Trepidații logan 2, Probleme gpl
![]() ![]() ![]() |
Trepidații logan 2, Probleme gpl
Thespaceboy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
2016/Laureat
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Injecția merge prost iar ESP și ABS devin inactive
Pasul 1 diagnoză Pasul 2 reglaj culbutori* Pasul 3 diagnoză * 1,2 16v euro6 reglaj la 120000km 60000km la mers urban 30000km pe GPL urban |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Dar ce te face sa crezi ca segmentarea va rezolva problema? Iti mananca ulei, scoate fum albastrui sau ai gasit bujiile ancrasate? Fa-i un test de compresie eventual, ca sa te convingi ca nu e problema de la segmenti...
Eu sunt de parere, ca si colegul care te-a sfatuit, sa faci un reglaj de culbutori intai. Iar apoi, daca tot merge prost si ai erori pe aprindere, incearca sa schimbi fisele si bobina ( sau bobinele, daca e 16v) |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
Thespaceboy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 May 19 ![]() |
QUOTE(tynn @ 24 May 2019, 15:38) Dar ce te face sa crezi ca segmentarea va rezolva problema? Iti mananca ulei, scoate fum albastrui sau ai gasit bujiile ancrasate? Fa-i un test de compresie eventual, ca sa te convingi ca nu e problema de la segmenti... Eu sunt de parere, ca si colegul care te-a sfatuit, sa faci un reglaj de culbutori intai. Iar apoi, daca tot merge prost si ai erori pe aprindere, incearca sa schimbi fisele si bobina ( sau bobinele, daca e 16v) Mi a spus cineva ca ar trebui schimbate supapele și de asta m am gândit la segmentare. O sa ii fac o reglare la culbutori. Mai am o curiozitate, oare s a stricat de la GPL? Am mers cu GPL destul de sportiv (schimbat pe la 3200) și pe autostrada cu 150-160, adică mergea pe la 4800 de turatij motorul. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2016/Laureat
|
|
FlorinBa |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 April 22 ![]() |
Asa am patit si eu. La recomandarea celor de la reprezentanta am inlocuit fisele. Toate problemele au disparut
![]() |
--------------------
Dacia
Logan2
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:20 |