Sfat achizitie Sandero SH, caut un sandero ieftin si bun
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie Sandero SH, caut un sandero ieftin si bun
gl00my |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 January 21 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
|||
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Motoarele de 1.4 si de 1.6 sunt intr adevar nemuritoare. Totusi sa stii ca Daciile nu imbatranesc neaparat frumos. O problema este rugina care pe la 10 ani isi cam arata coltii. Traseul de esapament incepe sa aiba probleme dupa vreo 5 ani. Articulatiile sunt destul de slabute - pivotii m-au lasat la 80 000 de km, capetele de bara si bucsile de la bara stabilizatoare pe la vreo 100 000 de km. Rulmentii de pe spate s-au dus tot pe la vreo 100 000 de km. Blocul de lumini la fel s-a dus inainte de 100 000 de km. Cred ca doar incepand de la 4500 eur in sus ai mai multe sanse sa gasesti o masina cinstita - nu e neaparat sa fie Dacia. O masina care sa nu iti faca probleme trebuie sa aiba maxim 5-6 ani vechime si in jur de 100 000 de km in momentul achizitiei. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sandero nu prea a avut rugina, totusi sunt mult mai putine pe strada ca loganul. cred ca mai mult succes au avut la export. la noi sa ai grija ca multe daca n-au facut taxi probabil au facut/fac uber bolt etc. sa verifici seria pe rarom. am impresia ca doar 1.2 a fost euro 5 pe sandero 1. wu as merge pe un 1.6(chiar si 1.4 daca nu esti prea pretentios) pt. ca 1.2 mi se pare mai sensibil.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gl00my |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 January 21 ![]() |
Va multumesc,
Nu ma gandesc ca as gasi o masina impecabila de banii acestia si sunt dispus sa investesc si intr-o revizie generala unde sa inlocuiesc ce trebuie inlocuit. Mie mi-e frica sa nu iau o masina care are doar putina rugina iar in 2 ani sa ajung sa am gauri in aripi/portiere (cum am patit la matiz). 4500e depaseste cu mult bugetul din pacate. Personal mi-as dori ceva la 3000e iar cei 500e extra sa ii folosesc pt o revizie. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Nu uita ca rugina incepe sa manance de pe partea interioara a tablii. Partea exterioara este protejata de vopsea si lac.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:35 |