Toyota Avensis 1,8 VVTi, Jurnal de bord sau cum m-a afectat criza..
![]() ![]() |
Toyota Avensis 1,8 VVTi, Jurnal de bord sau cum m-a afectat criza..
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesant saltul de la Logan 1.6 16v varf de gama la Avensis.
![]() Sa o stapaniti sanatosi si fara probleme! Ai prins oferta cu 5 ani garantie si intretinere gratuita? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Driverx stai asa ca abia am inceput sa povestesc...... Vezi tu mai incolo... cereale si iaurt ..... sa nu uit de iaurt fara fructe ca-i mai ieftin.... De lapte nici nu mai vorbesc ... e deja scump ...
![]() @daniel_p Da am prins-o .. Am editat primul post... De fapt chestia asta cu garantia si intretinerea gratuita 5 ani sau 150.000 km a fost unul din principalele aspecte care m-au facut sa accept oferta toyota... Faza tare a fost cu unele societati de leasing... Societatea noastra fiind societate de contabilitate (noi stingem lumina la orice firma) si facand zeci de dosare de leasing pentru diversi clienti stiam exact ce trebuie. Iar astia de la leasinguri erau cu hmm plastic vorbind "foamea in gat" in perioada ianuarie 2008 erau cu ochii mari dupa clienti. Cred ca am trimis dosarul la vreo 6 societati de leasing... Toate incepusera sa traga de mine sa semnam contractul ... Iar raspunsul a fost invariabil "stiti dosarul dvs a fost aprobat haideti sa semnam contractul" Iar eu Tafnos... Da doamna este normal sa mi se aprobe leasingul... dar pe mine de fapt ma interesa o oferta mai avantajoasa ... etc... in fine... sa continuam Dupa 3 saptamani de condus loganul tatalui toata lumea ma intreba cand vine Loganul meu.... vine vine ... si a venit .... Ma suna dealeru ma intreaba daca am ceva treaba in ziua respectiva ... Aveam o gramada ... dar de ce? Pentru ca a venit masina.... Iau nevasta de la birou, trecem pe la tata lasam loganul luam un taxi si ne deplasam in Pipera... Ne preda nenea masina ne face instructajul si facem plinul ... Acu.. eu stiam ca are rezervorul de 60 de litri dar obisnuit ca la solenza ca dupa 30 de litri si putin peste 100 lei "sarea" pompa La asta nu se mai oprea... dar am lasat-o sa curga pana a "sarit" pompa nu mai tin minte dar parca a trecut putin de 200 lei ... si bineinteles primul drum ... pe centura ... Direct pe A2... Acum aveam o problema NU aveam rovineta ... hmm suna nevasta pe unul dintre clienti care administreaza o statie de benzina la intrarea pe autostrada... Ai rovinete? Ohooooo gramezi ... bun .. ne oprim la el si surpriza ... Respectivu ne spune ca pentru numere rosii NU este nevoie de rovinete... bun ... talpa nene ... sa facem probe... De ce am mers pe autostrada? pentru ca nevasta se tot vaita ca masina este prea mare (lunga) si ca ei o sa-i vina greu sa o conduca... Ori in Februarie pe A2 nu prea este nimeni ... si trebuia sa se obisnuiasca un pic cu masina ... nu de alta dar eu urma sa o "Ud" si dupa atata udatura ce urma trebuia musai sa conduca ea... Asa ca zis si facut ... Bagam kilometri pe autostrada ... mai intai timid pentru ca era chipurile in rodaj ... dar si pentru ca sa ma obisnuiesc cu comenzile.... si apoi din ce in ce mai tare ... Nu am sa scriu cu ce viteza am mers pentru ca nu am chef de mustruluiala din partea coforumistilor ... Top speed am sa postez numai pentru acolo unde este voie... adica in germania .... vreau sa spun doar atat: in treapta a doua la 3000 de ture are putin peste 50km/h .. iar cuplul optim este pe undeva pe la 3800 de ture.... deci.. daca ai calcat-o .... se duce ... Am iesit de pe autostrada pe la Lehliu cu gandul sa intoarcem ... si .. Un echipaj de politie... face semne sa opresc... Eu ma stiam "curat"... deschid geamul ii dau actele si il intreb:"domne acu o ora am luat-o (pe masina) si m-ati oprin.. in schimb am condus solenza vreo 4 ani si nu m-a oprint decat o singura data politia (am mintit ca m-a oprit de mai multe ori) am si eu o intrebare... Daca eram cu solenza ma mai trageati pe dreapta?" la care politistul se uita lung la mine imi da actele si spune NU.... Ma rog intram inapoi pe autostrada spre bucuresti, Sunam parintii si le spunem ca avem de treaba si mai intarziem pana venim sa luam copilul de la ei.. le spunem si ce treaba avem.... suntem cu loganul pe autostrada sa-i facem rodajul ... Trece si nevasta la volan se obisnuieste si ea cu comenzile, lungimea, latimea etc... si mergem la tata sa luam scaunelul copilului din logan.... Era deja seara si incepuse sa se intunece... Ii spun tatalui ca am luat loganul ... Vino sa vezi ce logan frumos au facut astia ... Iese tata se uita... si ... Da ..Logan... cred ca a durat vreo 5 minute pana s-a prins ca de fapt NU era logan.... Dupa care a fost foarte dezamagit ca NU am luat logan ... el fiind un sustinator indarjit al masinii fabricate la pitesti... Socru meu in schimb.. cel care tot incerca sa ne sugereze ca poate cumparam altceva decat logan .. nu isi mai incapea in piele de bucurie... Il citez: "e masina nene".... Gata pentru astazi ... Trebuie sa merg si la produs nu de alta dar vorba lu driverx ... trebe sa platesc leasingu... ![]() This post has been edited by nairam: 28 Jul 2009, 10:18 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sa-ti traiasca jucaria, la multi km! Stiu ca Toyotele sunt extrem de fiabile, iar VVT-i-urile m-au incantat. In special 1.8 VVT-li (e putin mai nervoasa decat a ta
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oricum, povestea ta e subtire.
Io am mers sa fac bon de comanda pentru un Logan Partener si am platit avansu' pentru pentru un Lancer Classic ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@nairam: sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Faină alegere! Dar eu n-am priceput exact, e modelul nou - tanc , sau cel vechi - broască ?
![]() O să fii foarte mulțumit de mașină! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Jul 2009, 12:51) tu nu aveai multe variante cu suma pe care erai dispus sa o dai, nu tu, banca de fapt, el la 20.000 de euro a facut o alegere foarte buna, e super masina. Si tu ai vrut sa pari iar destept. Banca imi dadea si pentru masina de peste 20 mii euro. Mai ales anu trecut. Banca dadea. N-avea ea treaba. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.
Sper sa nu te superi,dar daca eu aveam banii aia nu luam o Toyota Avensis! This post has been edited by Adrian00: 28 Jul 2009, 14:25 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
driverx |
![]()
|
Da' ce?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
megane 3?
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
passat TDI ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, bre, pleca in SUA sa vada oameni negri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 28 Jul 2009, 13:16) Faină alegere! Dar eu n-am priceput exact, e modelul nou - tanc , sau cel vechi - broască ? ![]() O să fii foarte mulțumit de mașină! E modelul vechi (broasca raioasa). Se cunoaste dupa motorul obosit de 127 de martoage; la noul Avensis motorul de 1.8 (Valvematic, cica) are 147 de ponei constipati. In fine, tinand cont ca masina japoneza e noua "masina germana" (adica d-aia care isi termina rodajul pe la 200.000km), e clar... a facut afacerea vietii lui, o sa o dea nepotilor, etc., s.a.m.d. ![]() P.S. Din cate vad pe www.toyota.ro pretul pentru Avensis Executive 1.8L e 17.250 euro (pret cu TVA). This post has been edited by raqzvan: 28 Jul 2009, 22:30 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Felicitari! O alegere inteleapta as zice eu. Multi km. fara probleme si drumuri bune. Iata ca un lucru rau(excursia in SUA) poate duce la unul bun(japoneza). Succesuri.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
felicitari pentru alegere.
ai ales cu capul ma indoiesc ca pe la 25k se poate lua Haudi cu 25k, cu dotarile pe care le are Ave Executive, mai ales TRC si VSC, in fine aici e vorba de mentalitate. iti recomand sa ii pui scut de tabla, multi au dat cu burta de pamant, e mai joasa. gasesti scut la noi, fac unii de pe Odorhei, e destul de teapan. cu service-ul nu vei avea probleme, in sensul ca nu prea o sa ajungi. ce este fain e ca au inceput sa accepte sa vii cu consumabilele tale, uleiuri filtre, asta ca sa stii. multi km fara probleme. |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Felicitari pentru masina....cat despre poveste...nota 3 .... puteai sa zici direct mi-am laut avensis sau imi cumpar avensis nu ca ai vrut logan ... si pana la urma hai sa cumpar avensis... de parca era diferenta de 1000 euro.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De ce 3, pentru curajul de a aspira la mai bine?
N-a zis nimeni că ar fi fost 1.000 euro diferența. Alegerea s-a făcut între a plăti un Logan CASH, și respectiv a plăti 50% avansul la altă mașină. Bine, tu care spui că ai băga 35.000 euro în Logan, n-ai cum să pricepi de ce n-a luat Logan... This post has been edited by MAERSK: 28 Jul 2009, 22:57 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nairam |
![]()
|
Multumesc pentru urari, multumesc de asemene si pentru "rautati". A fost alegerea noastra in acel moment si inca mai consideram ca a fost o alegere buna... Si ca sa vedeti ca sunt fair Am verificat pe site-ul toyota si este corect ce a spus raqzvan Acum pretul este de 17.256 dar a uitat sa adauge si vopseaua metalizata care costa 415 euro deci: 17.671 plus Voucherul de 1500 euro reducere la urmatoarea toyota cumparata pe care l-am primit = 19171... Iar eu am dat cam 19.900 Nu e prea mare diferenta ... Si cum probabil ca urmatoarea masina va fi tot o toyota, un Rav 4 ...
![]() ![]() ![]() ![]() Dupa ce am cumparat avensisu am vazut reactii diverse la diversi oameni ... Am primit felicitari sincere de la oameni pe care-i vedeam ca se bucura uneori mai mult decat mine de achizitia mea si am avut si "reactii adverse" ... Una dintre ele m-a socat ... Vorbesc seara cu un client "vezi ca maine va aduc actele" .. El: "da da ne vedem maine dimineata si daca aduceti actele va dam si banii" ... Ne intalnim dimineata sa-i dau dosarele si sa-mi dea banii .. Ei bine cand a vazut masina s-a schimbat la fata si mi-a spus ca nu are sa-mi dea banii ![]() Acum sa continuam: Prima proba la care am supus-o si m-a dezamagit oarecum, dar nu prea tara: Am cumparat-o in jur de 10 februarie. Spre sfarsitul lunii am mers la munte nu era si nu se anunta zapada asa ca am renuntat sa-i mai cumpar cauciuce de iarna. Doar mai era mai putin de 1 luna de iarna. (solenza am vandut-o cu cauciuce de iarna montate si cele de vara in portbagaj.. De asemenea intentionez sa cumpar cauciuce de iarna pentru iarna ce vine asta asa ... ca sa nu sariti pe mine ) Am vrut sa urcam din Sinaia la Cota 1400 .. ei bine pe drumul ala era zapada si gheata... controlul tractiunii NU prea si-a facut datoria. Nu pot spune ca am ramas impotmolit ... dar am dat de o bucata de drum cu gheata si NU a vrut sa mearga mai departe.. Dupa cateva incercari esuate.. am dezactivat trc-ul si am luat-o sofereste.... din ambreiaj ... si a urcat pana la urma... De unde a aparut si ideea ca nu este bine sa te bazezi mereu pe tehnologie iar experienta este intotdeauna folositoare ... Sau.. Ma rog mai am eu de invatat ... Dar nu cred pentru ca pana la urma fara trc am urcat... ![]() Proba a doua: Nevasta ma tot batea la cap sa-i mai fac niste dulapuri la birou ... Cum imi place foarte mult sa bricolez ma hotarasc sa le montez eu... Ma duc la un depozit de PAL, PFL le dau schita respectivii imi taie foile la dimensiune le pun cant... Si ma duc sa le ridic ... cu Avensisu ... Rabatez bancheta si incep sa incarc in ea .. Inaltimea dulapurilor: 1.90.. Surpriza a fost ca au incaput .... Si am inchis si porbagajul .... Dulapurile au iesit super asa ca m-am hotarat sa fac eu si mobila de bucatarie de acasa... dar asta este alta poveste... Proba de "foc" a masinii sa produs insa in concediu... Ahhh Concediul ... ce amintiri... Avand societate de contabilitate nu prea putem sa ne luam concediu 2 saptamani decat in anumite perioade ale anului ... una dintre aceste perioade este sfarsitul lunii aprilie... Deci zis si facut ... CUm USA se taiase de pe lista .. Ne hotaram sa mergem in Italia... Dar tocmai in perioada aia erau in mare voga scandalurile cu romanii de acolo ... Taiem si italia de pe lista ... Bun . Hai sa mergem in Londra ... facem planuri cautam hoteluri ne interesam de eurotunel .. La care nevasta are o revelatie: Pai in Anglia trebuie sa circuli "pe partea ailalta" .. Da si ce conduci tu? nu dar ... Nevasta: Hai sa mergem cu Avionul.. Eu: Cum adica sa platesc avionul cand am avionu in parcare.. (vroiam sa conduc, eu daca intr-un concediu nu conduc minim 4000 de km nu mai este concediu) Ma rog .. se taie si londra de pe lista din motive de nevasta fricoasa ... Pai bine si unde mergem... Si decidem ruta: Bucuresti-Budapesta-Viena-Amsterdam-Hamburg-Odense-Copenhaga-Oslo-Fiordurile Norvegiene-Oslo-Copenhaga-Berlin-Praga-Bucuresti. 8000 km. This post has been edited by nairam: 29 Jul 2009, 08:16 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci intre Logan si jumate de Avensis(ca-n reclama cu Passatul) a ales un Avensis intreg
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
mai nairam
eu cred ca tie iti lipsesc multe, dar in mod sigur iti lipseste lauda primita de la altii. Aici este un forum auto, o sectiune dedicata jurnalului tinut de masinuta ta ca atare scrie, povesteste despre Toyota "care speram ca exista cu adevarar", si lasa balariile cu firmele de conta, excursii anulate cam prin toata lumea, clienti invidiosi. Altfel lasa totul balta caci macane foarte urat. Multi km fara greieri, caci ne-am saturat de ciripituri |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oamenii inteligenti cumpara masini inteligente! Mariane, sa te bucuri de ea cit mai multi km. fara probleme!
P.S.: Si cind treci pe linga taimeu, da-i o talpa! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nairam |
![]()
|
QUOTE(tatimeu @ 29 Jul 2009, 07:20) mai nairam eu cred ca tie iti lipsesc multe, dar in mod sigur iti lipseste lauda primita de la altii. Aici este un forum auto, o sectiune dedicata jurnalului tinut de masinuta ta ca atare scrie, povesteste despre Toyota "care speram ca exista cu adevarar", si lasa balariile cu firmele de conta, excursii anulate cam prin toata lumea, clienti invidiosi. Altfel lasa totul balta caci macane foarte urat. Multi km fara greieri, caci ne-am saturat de ciripituri ![]() De cronologia "razgandelilor mele" te poti "interesa" pe aci: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=121100&hl=SUA# Postul 12 http://www.daciaclub.ro/Londra-Anglia-page...140402-s0.html# Chiar primul post Si cred ca TOATE posturile mele de aici AU legatura cu masina... (mai putin asta) Ahhh si poate te poti interesa si pe aci: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=118578&hl=paris# E drept ca acolo eram cu solenza, Dar asa .. Ca sa ma dau mare ... pot sa-ti enumar tarile prin care am fost? (asta ca tot veni vorba de "dat mare"): Sa incepem: Romania, ![]() Sa spun si orasele mari in care am fost si le-am vazut ... NU doar am trecut prin ele(asta asa ca sa ma dau mare): Bucuresti, ![]() Scuze de Off topic... Da e topicu meu... E drept ca puteam sa sterg si sa editez.. dar prefer asa.... ![]() This post has been edited by nairam: 29 Jul 2009, 08:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(nairam @ 29 Jul 2009, 08:44) ![]() De cronologia "razgandelilor mele" te poti "interesa" pe aci: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=121100&hl=SUA# Postul 12 http://www.daciaclub.ro/Londra-Anglia-page...140402-s0.html# Chiar primul post Si cred ca TOATE posturile mele de aici AU legatura cu masina... (mai putin asta) Ahhh si poate te poti interesa si pe aci: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=118578&hl=paris# E drept ca acolo eram cu solenza, Dar asa .. Ca sa ma dau mare ... pot sa-ti enumar tarile prin care am fost? (asta ca tot veni vorba de "dat mare"): Sa incepem: Romania, ![]() Sa spun si orasele mari in care am fost si le-am vazut ... NU doar am trecut prin ele(asta asa ca sa ma dau mare): Bucuresti, ![]() Scuze de Off topic... Da e topicu meu... E drept ca puteam sa sterg si sa editez.. dar prefer asa.... ![]() ar fi trebuit sa te las balta cu tot cu povestile tale. dar nu ma pot abtine. Citesc cam tot ce apare pe jurnal de bord, pentru ca aici mai gasesc chestiuni interesante, pareri, multumiri,nemultumiri despre masina, masinile tractoare scutere si tot ce este motorizat. Nu am avut rabdare sa-ti citesc toate povestile (date ca exemple) dar iti spun exista sectiuni dedicate banuiesc "Calatorii si Intalniri", "Cafenea" unde nu ai decat sa-ti revesti talentele de prozator. Daca ma (ne) interesa jurnale de calatorii citeam jurnale adevarate scrise de prozatori adevarati,. Deci rugamintea mea chit ca este topicul tau folosestel doar scrans legat despre impresiile lasate (cu bune si rele) de masinuta. Hai bafta si calatorii cat mai placute. Sa ne ti la curent. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
![]() Nairam s-o stapanesti sanatos! O alegere excelenta din punctul meu de vedere. ![]() L.E.: Asteptam pozeeeee... ![]() This post has been edited by Duyu: 29 Jul 2009, 08:22 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:26 |