Usa blocata
![]() ![]() ![]() |
Usa blocata
Marius81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar ai incercat sa o deschizi actionand in acelasi timp ambele comenzi de deschidere (sa tragi de clapeta interioara si de cea exterioara)?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e posibil ca parghia respectiva sa fi ramas intr-o pozitie intermediara... sau pur si simplu sa se fi stricat comanda exterioara... parerea mea e sa mergi la service, unde orice se strica cu ocazia deschiderii, se va inlocui pe cheltuiala lor...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Un prieten s-a jucat la switch-ul care dezactiveaza deschiderea usii din interior apoi am inchis usa. Dupa ce am inchis am observat cu bucurie ca nu se mai deschide deloc...nici din exterior.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, cea mai buna solutie dupa cum a zis Al, mergi in service pentru ca deja inseamna ca e defect ceva pe-acolo.
Asta daca spui ca ai incercat si sa deschizi usa actionand SIMULTAN comanda interioara si cea exterioara. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
treaba asta am patit-o la supernova cand un prieten a incercat sa deschida din interior usa dreapta fata in timp ce era incuiata...
am rezolvat demontand partial captuseala usii (fata) si actionand direct broasca, cu o surubelnita lunga... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Marius81 |
![]()
|
Nu merge nici daca trag simultan de ambele comenzi de deschidere (int si ext). Am vreo sansa sa pot desface fata de usa, cu ea inchisa, suficient de mult cat sa pot debloca usa ?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
cam dificil sa faci treaba asta cu portiera inchisa.. o sa trebuiasca sa scoti cumva bancheta, si usa fiind inchisa iarasi nu vad cum
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bancheta o poti scoate... mai greu, dar iese.... apoi poti scoate fata usii... dar, repet, mai bine sa o faca in service!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic!
Nu se mai blocheaza usa dreapta spate nici din telecomanda nici din butonul de la bord. In afara de actuator ce mai poate fi? Cablajul este exclus ca de deschis se poate deschide. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Nu stiu daca ai rezolvat intre timp. Eu am patit asa mai demult la Espero cu usa din fata dreapta. Se inchidea dar la deschidere, canci! Cablajul era bun in schimb era un cuplu de mufe mama -tata in portiera unde oxidasera contactii de deschidere. Dupa curatire a functionat perfect. Succese!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu inca, am s-o rezolv pe garantie cand ajung in service pentru revizie. La Logan sunt utilizate aceleasi cabluri/contacte si la inchidere si la deschidere, se inverseaza doar polaritatea; poate la Espero lucrurile stau altfel.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vi_escu |
![]()
|
Rezolvarea problemei cu usa care nu se mai blocheaza din telecomanda.
Actuatorul are un stift care intra intr-o ureche a mecanismului de blocare a broastei. Ei bine, stiftul sarise din orificiul cu pricina. A fost repus la pozitie si asigurat cu un nit de aluminiu cu capu mare pentru a preveni alte "evadari" viitoare. Cauza posibila a defectului: piese construite/asamblate la limita si desigur gropile din drumurile patriei! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:04 |