Scut motor cazut in mers ..., Noroc ca nu aveam viteza
![]() ![]() ![]() |
Scut motor cazut in mers ..., Noroc ca nu aveam viteza
george_gusteritan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 March 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 CL
1996
- AB 06 POF
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io iti dau alt sfat. Vezi pe la ce mecanic mergi si vezi daca ORICE din masina aia e strans ca lumea. Nu doar scutu ca acuma ala a picat. Asa se pot ascunde si alte bombe in masina aia.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Scutul ala are prinderi asa (din ce-mi aduc eu aminte, vreo 7):
- 2 (stanga - dreapta) pe suruburile care prind bucsele de cauciuc de la bara anti-ruliu - prinse cu piulita - 2 (stanga dreapta) spre cutia de viteze, pe laterale, prinse cu surub cu piulita - ai acces si deasupra si dedesubt - 3 in fata (sub radiator), cu niste suruburi mai mari care se prind in caroserie printr-un sistem foarte naspa (sunt ceva piulite de forma speciala care sunt in interiorul caroseriei - exprimarea e putin ne-tehnica, nu stiu cum se cheama bara aia din fata) Eu am avut probleme cu cele 3 din fata, dar scutul statea foarte bine si doar in cele 4 (mijloc si spate). E foarte putin probabil sa cada. Daca ti-a cazut inseamna ca a fost prins aiurea si, probabil, doar in cele din spate. S-a cracanat si cand a atins pamantul s-a dat peste cap sub masina. Repet, acolo cineva a gresit, ala nu are cum sa cada daca e prins macar in cele 4 suruburi mijloc-spate. |
--------------------
.
.
.
|
|
george_gusteritan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 March 08 From: Timisoara ![]() |
De acord! Nu a fost prins numai in 2 (cele din spate).Multumesc cerului ca a cazut la 20 km/h pe drum forestier! Dumnezeu are grija de copii amaratzi !!
![]() |
--------------------
DACIA
1310 CL
1996
- AB 06 POF
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai:) e cam greu sa te uiti la o masina daca nu ai garaj cu rampa.asa mecanicii de ocazie ,nu prea au ei grija de detalii:)
tot acasa e munca de baza:) incet sigur ieftin:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:49 |