Schimbat placute frana,zgomot nou
![]() ![]() ![]() |
Schimbat placute frana,zgomot nou
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Cu ce placute (marca/ tip) ai facut inlocuirea?
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vad ca ai ambition ,oare caraitu ala nu e de la abs?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Nu e ABSul...
Exact ca ABSul face,dar mult mai zgomotos.Nu stiu cu ce placute au inlocuit ,ca nu am fost eu cu masina.Am impresia ca sunt de alea uzate,si acum dureaza pana se uzeaza pe discul meu ca sa ia forma discului.... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai cum adica le-au schimbat cu unele uzate? Sa inteleg ca ai dat placute care scartaie pe unele care caraie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cristi_xp |
![]()
|
Ceva de genul.N-am fost eu cu masina la revizie si a gasit probabil niste placute ciordite de aia pe acolo,ca sa nu cumpere noi.In fine...ma intereseaza cauza zgomotului,si daca scap de el sau merg si`mi iau altele noi,pana nu se duce dracu discu?
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm...jmechera combinatia...
verifica pistoanele de la etrieri sa nu raman vreunul blocat....sau vreo placuta sa calce stramb, sau vreun surub s anu fie bine strans. btw cw ai facut cu placutele care le-ai dat jos de pe masina....alea care caraiau?!?!?! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cel mai bine cumperi unele noi si le pui tu, cu manuta ta. La fel cu filtru de aer, ulei si filtru de ulei sau alte consumabile.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca ai rabdare, o sa se mai toceasca un pic si o sa dispara treptat zgomotul. Eu aproape la toate am patit asa si nu a fost nimic in neregula cu ele. Se intampla la toate masinile...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de tocit e usor apesi frana foarte fin si mergi asa distante lungi si la viteze mici (preferabil printr-o parcare goala)ca nu cumva sa ramai fara frana
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristi_xp |
![]()
|
QUOTE(kAndrei @ 7 Mar 2007, 02:21) hmmm...jmechera combinatia... verifica pistoanele de la etrieri sa nu raman vreunul blocat....sau vreo placuta sa calce stramb, sau vreun surub s anu fie bine strans. btw cw ai facut cu placutele care le-ai dat jos de pe masina....alea care caraiau?!?!?! Cred ca le-am aruncat...oricum se vedea fierul pe ele,nu mai erau bune de nimic ![]() Daca m-as pricepe...as verifica. |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
I-a vezi tu aici ca e simplu de tot
acces la placutele de frina |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
cristi_xp |
![]()
|
S-a rezolvat,faza este ca un geniu care le-a montat a pus o placuta invers..
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Asta e o gluma? Daca nu e o gluma atunci...felicitari ''mecanicului'' ![]() This post has been edited by adiya: 10 Mar 2007, 13:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte bun mecanicul(meserias domle ca in reclama cu holograma) si in ce service o fost facuta operetiunea ca sa stim sa nu dam pe acolo.
![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Oare discul nu a fost afectat? La faza asta ceream discuri noi pt masina si as fi facut taraboi sa ma tina minte!!!
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
opc scria pe ei..faceam poze la constatare...si imi scoteam de juma de masina...de la ei
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Geniul ala e cel mai mare norocos daca nu te-ai dus inapoi sa-i dai de cap placuta, eu i-o aruncam direct in frunte, cu tot cu poze!!!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Urata treaba ... verifica totusi discurile, ca la reprezentata nu se gasesc la bucata, numai la set, iar setul costa cam 500 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
$$ilvviu |
![]()
|
Si ai mai fost si la meseriasi, in service autorizat, pt treaba asta????
Daca da atunci imi intaresc convingerea de a nu calca in veci pe la service-uri sa le las masina mea pe mana lor. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit o faza asemanatoare - in urma cu vreo 20 ani: am montat invers placutele frana spate la Oltcit (nu zambiti - Oltcitul chiar avea frane pe disc si in spate...); dar eu eram un biet incepator, nu mecanic "profesionist"...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
cristi_xp |
![]()
|
QUOTE(rhadoo81 @ 15 Mar 2007, 10:27) Urata treaba ... verifica totusi discurile, ca la reprezentata nu se gasesc la bucata, numai la set, iar setul costa cam 500 lei. Daca s-a bulit discul...nu mai cumpar altu de Dacia, o sa iau de alea sport... QUOTE(ssilvviu @ 15 Mar 2007, 10:31) Si ai mai fost si la meseriasi, in service autorizat, pt treaba asta???? Daca da atunci imi intaresc convingerea de a nu calca in veci pe la service-uri sa le las masina mea pe mana lor. Un prieten le-a pus,n-am fost in nici un service.Taicamiu a luat placutele din service,i le-a dat un mecanic da nu a apucat sa faca revizia la el,si nu a apucat sa le puna,si noh...le-am pus la un preten care era cam in graba... ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Bine ca n-ai apucat sa mergi mult .
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Intrebare: La cati km ai schimbat placutzele?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
radlog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 March 07 ![]() |
scartaitul e de la adaosul de cupru sau alte metale.conteaza si calitatea placutelor.urmele au aparut sau erau. daca erau zgomotul va disparea daca nu sunt de vina placutele
|
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 ambiance
- IS ** *** am dacie...nu ma plictisesc niciodata
|
|
cristi_xp |
![]()
|
prima data la 18 mii ...
acuma la 30 de mii |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
serry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 04 ![]() |
La 47500 km am schimbat si eu placutele de frana pe langa ambele capete de bara.
Acum a aparut o noua problema: Nu mai am zgomotele cauzate de uzura capetelor de bara insa a aparut un altul care cred ca vine de la jocul placutelor de frana. Cele originale probabil stateau mai fix in locasurile lor pentru ca inainte nu auzeam acel zdranganit. Presupun ca zgomotul e de la jocul placutelor de frana deoarece daca apas frana zgomotul dispare. ![]() Se aude doar la trecerea peste denivelari. Ati mai patit asa ceva? Stiti vreo rezolvare? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- XX-XX-XXX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur ti-au pus desteptii din service placute noi?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
serry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 04 ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Sep 2007, 22:03) Sigur ti-au pus desteptii din service placute noi? ![]() Sau esti sigur ca le-au montat cum trebuie, cu toate sigurantele? Sigur sunt placute noi ca erau cumparate de mine si am stat relativ langa ei cat a durat montatul. Cred insa ca o sa trebuiasca sa ma uit si eu sa vad exact daca au pus cum trebuie placutele dar credeam ca a mai patit cineva ceva asemanator si ma uit la ceva sigur. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- XX-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:04 |