Sudura toba intermediara, Mai este posibil la 8 ani vechime?
![]() ![]() ![]() |
Sudura toba intermediara, Mai este posibil la 8 ani vechime?
mau77mau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|||
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
De sudat se poate suda orice. Problema e daca merita? Daca ai tu cu ce sa sudezi si o faci singur poate ar merita, o mai lungesti un an.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Mie mi-a sudat un tinichigiu suportul ala de care se fixeaza toba, era mancat. Spunea ca tine un an, dar a tinut 5 ani pana acum.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Si toba de la masina din semnatura a fost sudata acum 3 luni. Nu sunt probleme. Mesterul a zis ca sudura va rezista mult timp, iar toba se va rupe in alt loc si nu acolo unde este sudura noua. Cost: 30 ron.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Ma ingrozesc ce masini sunt in jurul nostru, fiecare om trebuie sa aiba o educatie in asa fel incat sa isi cumpere o masina pe care o poate intretine. E clar ca la un esapament vechi si reparat in trecut este mai usor si bine sa inlocuiesti componenta defecta. Acum nici piesele de logan nu sunt un capat de tara. Din pacate la noi, f putini intretin masinile cum zic manualurile de service. Cumnatul meu umbla de un an cu cablu de frana de mina rupt, etc. Asta e tara noastra. Problema este ca in locul lui cumnatul meu umbla mult si nevasta lui, saptamana trecuta i s-a rupt cureaua de accesorii, s-a bagat in distributie, s-a blocat motorul. l-am intrebat cand a schimbat curelele si el are masina de 70.000 de km si nu le-a schimbat niciodata. Masina are in total 170.000. Vorbesc de o skoda fabia de prin 2006-2007.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:48 |