Serie Sasiu, unde?
![]() ![]() ![]() |
Serie Sasiu, unde?
Katz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|||
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Placuta cu datele de identificare a masinii o gasesti pe partea dreapta a masinii. Dupa ce deschizi usa dreapta din fata vei da de placuta in partea de jos a stalpului despartitor. Vezi si manualul cu instructiuni de utilizare al automobilului la pagina 6.02.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Seria sasiului este stantata pe caroserie, in spatele motorului, spre parbriz, pe peretele ala despartitor. Eu parca acolo m-am uitat cand am luat masina in primire de la dealer.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(prody @ 21 Jan 2007, 00:47) Seria sasiului este stantata pe caroserie, in spatele motorului, spre parbriz, pe peretele ala despartitor. Eu parca acolo m-am uitat cand am luat masina in primire de la dealer. da , acolo sub capote e stantzata seria sasiu. recomand sa se stearga pragul cu incredere pentru a o deslusi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:34 |