Soluție pentru tratare plastice logan, Plastice albite - cum le fac negre din nou?
![]() ![]() ![]() |
Soluție pentru tratare plastice logan, Plastice albite - cum le fac negre din nou?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Exact aceeasi problema o am la Opelul prietenei, manere usi si bandouri "albite" dupa polish.
Am intrebat cativa amici, cineva mi-a recomandat o solutie speciala (a zis ca imi face rost) - nu stiu numele, am mai auzit de silicon (personal nu cred ca ajuta in cazul asta), cola (sunt neincrezator si aici), vopsit cu spray negru (nu ma coafeaza nici solutia asta). Daca aveti alte solutii mai "comestibile", va rog. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Poate un spray negru mat..nu știu....o să încerc cu cola.
Am încercat cu ![]() Mă mai gândeam la sigmarom (soluție pentru tratarea suprafețelor din piele) dar nu vreau să iese lucioase plasticele. A mai încercat cineva cu altceva? ![]() This post has been edited by Lostboy: 28 Aug 2008, 12:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Incearca cu solutie pentru curatat cauciucurile masinii...pe suprafete mici merge ...
This post has been edited by valeriu ciprian: 28 Aug 2008, 13:00 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
eu am folosit silicon pt. cauciucuri ( de care se da la spalatorii auto pe partea exterioara a pneurilor )si am obtinut rezultate bune.
am aplicat pe zona nevopsita a spoilerelor, plasticul oglinzilor si baghetele negre de pe portiere. daca in rizurile de pe aceste plastice a intrat ceara, s-a uscat si s-a albit, in prealabil eu am frecat cu o periuta pana a diparut albeata si apoi am aplicat siliconul. |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Vopseste barile total in culoarea caroseriei
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Polishul de pe plasticele nevopsite se poate curata in felul urmator:
1. Neaparat o perie - periuta de dinti este foarte buna. 2. O solutie de curatare care poate fi: -benzina (recomandare Turtle Wax, eu n-am folosit), sampon auto nediluat (direct din sticla), solutie de curatat mustele, solutie de curatat jentile, detergent de vase sau de rufe (dizolvat in apa). Cu rabdare luati la frecat cu periuta si solutia pe care ati ales-o plasticele pe portiuni mici, apoi cu o carpa curata stergeti-le (urmele de polish se observa numai pe uscat). Dupa ce le-ati curatat aplicati un silicon de plastice. Pe viitor cand mai polishati masinile folositi un scotch de hartie (cum au vopsitorii) sa protejati plasticele, va scapa de multa munca dupa aia. This post has been edited by YRX: 30 Aug 2008, 08:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
La orice spalatorie auto (eu am gasit la petrom) gasesti spuma activa. O diluezi dupa instructiuni (dar nu atat de tare ca si pentru folosirea ei la spalarea intregii masini cu pistolul de apa), iar apoi cu un burete sau cum a zis YRX o perie, si cu solutia respectiva speli prin frecare toate plasticele care apar patate. Dupa asta clatesti foarte bine cu apa toata masina. Ca sa fii sigur ca diluezi cum trebuie ar trebui sa te uiti la instructiunile originale scrise de la sursa de unde iei spuma activa.
Dar exista in benzinarii (petrom si omv) o solutie speciala de curatare/intretinere plastice exterioare. La recipiente cu sprit cum este solutia de curatat tapiterii, ingrijire bord etc. Daca nu ma insel am folosit marca Arexon. Iesea totul negru perfect pe zonele unde aveam pete albe. |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:54 |