Statie ITP Mangalia
![]() ![]() ![]() |
Statie ITP Mangalia
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ti-am lasat nr de tel pe pm, te ajut miine sa rezolvam.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Șefu', mă ajuți și pe mine?
|
--------------------
.
.
.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Ai rezolvat? cred ca da daca tea ajutat bobo nu?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Multumesc foarte mult Bobo !
Mai rar om asa saritor ! Am rezolvat partial deorece masina mea nu se gasea in baza de date a RAR. Acum sunt acasa si luni voi rezolva cum trebuie. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cu placere, te sun daca ajung in Brasov, imi pare rau ca nu am putut sa iesim undeva, dar ti-am explicat situatia.Poate la anu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
bobo77 |
![]()
|
Hai sa continuam pe acest topic mangaliotii cu service-urile noastre desi reprezentante nu exista la noi in oras.
Astazi mi-am luat masina de la vopsit de la service-ul din Saturn, mi-am vopsit oglinda si o aripa care era putin infudata si a iesit super, nici nu se cunoaste.Problema este ca nu as putea sa zic ca recomand, eu am alta relatie cu acest service, cert este ca se poate daca se vrea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Mangalia, am schimbat la service-ul lui Bari (ala din spatele peco-ului dezafectat), AutoUnion parca ii zice, un burduf la planetara, tobele, ulei la cutie, bujii, am incarcat instalatia de Aer Conditionat. Spala si masina destul de ok acolo (eu doar acolo o spal).
Pentru operatii mai "importante" gen distributie sau mai stiu eu ce, recomand totusi un service autorizat... Eu service-ul de la Saturn nu il voi recomanda nimanui, deoarece acum 2 ani mi-au luat (ma rog, lu' taica-miu i-au luat) 4 milioane nesimtitii pentru schimbat un pistonas de frana si o bieleta de directie, apoi au facut geometria rotilor cu c|_|ru' (mergea masina ca un sarpe). Dupa parerea mea, niste spagari ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu sunt foarte multumit de cei din Saturn, mi-au rezolvat problemele de fiecare data, in schimb nu m-as duce la rahatul ala de service de la bari nici sa stiu ca nu mai merg cu masina, dupa parerea mea acolo este casa incompetentei (nu intru in detalii ca nu-si au rostul), binenteles este chestie de perceptie si de priceperea fiecarui client si multumire mai ales...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
o geometrie fata as vrea si eu sa fac. Unde recomandati mangaliotii ?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi se pare ca doar la Saturn au stand d-ala de facut geometria rotilor.
@bobo77: am si eu pilele mele la bari... ![]() PS: x_dadu: la intalniri de ce nu vii? ![]() This post has been edited by Iulikk: 24 May 2010, 20:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Referitor la servisul din saturn si eu am fost multumit de cum mi-au vopsit masina , bine de ce sa nu recunosc ca bobo mi-a facut intrarea .
Geometria tot acolo am facut-o si la mine a iesit bine . |
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate ca daca ai "pile" merge. Dar daca nu ai... lucreaza aiurea rau de tot (cel putin asa a fost la mine) . Oricum... doar ce am facut o revizie generala a masinii la Tulcea, deci ma doare in adidasi
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 May 2010, 18:08) ma sincronizam cam prost cu data intalnirilor, in weekend, ca doar atunci am timp liber, apare mai mereu una alta, plec la tara etc., nici acum nu ma scriu pe lista si sa nu pot veni, mai bine apar inopinat ![]() E clar, fara intrare nu ma duc la saturn, mai toti pe care ii intreb zic sa ma feresc. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Fratimiu cand a facut unghiu de directie , i l-au facut bine si asta nu o data ci de 2 ori .Acum nu stiu daca cunostea pe cineva de acolo sau era fara pile! Si tata a vopsit usa spate tot acolo , pot zice ca a iesit bine , dar dupa polish a iesit si mai bine!
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu pentru gaby am vorbit doar cind a avut de vopsit, la geometrie nu, de fapt nici nu stiu cind si-a facut-o.Am mers cu masina lui si este ok atit pot sa spun.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
gabylzr |
![]()
|
Sa recapitulam , pana acum ar fi 2 servisuri :
1 . Servisul din Saturn 2 . Servisul la Barii Mai recomanda cineva altundeva ? |
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cele 2 mentionate mai sus ar trebui spus ca sunt complete , adica poti face orice ai nevoie la ele (mai putin geometria la Bari).
Doar vopsitorie unde mi-am vopsit si eu la fosta masina, (dar este scump dar merita) este la Radu Marian in Colonisti, sta undeva pe strada paralela cu Matei Basarab cum te duci spre scoala nr 1 pe stinga la a doua intersectie pe colt are vopsitoria auto.(gaby stie ca l-am dus si acolo) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
E o casa mare si galbena cumva?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabylzr |
![]()
|
Da.
Sa recapitulam , pana acum ar fi 2 servisuri : 1 . Servisul din Saturn 2 . Servisul la Barii Doar vopsitorie: 1. Radu Marian- in Colonisti |
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
E vreo spalatorie auto in Mangalia care are program "prelungit"? Mi-ar trebui in seara asta, pe la 7-8...
This post has been edited by Iulikk: 4 Jun 2010, 18:28 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu din ce stiu eu, pacat ca m-ar fi interesat si pe mine, daca afli ceva scrie si aici.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
La 8 jumate, cand am fost sa caut spalatorie nu era nimic deschis
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 23 May 2010, 12:11) in schimb nu m-as duce la rahatul ala de service de la bari nici sa stiu ca nu mai merg cu masina, dupa parerea mea acolo este casa incompetente Adevar graiesti... Deci... NU la bari, tocmai m-am "ars" de la kktu asta de service... ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am fost la Jumbo-Jet sa spal masina cu 10 lei la exterior... 10 lei am dat, de 10 lei au spalat-o. Nici nu le-am mai zis sa o stearga cu carpa... ca sigur zgariau masina.... Tot mai bine e la curte, la Limanu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:58 |