DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Unde gasim mobila solida, de calitate?

Vlad Georgescu
post 19 Sep 2006, 08:59
Post #1

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Am o problema cu.. patul. Il am de 3 ani si deja s-a rupt groaznic, nu mai poate fi refacut.

De vina este si greutatea mea, mult peste cea a unui om mediu. Asta se intimpla pentru ca sint mutant. Genetically engineered for extreme weight scrie pe certificatul de nastere.

In concluzie, imi trebuie un pat foarte solid si bine facut, care sa nu se rupa.

Insa in afara de Mobexpert, nu stiu unde sa caut mobila. Habar nu am care sint magazinele de mobila. Patul actual e luat de la Mobexpert, iar acolo se gasesc, am impresia, numai lucruri firave.

Stiu ca o mobila solida costa mult, dar prefer sa platesc dar sa ma tina 30-40 de ani, decit sa dau mai putin si peste 2 ani sa cumpar altul pentru ca s-a rupt.

Asa ca va intreb: In ce magazin sa caut un pat foarte solid, bine facut?

Multumesc.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 19 Sep 2006, 09:02
Post #2

Mesaj semiautomat

Daca iti place stilul ia unul de fier forjat, e la moda.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Vlad Georgescu
post 19 Sep 2006, 09:06
Post #3

/----\ <--- Logan

Nu stiu ce sa zic, nu prea imi place fierul forjat, dar, ma mai gindesc.

Nu imi place pentru ca am vazut asa ceva in casa.. strabunicilor mei, asa ca atunci cind ma gindesc la un pat din fier forjat, mi se pare ceva foarte vechi si batrinesc.

In afara de asta ma gindesc cum e sa intind noaptea mina spre tablia patului si sa dau de un metal rece. :-(

Totusi, poate ar fi o solutie.

Unde gasesc asa ceva?

--------------------
+
Marty
post 19 Sep 2006, 09:06
Post #4

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Am o sufragerie de nuc masiv, da' n-are pat. 04.gif Cred c-ai putea sa-ti faci un pat din ea. smile.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Ci_co
post 19 Sep 2006, 09:14
Post #5

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Nu mai gasesti lasa-te numai cauta nu are rost ultima strigare este sa-ti faci din scanduri tu ! Am eu la bunici un pat super cool e cam de vro 40 ani e facut din scanduri si cu paie ! NU stiu cat este de confortabil nu l-am testat, cred ca este o piesa de muzeu !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
Funny
post 19 Sep 2006, 09:16
Post #6

Membru autentic

Alprom-Pitesti(are magazin de prezentare si desfacere chiar in centrul orasului , dar s-ar putea sa aiba magazin si in Bucuresti)
Bafta!

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
Marty
post 19 Sep 2006, 09:20
Post #7

Iar scrie asta un post d-ala kilometric. 04.gif

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 19 Sep 2006, 09:22
Post #8

/----\ <--- Logan

Cum sa-mi fac pat dintr-o sufragerie?

Dupa metoda: se ia biblioteca, se scot rafturile, se comanda o saltea de marimea bibliotecii, se taie picioarele mesei si se bat in cuie in spatele bibliotecii, care apoi se pune orizontal, iar in biblioteca se pune salteaua si peste ea subsemnatu'.

Totusi, eu de unde imi iau pat, ca biblioteca lu' Marty mi-e teama ca e data preventiv cu EXCRESOLV, si cine stie ce patesc...

--------------------
+
Ci_co
post 19 Sep 2006, 09:25
Post #9

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Dar ai grija ca Marty vinde Excrmentesolv expirat deci sa nu aiba efect invers ! in loc sa indeparteze rahatelul il atrage, mare atentie !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
dizzy
post 19 Sep 2006, 09:26
Post #10

Work smart not hard!

Bunica-miu a fost tamplar. Isi facuse un pat pt el si bunica-mea (impreuna aveau pest 0,2Tone) din scandura.
Arata oarecum rustic si nasol dar pot sa iti zic ca intorceai camionul pe el si nu se rupea.
Asa ca directie la primul atelier de tamplarie si confectionare mobila.
Te va costa cam 5-10 milioane dupa calculul meu dar merita, il lasi mostenire.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
maxiK
post 19 Sep 2006, 09:31
Post #11

Membru autentic

cea mai simpla modalitate pentru procurarea unui pat solid este sa-l faci pe comanda la una dintre firmele care fac mobilier la comanda. eu unul asa am procedat iar ca proba am urcat pe el in picioare impreuna cu doi amici "mititei", taica-miu ( care nu e mic deloc) si cei trei meseriasi. blatul e unul destul de simplu numai ca are 9 picioare (din acelea metalice folosite la mese dar mai mici ca lungime) dispuse cate trei.

This post has been edited by maxiK: 19 Sep 2006, 11:20

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
vv
post 19 Sep 2006, 10:24
Post #12

dilbert.com

Vlade, www.sipro.ro, ti-i recomand cu caldura, dupa ce i-am descoperit doar ei mi-au mai facut mobila prin casa (sufragerie+camera copiilor, celelalte le-am facut cu altii). Te duci, vorbesti cu o gagica de-acolo care chiar a facut arhitectura, nu e o habarnista oarecare, ii explici problema ta si sunt sigur ca o sa-ti faca un pat cu suficiente intarituri cat sa te tina, cu toate kilele tale. Mai trebuie doar sa gasesti o saltea pe masura smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
SerbanS
post 19 Sep 2006, 10:35
Post #13

Membru

Vezi ca in zona stadionulu Ghencea sunt nu stiu cate depozite de mobila , ba chiar din cate stiu e si un fel de mall numai cu mobila ar fi bine sa incerci si pe acolo stiu destule persoane care au cumparat de acolo si au fos multumite.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
Alydor
post 19 Sep 2006, 10:40
Post #14

Pressar

Poti la fel de bine sa pui o saltea direct pe jos... 100% ca nu se rupe.Dimineata iei salteaua si o pui intr-un dulap sau intr-o nisa si ai scapat de probleme... plus ca eliberezi locul si nici nu scartaie....

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Asi
post 19 Sep 2006, 13:22
Post #15

Camaro SS

mare pacat ca prea putine lucruri se fac cu simt de raspundere..

adica.. totusi.. peste tot numa mobila din PAL melaminat sau mdf.. placi aglomerate de rumegus sau un placaj firav furniruit..

unde se gaseste mobila masiva din lemn nu din rumegus tratat intre 2 bucati de furnir? in afara de ceva facut la comanda nu am gasit.

si a doua chestie care ma enerveaza.. mobilierul care totusi e din lemn masiv.. adeseori e din brad sau alt lemn de esenta moale..

am o masa in casa bunicilor facuta din stejar.. nu zic ca arata impecabil.. fara nimic puterzit, descleiat, dezbinat sau ros pe undeva.. (mai rau s-a gaurit dusumeaua pe care sta ca virgula cantereste spre 150de kile).. asa ceva unde gasesc in afara de consignatii de antichitati?

concluzia este ca prea putini lucreaza cu lemn.. si aia care lucreaza cu lemn majoritar e BRAD (gizas - lemnul de brad il sculptezi si cu unghia.. fara suparare dar nu e penru facut mobila care sa mai fie si durabila.), spre deosebire de brad, STEJARUL.. ati incercat sa bateti un cui in stejar.. daca nu e de otel de calitate fac pariu ca strambati cuiul si nu intra nicicum, ati incercat sa d-ati cu toporul intr-o bucata de stejar.. parca zici ca ai lovit o bucata de bordura fara sa se sparga.

Asadar am concluzionat ca e penurie de lemn de esenta tare.. si de mestesugari sa lucreze cu el.. si daca totusi gaseam pe undeva un gater care facea scanduri.. cica stejar, fag si alte dinastea foartea dure nu poate taia gaterul.. asa ca fac din brad ca e mai moale pentru panzele prea uzate ale gaterului si le merge afacerea..

adica ori nu gasesti stejar, ori nu gasesti scandura din stejar, si nici tamplarul nu se baga prea tare ca cica tre sa isi schimbe majoritatea sculelor ca trebe dalta de vidia, ca trebe panza noua la circular.. etc

ce naiba.. si in final le gasesc pe toate la un loc si imi zice ca e ok.. si pentru o masa cu scaune facute calumea din stejar cica.. "pai cu 50-60 de milioane va incadrati.. " -mult prea scump.. parca le faca din aur.
asa ca am ramas cu dorinta la un mobiler din lemn de esenta tare si m-am ales cu un mdf cu furnir de stejar. care deja se cam dezmembreaza rumegusul..

a doua solutie la indemana pentru mobilier durabil este "the new way" : fier forjat, sticla, aluminiu, inox, crom.

This post has been edited by Asi: 19 Sep 2006, 13:28

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Marty
post 19 Sep 2006, 13:26
Post #16

QUOTE(Asi @ 19 Sep 2006, 14:22)
asa ceva unde gasesc in afara de consignatii de antichitati?
*

Ziceam si mai sus: are bunica-mea o sufragerie din lemn masiv de nuc. Masa de sufragerie (te loveste hernia cind o ridici), un bufet (ala nu-l misti nici de frica de acolo) si o vitrina. Sunt absolut impecabile. Daca te intereseaza, zi-mi si stam de vorba.

--------------------
+
Asi
post 19 Sep 2006, 13:31
Post #17

Camaro SS

am si eu.. bine sunt in casa bunicilor.. in stilul vechi.. din stejar, nuc fag, cires.. si ce se mai sculpta pe atunci.. cu tot felul de ornamente sculptate in stilul de atunci '40-'50
problema e ca nu vreau vechi.. nu in stilul vechi.. ca am.
ceva cu design nou dar ceva durabil... raspuns.. nu exista.

This post has been edited by Asi: 19 Sep 2006, 13:32

--------------------
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Vlad Georgescu
post 19 Sep 2006, 13:40
Post #18

/----\ <--- Logan

QUOTE(maxiK @ 19 Sep 2006, 10:31)
cea mai simpla modalitate pentru procurarea unui pat solid este sa-l faci pe comanda la una dintre firmele care fac mobilier la comanda. eu unul asa am procedat iar ca proba am urcat  pe el in picioare impreuna cu doi amici "mititei", taica-miu ( care nu e mic deloc) si cei trei meseriasi. blatul e unul destul de simplu numai ca are 9 picioare (din acelea metalice folosite la mese dar mai mici ca lungime) dispuse cate trei.
*

Exceptional! Cam asa ceva vreau si eu, oricit ar costa. Unde ai facut acest minunat pat?

Dupa ce planuri l-ai facut? Cind merg sa-mi faca ceva custom, banuiesc ca trebuie sa duc o schitza, ceva...

QUOTE(vv @ 19 Sep 2006, 11:24)
Vlade, www.sipro.ro, ti-i recomand cu caldura, dupa ce i-am descoperit doar ei mi-au mai facut mobila prin casa (sufragerie+camera copiilor, celelalte le-am facut cu altii). Te duci, vorbesti cu o gagica de-acolo care chiar a facut arhitectura, nu e o habarnista oarecare, ii explici problema ta si sunt sigur ca o sa-ti faca un pat cu suficiente intarituri cat sa te tina, cu toate kilele tale. Mai trebuie doar sa gasesti o saltea pe masura smile.gif
*

Multumesc pentru informatii. Deocamdata ma intereseaza unde si-a facut maxiK, pare cel mai heavy duty pat din thread-ul asta.

QUOTE(SerbanS @ 19 Sep 2006, 11:35)
Vezi ca in zona stadionulu Ghencea sunt nu stiu cate depozite de mobila , ba chiar din cate stiu e si un fel de mall numai cu mobila ar fi bine sa incerci si pe acolo stiu destule persoane care au cumparat de acolo si au  fos multumite.
*

Thx! Exact in ce zona la Ghencea? Nu cunosc zona, dar banuiesc ca zona stadionului e mare...

As vrea sa vad si un pat din fier forjat, poate ca s-au mai imbunatatit intre timp fata de ce stiam eu.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 19 Sep 2006, 13:50

--------------------
+
Sony
post 19 Sep 2006, 13:43
Post #19

Membru autentic

From: Ban Land

Un pat sanatos era patul lui Procust! Dar nu stiu de unde il cumparase. unsure.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
vv
post 19 Sep 2006, 13:45
Post #20

dilbert.com

Man, du-te la sipro, gagica aia iti face designul cu tine de fata, poti sa-i pui 20 picioare daca vrei, si iese misto.
Eu am mobilier de pal facut la "mesteri de cartier" (recomandati de cineva) si mobilier facut de Sipro - diferenta e foarte mare (si la executie, dar mai ales la montaj e diferenta enorma; e drept, la un pat nu conteaza montajul prea mult - dar oricum, ai o garantie de la Sipro, care nu e doar pe vorbe).

@asi - tu de ce vrei mobilier care sa tina 50 ani? Nu te plictisesti de el? Si nu ti se pare normal sa fie foarte scump mobilierul din lemn masiv - in special esentele tari?

[edit] vlade, inca ceva: am batut eu zona ghencea in lung si-n lat, si parerea mea e ca nu prea merita daca nu ai timp. Bine, daca ai timp, du-te pe linia lu' 41, dupa ce face curba la stanga - o sa observi o gramada de depozite, atat pe stanga cat si pe dreapta. Da' gasesti putine chestii misto si de calitate - sau ma rog, eu nu am prea gasit smile.gif

This post has been edited by vv: 19 Sep 2006, 13:47

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
SilviuB
post 19 Sep 2006, 13:46
Post #21

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Pai un dormitor din lemn masiv ajunge undeva pe la 6.000 - 7.000 roni.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
Vlad Georgescu
post 19 Sep 2006, 14:06
Post #22

/----\ <--- Logan

QUOTE(vv @ 19 Sep 2006, 14:45)
Man, du-te la sipro, gagica aia iti face designul cu tine de fata, poti sa-i pui 20 picioare daca vrei, si iese misto.
Eu am mobilier de pal facut la "mesteri de cartier" (recomandati de cineva) si mobilier facut de Sipro - diferenta e foarte mare (si la executie, dar mai ales la montaj e diferenta enorma; e drept, la un pat nu conteaza montajul prea mult - dar oricum, ai o garantie de la Sipro, care nu e doar pe vorbe).

[edit] vlade, inca ceva: am batut eu zona ghencea in lung si-n lat, si parerea mea e ca nu prea merita daca nu ai timp. Bine, daca ai timp, du-te pe linia lu' 41, dupa ce face curba la stanga - o sa observi o gramada de depozite, atat pe stanga cat si pe dreapta. Da' gasesti putine chestii misto si de calitate - sau ma rog, eu nu am prea gasit smile.gif
*

Multumesc mult pentru sfaturi. Ma gindesc sa merg la Sipro.

QUOTE(vv @ 19 Sep 2006, 14:45)
@asi - tu de ce vrei mobilier care sa tina 50 ani? Nu te plictisesti de el? Si nu ti se pare normal sa fie foarte scump mobilierul din lemn masiv - in special esentele tari?
*

Mobila celor de Sipro, daca e de calitate, nu tine 40-50 de ani?

Eu cam atit as vrea sa ma tina un pat - sa stiu ca am rezolvat pentru totdeauna problema patului, nu ca ma duc o data la 5-10 ani sa fac altul, ca s-a rupt / s-a stricat / s-a deformat.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 19 Sep 2006, 14:09

--------------------
+
Asi
post 19 Sep 2006, 15:04
Post #23

Camaro SS

hmm.. sa ma plictisesc.. da e o chestie.. oricum nu asta era ideea.. un lucru durabil ar trebui sa tina cam 50 de ani parerea mea, astfel incat singura chestie care te poate face sa il schimbi sa fie faptul ca e invechit moral dar nu si functional.

stiu ca este scump.. dar o masa cu 4 scaune= "cu 50-60milioane te incadrezi" ??? un dormitor presupune pat/noptiera/dulap/si poate si altele si e normal sa coste 6000-7000ron..
dar o masa= o foaie de lemn cu 4 picioare si 4 scaune

--------------------
+
vv
post 19 Sep 2006, 15:11
Post #24

dilbert.com

Nu tine, man, e pal totusi.... eu mai mult de 10 ani nu pretind de la mobila aia. Ma rog, deocamdata o am de approx 2 - si aia de la Sipro "se tine" mai bine decat cealalta, dar totusi, o am de putin timp....
[edit] sa si explic: aia de la 'Sipro' e in sufragerie (~2 ani) si camera copiilor (~1an). Arata in principiu ca la inceput. Cealalta e in dormitor + bucatarie (~3ani) si a inceput sa se mai strice - e drept ca si "conditiile de folosire" sunt mult mai dure (in special cea din bucatarie).

La pal, poti sa te astepti sa se mai cojeasca marginile. Asta in primii 2-3 ani, dup-aia nu stiu ce (si daca) se mai strica la ea. La mine, s-au cojit cateva margini + s-a umflat un sertar de la bucatarie (a ajuns apa la el). Ar fi trebuit MDF acolo, asta e, n-am avut bani smile.gif

@asi - un dulapior mic de MDF e 2 milioane. Da, o masa (depinde cat de mare) + 4 scaune (si astea depinde cum sunt) pot sa fie scumpe; e drept ca 40-50 mil. e cam mult, recunosc smile.gif

This post has been edited by vv: 19 Sep 2006, 15:16

--------------------
+
GoGu
post 19 Sep 2006, 15:35
Post #25

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Fa-ti un pat la comanda, solid, nu cred ca te costa f. mult ca nu e cine stie ce complicat, apoi dai de doua ori mai mult pe o saltea superortopedica "de firma", nu kkturi si ai rezolvat problema.

PS eu am 120 kg, mi-e oarecum familiara problema...

This post has been edited by GoGu: 19 Sep 2006, 15:36

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
B30KDT
post 19 Sep 2006, 16:26
Post #26

Membru autentic

From: bucuresti

Pai hai sa-ti zic cum sta treaba pentru ca chiar sunt in domeniu:
Foarte multa lume preferea in ziua de azi sa cumpere mobilier din PAL(o sa ziceti pt ca e modern dar nu e din cauza asta ci pt ca e mai ieftin) deci si oferta producatorilor de mobilier s-a orientat catre acest tip de consumator
In zilele noastre foarte putina lume e dispusa sa isi cumpere mobilier din lemn masiv si dintre acestia si mai putini vor din lemn de esenta tare pentru ca e mai scump(un m3 de stejar e de 3 ori mai scump decat un m3 de brad si se prelucreaza si mai greu,de aici si pretul mai mare,insa pentru un atelier care se respecta face mobila din orice esenta,scuze cum spunea cineva mai sus ca a intalnit ca nu lucreaza in stejar ca nu are panza pt el sau mai stiu eu ce nu se accepta ,asa ceva nu este posibil)
majoritatea atelierelor de mobilier din PAL atunci cand se duc sa cumpere PAL pt lucrare la depozitul respectiv il si debiteaza la dimeniunile dorite (exista acest seriviciu la aproape toate depozitele) si ei doar il asambleaza.Ceea ce fac ei poate sa faca oricine are o surubelnita electrica si o bormasina ,e un joc de lego,dupa parerea mea acestia nu se pot numi tamplari,oricum multi dintre ei nu au nimic in comun cu acest domeniu.
Spuneti-mi si mie cate ateliere din ziua de azi mai lucreaza in lemn masiv si fac si sculptura?vreti sa stiti ?cel putin in Bucuresti cred ca ii numeri pe degetele de la o mana si asta pentru ca ,dupa cum am spus si mai sus , nu exista cerere si de exemplu daca vine cineva la mine si imi zice:vreau un dormitor din lemn masiv cu sculpturi, cu intarsii si eu ii zic ca dureaza vreo 2 luni si ca il costa cutare suma el zice ca nu are timp sa astepte ca il vrea intr-o saptamana si ca e prea scump ca la banii aia isi mobileaza toata casa cu mobilier de PAL si uite asa stai si nu ai nici o comanda si mergi pe pierderi,dar ca sa nu se intample asa ceva te conformezi cererii chiar daca tie nu-ti face placere,cel putin mie nu-mi place deloc sa lucrez in PAL prefer de 10 ori mai mult sa lucrez cu lemnu brut chiar daca e de 10 ori mai mult de munca insa ai de 100 de ori mai mult de castigat din punct de vedere estetic,fiabilitatii si implicit economic.
Aceeasi situatie se intalneste si in cazul termopan PVC sau Al versus Tamplarie lemn,desi din cate am vazut in ultima vreme este din ce in ce mai mult apreciata tamplaria termopan din lemn,in sfarsit a inceput lumea sa inteleaga faptul ca un amarat de plastic sau metal indiferent de profilul sau si de numarul de camere nu este mai bun izolator termic decat lemnul,lumea in general compara tamplaria de lemn clasica cu cea termopan,dar nu stia ca de fapt pierderile de caldura se realizau la nivelul sticlei ,la inchiderile de proasta calitate prin care intra vant.
Ce imi zice un client acu 2 saptamani care vroia sa-i fac un geam de 2 M2 cel din topicul meu de la vanzari: cat ma costa?- pai vreo 4-5 mil tamplarie clasica si cam vreo 7 mil tamplarie termopan lemn brad si vreo 10 stejar - pai cu 4-5 mil il fac din termopan PVC. Ceea ce nu stia el de fapt ,lucru pe care i l-am explicat si de care s-a convins si singur era ca aia i-au spus pretul pe M2 de geam cu profilele cele mai ieftine si care la prima zapada incep sa transpire si nu includea si pretul balamalelor si tipul cremoanelor(care de fapt ele fac pretul )
Imi cer scuze pentru postul lung insa sper ca s-a inteles ce am spus aici si vlad sa stii ca ai facut o alegere buna daca iti faci patul din lemn masiv chiar daca te costa mai mult.

This post has been edited by B30KDT: 19 Sep 2006, 16:31

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
BAD_MF
post 19 Sep 2006, 20:05
Post #27

Membru autentic

From: Iasi

Moldomobila IASI, fac o mobila superba! NumaI lemn masinv de nuc/cires/mahon, insa si preturi pe masura. Un dormitor complet ajunge aprox 100 milioane lei vechi. Cauta site-ul lor..

--------------------
Seat leon FR 1.8 TURBO 2003 - IS-xx-COD
9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
+
cetatzeanu
post 3 Oct 2006, 13:11
Post #28

Membru

From: Bucuresti, oras lovit.

Vlad;

dai un search pe google pentru "mobilier la comanda" si vei gasi o tona de firme mai mici sau mai mari care fac asa ceva.
trimiti aceeasi schita cu patul tau la firmele care-ti fac cu ochiul, si le ceri oferta de pret, termen de executie, transport si montaj, tva...tot ce vrei sa stii.

dupa o vreme - sa zicem o saptamana - vei incepe sa primesti raspunsuri si-ti va fi mult mai usor sa te decizi.

schita cu patul tau va trebui sa contina dimensiunile pe care le vrei, materialul - culoarea, textura - si; imi permit sa te sfatuiesc sa nu te uiti la paturi cu somiera, chingi, si alte "fineturi", ci sa ceri cea mai solida solutie constructiva - care de fapt inseamna un sistem simplu de placa orizontala (pe care sta salteaua ) care "sta" pe multe placi verticale.
ti-as mai recomanda sa-ti iei o saltea teapana - superortopedica.
daca continui sa-ti mai cumperi pat "de gata" o sa te umpli de nervi tot timpul; si nu trebuie sa fii supraponderal pentru asta !

bafta !!

--------------------
solenza confort AC --------- - ----------
ghinion de nesansa, suntem romani.
+
maxiK
post 3 Oct 2006, 14:53
Post #29

Membru autentic

@Vlad,
patul separat nu stiu cat ar costa dar impreuna cu doua corpuri/dulapuri/sifoniere inalte cat peretele si dispuse in lateralul patului plus inca unul cu 6 sertare au costat 17 mil.
tipul care le-a facut a venit acasa la mine i-am spus cam ce vreau a facut schita si in aprox 1 saptamana au fost gata. in asta intra si transportul placilor care urmeaza a fi montate
mi-a placut baiatul daca vrei iti pot da nr lui de telefon pe PM

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 05:26
Forum Renault