Tapiterie logan, dat jos tapiterie
![]() ![]() ![]() |
Tapiterie logan, dat jos tapiterie
dani com |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se poate da jos, dar parerea mea este ca nu merita efortul, nu e chiar asa simplu.Mergi la o spalatorie mai bine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Sau cumpara niste huse care imita cat de cat tapiteria
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sau foloseste spray-detergent special pentru curatarea tapiteriei.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dani com |
![]()
|
Mersi pentru sfaturi, o sa incerc ce mi-ati sugerat voi.
![]() This post has been edited by dani com: 21 Aug 2009, 22:59 |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Spalarea cea mai eficienta se face tot prin scoaterea tapiteriei. Dar nu stiu daca merita efortul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
NU o scoate! Am facut-o eu si dupa mi-a parut foarte rau... In primul rand e chinul de pe lume sa o dai jos, pentru ca acolo unde vezi cusaturi (pe sezut sau spatar, de ex.) sunt niște adancituri in buretele scaunului in care intra o intaritura din plastic a husei. Intaritura asta din plastic se leaga de o insertie metalica din burete cu ajutorul unor belciuge metalice. La fiecare adancitura 3 belciuge, parca. Socoteste pe un sezut 9, pe un spatar inca 9 si mai sunt si pe dosul scaunului. Si ai doua scaune si o bancheta cu spatar, iar cand o sa termini promul scaun iti doresc sa stii sa te opresti, nu ca mine... In fine, belciugele alea sunt tari ale naibii, iti trbuieun patent cu cioc si o mana puternica. Multa rabdare si putina prostie. Cand am terminat cu demontatul imi venea sa dau foc la masina. Vorbesc de demontat... Dup-aia incepe distracția. Cea mai la indemana solutie de inlocuire a belciugelor a fost in cazul meu o sfoara sintetica rezistenta la uzura. Asta inseamna si foarte căcăcioasă la înnodat... Daca nu fixezi intaritura huselor de armatura din scaune o sa iasa ca naiba, murdaria de pe husele alea -oriât de mare ar fi fost, o să ti se para un mizilic fata de cat de naspa or sa arate scaunele dupa treaba asta... Ma rog, o sa-ti zic doar ca mi-era asa de lehamite de scaunele alea ca intre momentul demontarii si cel al montarii am lasat sa treaca vreo 10 zile, de scarba. la sfarsit aveam degetele pline de rani de la cele 4286 de noduri pe care le facusem. Daca tot te apuci, foloseste in loc de sfoara șoricei dinăia de plastic mai scurți. Dar eu zic sa nu te apuci, Steel Tormentor îți vrea răul...
![]() This post has been edited by Victorine: 22 Aug 2009, 06:49 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
du-te la spal auto sau poti incarca cu bio carpet.de iesit iese sigur dar treb sa clatesti bine si sa aspiri la fel de bine ca altfel raman pete
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
daca nu rezolvi nimik cu spalatoria auto eu teas mai sfatui sa mergi la o firma de curatat canapele si sigur akolo te ajuta cu mare placere...chestiunea scaunelor e exact aia ca la canapele...au akolo aspiraoare mari si aparate de alea cu spuma si detergenti...multa bafta
![]() 22 Aug 2009, 09:46: aspiratoare* This post has been edited by alex_20: 22 Aug 2009, 09:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pai eu nu nu i-am spus sa scoata tapiteria
![]() Si eu m-am lasat pagubas, din fericire, dupa cateva belciuge. Am cerut o spalare de tapiterie la spalatoria unde spal regulat masina, insa rezultatele m-au dezamagit. Ori au spalat-o superficial, ori petele erau foarte serioase. In final m-am ales doar cu scartait de chedere. Si ma gandesc serios la varianta unor huse, desi le urasc in principiu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mai erau niste scule de spalat cu jet de aburi. Cu alea n-ar merge? (nemtii folosesc asa ceva la curatirea scaunelor auto)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dani com |
![]()
|
Am incercat cu biocarpet, dar ramane patat. Probabil o sa merg la o spalatorie auto, sau la o firma de curatatorie. Dupa ce ati patit voi, o sa renunt sigur la demontatul tapiteriei.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
Vlad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 June 03 From: Iasi ![]() |
La mine bancheta din spate era murdara tare (de la junior). Prima tentatie a fost sa scot clemele alea metalice dar m-am oprit la timp!
Am demontat sezutul cu totul, l-am inmuiat cu o solutie de ariel si vanish, am lasat vreo 20 minute apoi am "clatit" cu turbojetul (unul nu foarte performant cu care spal de obicei masina). Am lasat la scurs si uscat o zi si rezultatul e "ca nou"!! |
--------------------
opel, toyota
Astra H, Corolla
Enjoy-plus-2007, SOL 2006
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
V-ati speriat cam tare de tapiteria aia ! Am montat incalzire in scaune si dupa remontare nu se vede nici o diferenta. E drept ca am facut rost de citeva capse de schimb si un cleste ptr ele.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pot folosi la remontarea tapiteriei si coliere de plastic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
se gasesc huse care imita perfect tapiseria si se aseaza perfect. cine se urca prima data la mine in masina nici nu stie daca am huse sau nu.
chiar daca speli acum scaunele, se vor murdari din nou in timp. asa husa o dai jos imediat si o speli. eu le spal anual (mai des nu e necesar) si in 4 ore sunt gata cu totul: demontat, spalat-clatit manual, stors in masina de spalat, uscat, montat. This post has been edited by tkx: 25 Sep 2009, 12:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu din primele luni ale masinii am fost la un atelier unde croieste tapiterii auto si am facut o alta tapiterie peste cea originala. Demonteaza tot de pe masina, desface tot si coroieste in atelier fix pe fix. Iese foarte bine, fara cute, si arata mult mult mai bine ca tapiteria originala. Eu am ales un model care seamana perfect cu cea originala dar numai ca este din piele ecologica + insertie de material. Rezultat garantat....multumit 100%
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si pretul cit a fost? parca mi-ai zis dar am uitat...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am dat-o jos pe cea originală (model laureate) și am pus tapițerie de prestige. Mi-a plăcut modelul mai mult și ține la ”tăvăleală”.
|
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pret 270Lei scaune fata + bancheta spate si 5 tetiere. Iar in plus eu am facut si decupatura la scaunele din fata pentru depozitare, asa cum era din fabrica care m-a costat 20 lei deci in total 290 lei.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
@Lostboy tapiteria de prestige ph1 este fix aia de pe laureate ph2, asta pentru cultura ta
![]() This post has been edited by bobo77: 16 Jan 2010, 22:18 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Olimpiu T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 July 14 ![]() |
Salutare! Imi poate spune cineva daca se poate schimba tapiseria pe bancheta din spate (sezut) pentru un Logan din 2014? Daca da, stie cineva cat ar costa si daca se poate rezolva in Cluj Napoca? Merci
|
--------------------
Dacia
Logan
2014
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
De putut se poate schimba; erau la sectiunea Bursa chiar si anunturi de vanzare (set complet tapiterie Logan). Insa nu pot sa iti spun daca gasesti doar pentru bancheta spate sau cat ar costa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 10:34 |