Televizoare mana a doua, din germania
![]() ![]() ![]() |
Televizoare mana a doua, din germania
romulus |
![]()
|
||
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu consider ca nu se merita sa cumperi televizoare la mana a doua. Principalul motiv il constituie tubul terminat, iar o eventuala reparatie este mult prea scumpa raportat la valoarea aparatului.
De vandut televizoare sh cred ca se merita intrucat sunt destule persoane care mai cumpara asa ceva. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten care se ocupa cu asa ceva: ia electrocasnice folosite din Vest, majoritatea absolut gratis, de la firme ce vor sa scape de ele, pe unele le repara, altele sunt in stare perfecta si le vinde. Ii merge bine, dar si-a format deja o retea de clienti.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
E drept ca se gasesc acuma televizoare destul dxe ieftine, cu diverse sisteme de plata, in rate. Dar sa nu uitam ca aceste televizoare vin din occident, Avand in vedere ca au trecut ceva ani de cand se aduc, acum incep sa vina totusi aparate mai moderne, cat de cat. Ideea e ca aceste televizoare ar putea fi folosite, eventual si ca piese de schimb. Este cunoscuta fiabilitatea televizoarelor ieftine vandute prin Metro si Selgros. Stiu ca anii trecuti,(6-7 ani) vazusem, la mana a doua, televizoare Schneider , daca bine-mi amintesc, cu ecran plat, stereo etc. Credeti ca s-ar gasi firme care sa cumpere en gros? Conditiile de transport nu le comentez pentru ca nu le stiu. Inca.
Later edit: Unde as putea posta ceva anunt in sensul asta? Pe net. This post has been edited by romulus: 9 Jun 2005, 20:01 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Piata de electronice second-hand a scazut mult, cel putin in cj, asta o stiu de la un prieten electronist care se ocupa cu reperatul apararatelor electronice in particular si a lucrat si la un arab cu firma de tv sh. Si din cate stiu nu e prea usor importul de tv sh, si avem destule gunoaie in tara, nu avem nevoie de cele germane, no offence. Lumea incepe sa-si permita si electronice noi.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Asa e... E in oferta la unul din hiper-e un TV de 51 cu 3.158.000 lei... @ ani garantie, telecomanda, teletext, hiperbanda....
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
romulus |
![]()
|
Tudor B, no offence. Asta urmaresc, sa aflu cum gandeste lumea. Daca ai avea ocazia sa alegi un schneider cu o diagonala rezonabila, si aici ma gandesc la ceva de cel putin 53, la un pret de max. 2 mil, si un Watson, chinezesc, din Metro, la aceeasi diagonala, cu 1-2 mil mai mult, ce ai alege?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pe mine chiar m-ar interesa un televizor sh bun si cat mai ieftin. Chiar caut asa ceva pentru casa de vacanta, acolo am un Chaika moldovenesc si isi cam da duhul. Ma intereseaza sa tina mai multi ani, si va fi folosit destul de rar: o ora, doua in week-endurile cand merg acolo si e vremea rea. Nu vreau sa investesc mult si vreau sa tina muuuuuuuult, la fel ca asta moldovenesc. Stiti pe unde s-ar gasi asemenea scule?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Facand abstractie la ce alte modele ar fi pe piata noi sau sh, dintre cele 2 daca chiar ar trebui sa aleg as lua un Watson deoarece acel Schneider probabil ar fi fost reparat la noi sau la nemti, are multe ore de functionare, mai are si o vechime de vreo 10 deci ma pot astepta sa-i pice o piesa scumpa (transformatorul de linii de ex), inca ceva, aceste tv vandute la sh cateodata sunt facute din piese de la 2-3 tvuri, mai mult de jumatate din tv sh vandute trebuie duse inapoi in perioada de garantie, pe cand watsonu are garantie 12 luni, si cel mai important nu e folosit. Iar pretul sh cred ca e mai mare de 2 mil, altfel nu i s-ar renta vanzatorului de sh. Un televizor nu il cumpar ca sa-l schimb la cativa ani, asa ca mai bine strang cureaua si cumpar ceva mai serios, nu un watson.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, cam asta e, la televizoare nu-i chiar ca la masini. Prefer Watson nou decat orice vechi (la diagonale apropiate evident).
BTW. Am un Watson de 7 ani . se vede ca-n prima zi. Si merge. Trasnaile astea de aparate nu prea se mai repara. in general au piese foarte scumpe. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
offtopic:Ake, din pacate nici Watson nu mai e ce a fost. Eu am luat unul din Metro acum un an apx, din simplul motiv ca era cel mai ieftin TV de 54. Si sunt facute in Turcia acuma, exact ca cele pe care scrie Eurocolor (si mai erau cateva care difereau numai prin nume).
Ontopic:TV-ri sh se gasesc la centrele de reparatie televizoare. Acuma nu stiu daca eu mi-as lua de acolo. Ar fi bine sa te pricepi putin la electronica sa stii la ce s-a umblat in ele. Acum ceva vreme vazusem unul de diagonala apx 1m; super frumos vedea... da cine se risca la asa ceva nu stiu... |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
romulus |
![]()
|
Poate sa-mi spuna cineva unde as putea da un anunt, pe internet, pentru ca sa-mi ajut totusi prietenul?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ia dai un search pe google .....cauta : anunturi si ai sa ramii impresionat de ce o sa vezi!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Pe neogen, okazii etc.
App. n-as da banii pe un sh chiar de-ar fi 25% din pretul unuia nou! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
carlisian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 February 05 From: BRASOV, pe un deal ![]() |
Romulus, m-am ocupat de asa ceva. (cateva "tir-uri" de TV). Parerea mea e ca acest tip de afacere nu mai scoate un profit deosebit: calitate TV, pret punere la punct (depanare), GARANTIE..., dar puteti incerca. (sau putem). Cu mai multe detalii mi-as forma o parere mai clara.
|
--------------------
Renault
Symbol
2011
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ganditi-va mai bine cand spuneti "televizoare nefolosite" si mai ales referindu-va la cele din hyper market-uri. Voi nu ati vazut cele cateva zeci de televizoare care functioneaza de dimineata pana seara in fiecare zi pe rafturile acelea imense? Voi ce credeti ca fac cu ele dupa cateva luni in care se prafuiesc acolo pe rafturi? Le dau inapoi la producator? NU. Le impacheteaza frumos, trag un scotch din ala cu numele firmei pe el, si ti-l vinde tie ca nou. Televizoarele second hand nu tebuie sa fie neaparat folosite. Sunt capete de stocuri din magazinele lor mari sau sunt depasite moral. Dar sunt noi, in tipla. Eu am trei astfel de televizoare si functioneaza de 4 ani de n-am treaba. Cand le-am luat, la un pret de nimic, m-am uitat cu o lanterna in interior prin aerisirile acelea de deasupra si lucea totul, se vedea clar ca este nou, nefolsit. Trebuie doar sa fii atent cand cumperi asa ceva, asta-i tot. Aaa, si apropo, sunt stereo, au hiperbanda, 100 canale, mufa de casti, euroscart, teletext si cam tot ce au si cele din magazine noastre plus un design futuristic ce nu prea vezi pe la noi.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
prin anii 90 era super afacere dar acum nu cred ca va merge, poate in provincie si aici ma refer la sate.
iti si argumentez : in mai toate orasele s-au deschis magazine gen domo, flanco etc care vand produse electronice in rate. asa ca cine crezi ca ar prefera un televizor sh in locul unuia nou in rate? oricum, daca va hotarati succes! |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
nvmirel ceea ce spui tu se numesc produse refurbished.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa este Slider, se numesc refurbished. DAR in aceasta categorie intra si televizoarele, si in general aparatele electrocasnice, ce au functionat in magazine, in hoteluri, restaurante etc. Un asemenea aparat nu il poti numi nou. In fine, este o problema de gust, de bani si cine stie de mai ce. Succes celor ce au curajul si posibilitatea de a-si deschide si derula afaceri in Romania cu produse aduse din Europa (occident nu en-gross).
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta cu televizoarele second hand mergea in urma cu cca 10 ani. Colegul meu de camera (intr - o perioada in care avea oarece probleme financiare) mergea si ajuta la descarcat televizoare contra cost. La firma respectiva venea cel putin un tir pe saptamana si aproape nu apuca sa le descarce ca se si dadeau. La ora actuala insa nu cred ca mai e rentabil. Chiar folosite pe raft cum spunea cineva mai sus, mai repede iti iei televizor nou din magazin. Se gasesc televizoare si la 4 - 5 mil., iar de cand cu faze de genul "credit doar cu buletinul" ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
carlisian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 February 05 From: BRASOV, pe un deal ![]() |
"Chestia asta cu televizoarele second hand mergea in urma cu cca 10 ani. Colegul meu de camera (intr - o perioada in care avea oarece probleme financiare) mergea si ajuta la descarcat televizoare contra cost." _ CLR
HA! Mi-aduc aminte ca acum cativa ani, am carat pe scari pana la etajul 9, 50 TV germane, modulare, mari din lemn (n-aveam un' le duce), ca stricasera vecinii liftu', l-i se parea ca ma imbogateam.. a fost crima. du-paia tragele-n banda reparale vinde-le, omoara gandacii din ele. Mai stiu ca le-am dat in preaja unui CM de fotbal cu 3-5sute mii cu garantie strict pe perioada CM (pretu pietii era 8-9 sute mii). Durere! Dup-aia ne-am schimbat tel. ca nu mai scapam, vroiau toti la pretu ala si sunau in draci si in casa aia prietenu' meu avea copil de 8 luni ... Dupa un an am facu si-o garantie la un t*** ca venisera toti la asta la usa. Tv tot a crapat si i-am dat bani-napoi astuia si am aruncat TV la gunoi. DAR MERSESE UN AN. AM FOST INCANTAT, nici nu mi-a pasat de bani. |
--------------------
Renault
Symbol
2011
|
|
carlisian |
![]()
|
La ultimu' TIR de TV. am mers legal. Vorbeste prietenu' meu cu un neamt, aduce TV-uri, facem vama taxe etc. Tv-uri bunicele. m-apuc sa le fac. Pretenu', pana de bani. Tot ce vindem, cheltuim (piese, pentru noi,) etc. Pe ultima suta de metrii fac efort scot niste TV-uri, si reusim cu chiu cu vai sa i le platim neamtului, suma cam mare dar fie. Ne tragem si cate un TV si gata, afacerea cam tandea pe mandea, dar a avut asta bani (statea in chirie, copil mic) cand trebuia. Dupa o luna apare transportatoru'... Pretenu imi zisese ca transportu costase 1TV ca ala isi mai adusese mobila lui, ca TIR-u nu era plin, ca oricum venea gol, etc. Eu le-am luat de bune, nu m-am bagat ca eu eram cu tehnica, el cu bussinesu. Transportatoru, tip solid cu relatii gri, vorbind de altfel f. frumos, cu aluzii la familia lu' asta, zor nevoie 600DM transportul.
Ne speriem, facem rost de bani (imprumut) ii dam lu asta, eu ma las de TV, (iesisem in superpaguba), tinem singur garantii moca inca un an, ma certam cu toti nebunii... Dupa un 6 luni platim si imprumutul si gata. Mie m-i s-a stricat TV-ul anu trecut. M-am dus frumos la magazin si mi-am luat altu', cu escala pe la container. Desi sunt chiar de aceasta specialitate (cu studii sup.), acum ma ocup de cu totul altceva, singur-singurel si n-as putea spune ca nu-mi convine. |
--------------------
Renault
Symbol
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:23 |