Reglare instalatie gaz LOvato, Consum prea mare
![]() ![]() ![]() |
Reglare instalatie gaz LOvato, Consum prea mare
Ovidiu20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1993, 1.4
- TM O3 YVA
|
|||
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
M-ar interesa si pe mine cum se face reglajul la acest tip de instalatie. Multumesc
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
exista un intreg topic destinat GPL -ului http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...indpost&p=75628
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Am citit acel topic, dar ma gandeam ca instalatiile Lovato au anumite ,,clenciuri". Am reglat-o asa cum scria in acel topic si aveam un consum mixt de 12%(9,3% afara)
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
surubul de care zici ca nu are nici un efect s-ar putea sa fie surubul de forta la care nu se umbla,decat daca pui instalatia pe o masina de o putere mai mare.sfatul meu e sa te duci la un service si le spui unde ai umblat ca daca nu le spui degeaba te duci.o sa fie si service-uri care nu o sa te primeasca din aceasta cauza
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Lunaticul @ 5 Jun 2008, 08:24) Am citit acel topic, dar ma gandeam ca instalatiile Lovato au anumite ,,clenciuri". Am reglat-o asa cum scria in acel topic si aveam un consum mixt de 12%(9,3% afara) ![]() pe mine nu ma deranjaza consumul atita timp cit pe gaz reusesc sa am putere mare la demaraj si sa nu ma rog de ea in depasiri ( eu am dat un pic mai mare debitul ) in oras am cam 12-13 iar in afara cam 8-9 mie mi se pare destul de convenabil |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incercati sa continuati discutia pe topicul indicat de bygy mai sus
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:26 |