Traseu turistic Bacau - Targu Mures, Nu am harta, ajutor, va rog
![]() ![]() ![]() |
Traseu turistic Bacau - Targu Mures, Nu am harta, ajutor, va rog
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Nu am inteles de unde pleci?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
din Bacau..ce sa faci daca "unii e mai scurti la minte "
![]() Traseu turistic Bacau - Targu Mures This post has been edited by AlexU: 4 Mar 2007, 17:24 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
direct prin cheile bicazului, foarte minunata zona. Ai grija sunt niste serpentine la trecere, era sa rad un autocar, ai sa vezi o serpentina la 180grade, la iesirea din cheile bicazului spre transilvania.si drumul pana la Tg Mures a fost bun, vorbesc de vara an 2006
sa auzim de bine drum bun. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Onesti - Brasov este in stare tehnica mult mai buna, dar este un drum anost. Daca pentru tine conteaza efectul artistic, atunci fara ezitare Cheile Bicazului, ai sa vezi niste peisaje superbe.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Optimal route
Location Road Follow direction Distance Time Bacau (RO) 15 0,0 0:00 Bicaz (NE) (RO) 15 -> 12C 84,6 1:41 Gheorghieni (RO) 12C -> 13B 135,2 2:42 Praid (RO) 13B -> 13A 178,6 3:34 13A -> 189,2 3:47 Acatari (RO) -> 13;E60 223,0 4:32 Tirgu Mures (RO) 232,9 4:43 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(disaster @ 4 Mar 2007, 19:24) Optimal route Location Road Follow direction Distance Time Bacau (RO) 15 0,0 0:00 Bicaz (NE) (RO) 15 -> 12C 84,6 1:41 Gheorghieni (RO) 12C -> 13B 135,2 2:42 Praid (RO) 13B -> 13A 178,6 3:34 13A -> 189,2 3:47 Acatari (RO) -> 13;E60 223,0 4:32 Tirgu Mures (RO) 232,9 4:43 Stiu ca exista un site care iti arata rutele optime, dar cum se numeste ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Este un program dar nu stiu daca il gasesti pe net sa-l iei (sony route planner), e cam cel mai realist ca distante si timpi. Si on-line este viamichelin.com, dar da niste timpi imposibil de realizat.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Intra aici si o sa gasesti un programas care are romania pitoreasca cu rutele ei.Poti calcula traseul in functie de mai multi parametri. Faza misto e ca programul e gratis si e si in limba romana...
Eu l-am folosit de multe ori cu succes.. Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Confirm si eu, e foarte bun programul de mai sus !
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 4 Mar 2007, 20:50) Intra aici si o sa gasesti un programas care are romania pitoreasca cu rutele ei.Poti calcula traseul in functie de mai multi parametri. Faza misto e ca programul e gratis si e si in limba romana... Eu l-am folosit de multe ori cu succes.. Suma respectelor, Alydor. QUOTE(lm @ 5 Mar 2007, 11:26) Alydor si Im, am descarcat programul Kiut de pe link-ul dat de voi, dar din pacate nu cunosc limba maghiara. Daca aveti o versiune in limba germana (limba mea materna ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
programul este si in limba romana... il instalezi si apoi iti apare pe ecran pana se incarca o pagina galbena . Acolo apesi butonul din dreapta jos (Tovabb) Mergi apoi sus in meniu la Alap si de acolo selectezi Nylev. Ti se deschide o fereastra in care selectezi limba dorita. Iti apare meniul in limba pe care ai selectat-o. Dupa asta mergi din nou sus la "esentiale" si mergi pe setari. Bifezi Romania si apoi gata. Daca nu te descurci da-mi un mesaj sau un mess si iti explic live ce si cum...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
poti merge si pe ruta: Bacau - Moinesti - Comanesti - Miercurea-Ciuc - Odorheiul Secuiesc - Sighisoara - Tirgu Mures
(Odorheiul Secuiesc - Vinatori e mai prost drumul) (intre Comanesti - Ghimes mai sint citeva gropi) sau Bacau - Moinesti - Comanesti - Miercurea-Ciuc - Odorheiul Secuiesc - Praid - Tirgu Mures (nu stiu cum e Odorheiul Seciuesc - Praid - Tirgu Mures) Pe viamichelin nu este drumul Bacau - Moinesti - Comanesti, dar e ok pe acolo. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Odorhei - Praid - Sovata - Balauseri - Tirgu Mures - drum super. Verificat de mine anul trecut la sfirsitul lui august.
Odorhei - Vinatori - drum slabut, Vinatori - Sighisoara - Tg Mures - drum super |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
gls |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 March 07 ![]() |
Din Bacau ai doua trasee (cel prin Brasov e totusi cam lung):
1. Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-Lacu Rosu-Gheorghieni-Praid-Sovata-Targu Mures; am fost anul trecut, erau gropi la iesirea din Bicaz, apoi mai multe la Lacu Rosu, la Gheorghieni nashpa de tot. Sint curios cum o fi iesit din iarna. 2. Bacau-Comanesti-Miercurea Ciuc-Odorheiu Secuiesc-Sighisoara-Targu Mures; habar n-am cum o fi, dar sint interesat. Bafta |
--------------------
Opel
Astra
2005 - Clasic 2 Twinport 1.4 l 90CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Nu am harta da' gugăl ai? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:05 |