Traseu Bacau - Iasi, Dati-mi o mana de ajutor
![]() ![]() ![]() |
Traseu Bacau - Iasi, Dati-mi o mana de ajutor
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Bacau - Roman - Tg Frumos - Podu Iloaiei - Iasi
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iaºi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Bacau - Bogdan Voda - Dumbrava - Filipesti - Oniscani - Harlesti - Secuieni - Horia - Roman. Vezi ca in satele din judetul Neamt exista portiuni cu limita de viteza 70.
De la Roman mergi frumusel in continuare pe E85 pana la rond (e la cativa km dupa satul Traian) si iesi pe prima bretea, adica varianta E583 (a doua e continuarea lui E85 spre Suceava). Urmeaza o serie superba de viraje pana la Trei Iazuri, inca vreo cateva pana la Strunga. Atentie, cand intri in Strunga s-ar putea sa fie o denivelare maricica, iar la iesire sunt niste curbe destul de stranse. Urmeaza Targu Frumos, de unde mergi tot pe E583, prin Razboieni, Baltati, Sarca si Podu Iloaiei. Urmeaza Letcani, Valea Lupului si Iasi. Mult succes! EDIT: ia uite ce de baieti saritori... ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 9 May 2008, 21:16 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Mersi mult de tot colegi,
O sa-mi fie folositoare informatiile voastre, prieteni de nadejde sunteti! Nu de alta, dar de ce sa nu stiu cat de cat ce traseu am de facut? Am mai mers eu orbeste si a trebuit sa ma intorc din drum. ![]() ![]() Toate cele bune, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Atentie la radare in Tg Frumos, Razboieni, Podu Iloaiei unde este si radar mobil si masina nemarcata (B 36 CIZ, logan alb) si apoi in Letcani. Din Roman pana in Tg frumos nu cred ca mai sunt radare.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In schimb de la Bacau la Roman poti gasi 2-3 radare.
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
Dar Hanu Ancutei unde este? Vreau sa trecem si pe acolo daca tot mergem in directia Iesilor...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Din Roman mergi spre Suceava 27km...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iaºi ![]() |
Nu e chiar în drum, tu în mod normal faci dreapta spre Tg.Frumos înainte de Hanu Ancuþei.
10 May 2008, 22:22: romaniaam1.th.jpg This post has been edited by LuluMOB: 10 May 2008, 22:22 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Bai frate da e greu cu drumurile astea...
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(BlaueCorsa @ 9 May 2008, 22:13) Bacau - Bogdan Voda - Dumbrava - Filipesti - Oniscani - Harlesti - Secuieni - Horia - Roman. Vezi ca in satele din judetul Neamt exista portiuni cu limita de viteza 70. De la Roman mergi frumusel in continuare pe E85 pana la rond (e la cativa km dupa satul Traian) si iesi pe prima bretea, adica varianta E583 (a doua e continuarea lui E85 spre Suceava). Urmeaza o serie superba de viraje pana la Trei Iazuri, inca vreo cateva pana la Strunga. Atentie, cand intri in Strunga s-ar putea sa fie o denivelare maricica, iar la iesire sunt niste curbe destul de stranse. Urmeaza Targu Frumos, de unde mergi tot pe E583, prin Razboieni, Baltati, Sarca si Podu Iloaiei. Urmeaza Letcani, Valea Lupului si Iasi. Mult succes! EDIT: ia uite ce de baieti saritori... ![]() Am fost miercurea aceasta la Iasi, am avut noroc ca am gasit intre timp si un GPS la un prieten. Nici nu mai stiu cum am ajuns pe strada Socola ![]() ![]() ![]() Iasiul e un oras frumos, pacat ca nu am putut vedea Palatul Culturii, e in renovare, nu m-a claxonat chiar nimeni, desi am facut cateva greselute de orientare pe cateva strazi ![]() stam in Iasi... Va multumesc pentru sfaturi. Mii de multumiri Blaue Corsa, pacat ca nu am avut timp sa te invitam la o bere / suc, dar vom reveni aproape de luna a 8-a de viata a baietelului pentru o noua consultatie. ![]() D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Dragoselu, ma bucur ca te-ai descurcat si a fost OK si ca ti-a placut orasul.
Felicitari pentru baietel si toate cele bune! ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 16 May 2008, 21:53 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 16 May 2008, 20:33) Doctor Iliev (numarul de telefon de la cabinet): 0232.237.761 (fix, poti suna si ziua) Mobil: 0745.51.90.98 (raspunde mai mult seara dupa ora 18) Cabinetul se afla pe strada (bld. Socola), nr. 9, Iasi, perete in perete cu farmacia Podu Rosu. Programarea se face uneori cam dificil, multi pacienti vin si vor sa vina din toata Moldova). D. This post has been edited by dragoselu: 17 May 2008, 06:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:29 |