Spuma poliuretanica - cum se curata?, de pe haine..
![]() ![]() ![]() |
Spuma poliuretanica - cum se curata?, de pe haine..
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
cu un foarfec ai incercat?
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
spuma poliuretanica se curata cu un spray special.incearca sa vorbesti cu cineva ,care se ocupa cu montare geamuri termopan.sigur trebuie sa aiba asa ceva in dotare.
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca acetona
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sincer , nu cred ca se poate curata , fara a deteriora haina cu pricina . Eu de pe mana am curatat cu benzina , dar cred ca la un asemenea tratament nu va rezista geaca ta .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 4 Nov 2005, 23:30) Tu ce zici, ii foloseste sfatul tau? Nici ala cu foarfeca nu cred ca e f util, dar ma rog. Daca asa se considera ca trebuie raspuns la o intrebare serioasa... Adevaru e ca si sfatul tau ii foloseste maxim... A.., care sfat i-ai dat? Pb cu spuma poliuretanica pe haine e ca trebuie curatata de principiu cat e proaspata cu un dizolvant (acetona de principiu). Cam pe aceeasi baza (acetona) sunt si spray-urile speciale de curatat spuma poliuretanica ("PU foam Cleaner"). Daca insa spuma s-a intarit pe haine, singura metoda de curatare este MECANICA. Se rascheteaza cu ceva tare (cutit etc). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Daca insa spuma s-a intarit pe haine, singura metoda de curatare este MECANICA. Se rascheteaza cu ceva tare (cutit etc). S-a intarit....am vazut cind era deja intarita...nu merge raschetat de pe fis, de pe altceva poate. Iar cu foarfecul....i-as zice celui cu ideea ce sa isi taie cu el ![]() M-am atins in lift de cei care mi-au montat un geam. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din pacate singura solutie e sa-ti faci tunning la geaca. Vezi ca se gasesc benzi de alea reflectorizante, cauti ceva sa se asorteze cu geaca, si le cosi deasupra, simetric (preferabil la o croitorie
![]() O sa ai multumirea ca macar sint folositoare ![]() Alta solutie nu e. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
Asa e... nici daca e moale nu prea iese perfect spuma asta, nici cu mama diluantilor... dar dupa ce s-a intarit, singura posibilitate este sa cureti locul cat se poate, apoi iti cosi niste etichete / zorzonele care sa acopere locul. Sau daca ai gluga, poti renunta la ea si sa faci niste "petice" triunghiulare, simetrice. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-am documentat mai bine in week-end.
Prin alte parti, unde apa calda nu are program ci curge permanent, exista niste diluanti care sunt capabili sa curete si spuma poliuretanica intarita pe haine. In acest moment in Romania nu exista nici un astfel de produs. Insa se pare ca intr-un viitor suficient de apropiat (cam cel mult jumatate de an) vor aduce si la noi. Pentru moment, la noi ramane ca singura metoda de curatare a spumei poliuretanice intarite curatarea mecanica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
laur |
![]()
|
Multumesc la toti.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
laur |
![]()
|
Dupa ce ma resemnasem si ma pregatisem sa cumpar etichete de alea cu nume de firme, ca sa imi fac geaca ca a pilotilor de masini, nu stiu ce mi-a venit sa rad cu un cutit nu prea ascutit. Si surpriza ! A inceput sa se curete....e drept ca a durat cca 40 min, citeva zone mici, dar a iesit aproape perfect. Parca s-a muiat putin spuma aia intarita datorita diluantilor folositi, care probabil au mai si actionat in timp (ca a trebuit s-o spal ca mirosea rau).
In zonele murdarite stratul de spuma poliuretanica era f subtire, si razind cu cutitul luam cite f putin din spuma, desprinzind-o din structura tesaturii. Cam asta. Poa' sa ninga, poa' sa ploua, am geaca ca noua ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:24 |