Rectificare discuri de frana, doar in IASI!
![]() ![]() ![]() |
Rectificare discuri de frana, doar in IASI!
AC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
La 300.000 iti iei altele noi, care sunt mult mai sigure decat cele rectificate. Sfatul meu e sa mergi pe discuri noi, cu franele nu-i de glumit.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
300.000 noi ? facute de Mitica SRL poate... si sunt mai nesigure...
AC in bucuresti face ciclopu...in iasi...habar n-am, sorry This post has been edited by andu911: 14 Jul 2005, 15:34 |
--------------------
-
-
-
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
Scuze, voiam sa zic 300.000 / bucata, nu amandoua.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(haiducro @ 14 Jul 2005, 15:20) La 300.000 iti iei altele noi, care sunt mult mai sigure decat cele rectificate. Sfatul meu e sa mergi pe discuri noi, cu franele nu-i de glumit. Sa stii ca e posibil ca niste discuri noi sa fie mai proaste decat alea vechi. A luat cineva si dupa ce a mers o perioada s-au ovalizat (probabil nu sunt tratate termic corespunzator, fapt care nu ma mira avand in vedere calitatea pieselor de azi... ![]() Discurile vechi mai au un "mic" avantaj: pe langa faptul ca au fost facute cu simt de raspundere, au suferit deja un ciclu intens de incalziri-raciri, materialul s-a detensionat si nu se mai ovalizeaza asa usor! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:50 |