Siguranta (arc) bec de la far
![]() ![]() ![]() |
Siguranta (arc) bec de la far
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Nu stiu daca ai sa gasesti numai arcul...
Nu cumva a sarit din suport si tu ai impresia ca s-a rupt?! |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai arcul il am, e pus la loc, doar chestia aia de sus,unde se prinde s-a rup ala e baiu', din ce am vezut eu era din o bucata cu suportul ala unde care sustine becul.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci, dai frumos bateria joc, ca sa ai loc decent nu de alta, pe lumina de zi, bagi urechea aia de la arc la loc si gata, si eu am zis ca am comis-o cand le-am schimbat prima data si nu a fost asa, sincer mai verifica odata si o sa ramai surprins.
spor la treaba |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Mmmda m-am uitat azi si e rupt, cum doamne am reusit nu stiu... sa vad cum pot sa il repar acum, partea buna e ca becul sta fix si nu bate prin copaci.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:33 |