Roata blocata, Dupa spalare s-a blocat roata spate
![]() ![]() ![]() |
Roata blocata, Dupa spalare s-a blocat roata spate
Hannddy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
platforma => service .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ti-a inghetat tamburul. Mai incearca sa o misti cind creste temp. Si mai lasati-le frate nespalate daca nu aveti garaj, ca nu-i foc.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(costi @ 23 Jan 2006, 14:31) Ti-a inghetat tamburul. Mai incearca sa o misti cind creste temp. Si mai lasati-le frate nespalate daca nu aveti garaj, ca nu-i foc. de 3000 km era nespalata.....cat s-o las...ceva metode mai rapide nu exista...s-o incalzesc sau ceva asemanator???? ca e naspa fara masina...si pana se face cald... |
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
NU ESTE O PROBLEMA TEHNICA a masinii ci una de sofer...
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Apa calda.
Iei una, doua.... bidoane a 1,5 sau 2l cu apa calda si torni pe tambur si repeti operatia pina cind se dzgheata, apoi usuci ferodourile mergind un pic cu frina de mina trasa sau executi mai multe frinari. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si tata a patit la cielo si un prieten la o 147.
o sticla de juma de litru de apa calda rezolva problema imediat. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Tambur inghetat , dezghetare cu cateva sticle cu apa fierbinte , dar poate sa fie si cablul de la frana de mana inghetat
Cat ai mers dupa ce ai spalat-o ????????????????? A avut timp sa se usuce tamburul ? ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa va fie invatatura de minte (pentru cei cu rotile blocate).
Iarna, la temperaturi negative, dupa ce spalati masina este obligatoriu sa mergeti cu ea macar jumatate de ora. De ce ? ca sa aiba timp apa sa se evapore. Pare ciudat, dar sa stiti ca o masina care ruleaza se incalzeste si pe exterior prin radiatia caldurii din habitaclu/motor. Un rulaj de jumatate de ora dupa o spalare cand afara sunt temperaturi sub zero face minuni in ceea ce priveste eventuala inghetare a subansamblelor. Oricum, cel mai bine (in cazul in care nu aveti garaj, cum spunea si Costi) lasati masina nespalata. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Mai exista varianta sa-i fu...s-o lovesti delicat cu spitzul in anvelopa ei de masina de cateva ori, cu intensitate si forta crescande.
Daca totusi apelezi la apa calda fii sigur ca vei merge mai mult cu ea dupa. Aflfel nu se evapora apa si va ingheta la loc. |
-------------------- |
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am patit si eu aceeasi chestie. Masina imi era parcata cu fata in garaj, motiv pentru care eram nevoit sa misc masina din loc cu `marche arrier-ul`. Am incercat in prima faza sa o scot, insa roata o trageam dupa mine blocata. Atunci am incercat sa o deblochez prin miscari repetate inainte inapoi a masinii, iar in cele din urma dupa cateva manevre am reusit sa o deblochez. Insa in cazul in care esti in parcare, si mai ai si zapada sub roata, nu merge smecheria. Ramane varianta de mai sus, cu apa fierbinte, sau remorcarea si parcarea loganelului intr-un garaj incalzit pentru o perioada.
Bafta |
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Si eu am patit-o acum cativa ani,am venit seara acasa si cand intru pe alee dau de o balta,nu m-am gandit ce s-ar putea intampla si intru voniceste in ea.Parchez,trag frana de mana (deh parcare in panta) si a2a zi...ma duce sotul la servici (cu ocazia asta am aflat si ce se intamplase de fapt
![]() Nu am apelat la galeti (nu doream sa ajung din rau in mai rau) nici la lovituri repetate (valabil ca in primul caz) ci am asteptat rabdatoare prima raza de soare (care a venit cam dupa 2zile ![]() SFAT : Urmareste prognoza meteo (ca in topicul "Mi-a inghetat apa") ![]() This post has been edited by Danielle: 23 Jan 2006, 16:37 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Probabil ca ai tras frana de mana....sio fi inghetat cablu....dar din cate stiu eu iarna nu se trage frana de mana....tocmai pentru a se evita situatii de genu asta
![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Un coleg de servici a patit acelasi lucru ca tine, fara sa fi spalat masina cu cel putin 2 saptamani inainte de incident, sau fara ca sa treaca macar printr-o picatura de apa...In fine , solutia sigura gasita a constat in demontarea rotii si incalzirea puternica si de scurta durata, a tamburului ( nu te sfii daca ai , in conditii de maxima securitate bineinteles, chiar si cu un arzator cu butelie, sau ceva similar).Roata respectiva s-a deblocat cat ai zice peste...Nu cauta altceva pt ca eu am desfacut toate rotile si am efectuat o operatiune de intretinere la 10 TKm(si din curiozitate recunosc) si inghetarea cablului de frana de mana e exclus in conditii normale de folosire, e imbracat in plastic si interior si exterior (ma refer aici la masonul exterior si la cablul propriu-zis) iar pasajele de intrare-iesire in-din caroserie, sau subansambluri , ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce masina ai tata? Ne spui si noua?
Poate ai un VW Golf V GTI si noi ne chinuim sa-ti dam sfaturi cum sa dezgheti tamburii!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
Hannddy |
![]()
|
QUOTE(alex275 @ 23 Jan 2006, 21:39) Da' ce masina ai tata? Ne spui si noua? Poate ai un VW Golf V GTI si noi ne chinuim sa-ti dam sfaturi cum sa dezgheti tamburii!!! masina????....logan ambition 1.6 oricum multumesc pt sfaturi....s-a rezolvat pana la urma....putin fortat in marsalier...apoi o scurta vizita la service...unde au verificar roata blocata si au sters incidentul din computer... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:34 |