Rescriere km Logan, dump 93C56, soft rescriere km
![]() ![]() ![]() |
Rescriere km Logan, dump 93C56, soft rescriere km
mariusb007 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 February 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) DaciaSoft.jpg ( Size: 18.85k ) Number of downloads: 10294 |
||
--------------------
Renault
R12
1975
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sti ca ii ilegala chestia asta nu? Si ca asa ceva nu-si are locul aici?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Multi ar spune ca nu-i bine sa se posteze asemenea lucruri pe un forum public. Ca asa am da unelte samsarilor pentru manipularea bordurilor.
Dar din practica, samsarii tot aranjeaza masinile (cu forum sau nu) iar pentru altii (de ex cei care si-au schimbat bordul) nu se poate nici la reprezentantele Dacia. Asta este din ciclul "vrem democratie dar nu pentru catei". Asa ca de la mine un "plus" virtual la reputatie pentru initiator pentru curaj si pentru aportul de informatie. Poate ne mai dezvaluie si alte lucruri interesante din domeniu (de exemplu contra-masurile). |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
putem discuta mult si bine ...da unde e imaginea atasata?
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cred ca se va inchide, desi regulile sunt facute pt a fi incalcate
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sa vezi ce fain v-a disparea din peisaj pentru o mare bucata de vreme ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
YRX |
![]()
|
'Ai repede pana nu se trezesc moderatorii...
![]() Sa mor io, nu prea avem oo pe DC. Cum vine vorba de manuale, soafte si alte informatii mai sensibile nu e voie, copyright & shit. Cand am avut nevoie de manualul de Logan l-am gasit pe DaewooClub, impreuna cu toate ale lor (si asta prin 2005). La ei cum se poate si la noi nu ? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La ei e altfel regulamentul.
11 Oct 2008, 09:48: Serios acuma, tie ti-ar place sa dai banii pe o masina cu kilometri dati inapoi? This post has been edited by AR-18-MOS: 11 Oct 2008, 09:48 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
YRX |
![]()
|
Ca sa dai tu acasa km inapoi iti trebuie mai multe lucruri pe langa progamelul de mai sus, plus ceva cunostinte despre cum se face. Nu mai bine iei ziarul de anunturi si pentru o suma destul de mica ti-o face cineva in 5 min ?
Morala este urmtoarea: - Chestia asta se practica pe scara larga la noi, altfel cum mama naibii toate Opel-urile Astra de 5 ani din Autovit au cam 60-80.000 km ? - Represaliile ar trebui indreptate in primul rand, impotriva celor care fac in mod curent asta si n-au nici o jena sa-si faca publicitate in ziare, in targ, etc. Acolo-i problema cea mai mare ca doar n-ai sa vezi tiganu' care aduce masini din Jermania cu laptopu' facand dump de memorie. Apeleaza la meseriasi care nu si-au luat soft-urile de pe DaciaClub in mod cert. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(mariusb007 @ 11 Oct 2008, 03:30) M'am "distrat" si eu putin.. am scris un soft pt modificare km bord adica modificare dump pt 93C56 softul nu are o interfata prea atractiva dar merge 100% l'am verificat pe mai multe LGN ![]() daca cineva are nevoie ...sa pofteasca PS tre schimbata extensia fisierului in *.exe Asa, imi cere numele fisierului. Mai sus e numarul tau de telefon si adresa de email. Acum presupun ca trebuie sa te sun si sa sar cu banu. Corect? |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Intr-adevar, cum credeti ca, de ex. un VW adus de la Germanica, an fabricatie 2001-2002, are "numai" 90.000-100.000Km ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:21 |