Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
![]() ![]() ![]() |
Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
loganlover |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Frizerie! tuns 0.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Petrol.Bai cu petrol... pute dar are efect.
Suma padu..aaa , respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Adicatelea gaz a vrut sa spuna. Gaz lampant. Nu stiu pe unde o sa gasesti da' e bun. Cica ajuta si la cresterea parului.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tuica amestecata cu praf de caramizi, de uz extern
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Paduchii sunt lungi sau lati? poti sa dai si cu benzina si apoi sa iti aprinzi o tigara pana isi face efectul... scapi garantat de ei...
Suma lu' respectu',Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Bunica avea multe pasari prin curte... Copii fiind, ne jucam toata ziua si umpleam
toate camerele cu paduchi de gaina... ![]() uratel si se gaseste pe maidane, pe dealuri, nu stiu daca nu e vreun regionalism, insa punea prin camera, pe sub pat si a doua zi nu mai era picior de purice / paduche prin casa... ![]() poate iti aduce vreun taran o spinare cu aceasta planta. Puturos, dar sanatos! ![]() D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Partea naspa este ca nu prea se mai gaseste gaz lampant. Tot tunsul zero ramane solutia viabila.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 28 Sep 2007, 07:30) Tuica amestecata cu praf de caramizi, de uz extern ![]() Corect....dupa ce se imbata isi trantesc cu caramizile in cap ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
...exact!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Paduchii traiesc si se inmultesc in par, isi depun ouale la radacina firului de par... deci, ras in cap, o baie buna si-ai scapat, iar pentru ras in cap nu trebuie mers la frizeie...
Numai bine si sanatate!!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Totusi sunt cu un pas in ue, mergi la prima farmacie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ce .... tu crezi ca aia din UE sunt specializati in chestii deastea
Gaz - trebuie sa gasesti la un petrom ..... cica e nu stiu ce lege care spune ca e obligatoriu sa aiba gaz la minim 1 statie / judet |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
loganlover |
![]()
|
Baieti,plec la frizer.Auuuuuuuuuuuuuu,parul meu buclat!Cand vin, fac o poza sa ma vedeti. Sa nu radeti de mine!
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
zi si tu la ce frizer te duxci
ca sa nu cumva sa-l vizitam si noi in proxima perioada |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
topic la misto..caterinca proasta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, fa o poza inainte sa freza actuala. Eventual si un Macro sa vedem si puricii. Dupa aia poza cu tine bec.
Si tu te tunzi acuma, dar ar trebui sa suna la reprezentanta Mitsu sa ii intrebi daca puriciilor le convin tetierele de Lancer. Daca raspunsul e afirmativ, n-ai rezolvat nimic. Cum o sa iti creasca inapoi padurea pe cap, o sa iti creasca si cultura de purici. This post has been edited by driverx: 28 Sep 2007, 11:40 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dupa expertii si-au etalata parerile vin si eu cu o parere . Exista la farmacii solutii f. eficiente . Pediculoza beneficiaza numai de tratament local extern. Daca nu vrei sa te tunzi zero ca sa scurtezi perioada de deparazitare cu un piaptan f. des , inmuiat in apa cu otet se perie suvite mici de par pana se curata complet ouale lipite pe firele de par si care arata ca matreata.Operatiunea trebuie facuta de o alta persoana inarmata cu rabdare si ochi buni.Petrolu era si la bun dar pe vremuri. La nevoie dupa cateva zile se repeta procedura pentru a lichida tanara generatie iesita din ouale scapate la prima tesalare. Petrolul omoara numai paduchii nu si ouale.
Scarpinat placut ![]() bion PS Si daca tot se acuza caterinca sa ma conformez .Partizanii i-ai luat de la o partida de love cu logan ![]() This post has been edited by bion: 28 Sep 2007, 11:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...sau mai e o varianta... roaga pe cineva, iute de mana sa stea la panda cu o caramida (cat mai grea de preferinta)... cum vede inamicu', pac, cu caramida
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Inchiriaza o maimuta.....have fun!
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Daca nu e la misto topicu, cel mai bun tratament e ras in cap si in plus de asta dezinfecteaza prin fierbere tot ce inseamna lenjerie de pat cu care ai venit in contact in ultima perioada. Mai nasol daca ai avut pe linga tine o persoana de sex feminin ca sigur au ajuns si la ea, si nu vad cum o convingi sa se rada in cap, totusi incearca la farmacie ca sunt si ceva solutii sau sapunuri pentru asa ceva.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
decapitarea e singura solutie viabila
sau cum ziceau stramosii...descapatinare ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
loganlover |
![]()
|
Mi-am vopsit parul.O vopsea speciala.Paduchii stranuta ,tusesc si apoi isi dau obstescul sfarsit.Lumea spune ca sunt frumos.
Attached thumbnail(s) parosu.JPG ( Size: 50.44k ) Number of downloads: 9313 |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, iar a scapat loganlover din camasa de forta?
Amice, incearca niste socuri electrice! Firul de la calea ferata este excelent. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De unde vrei sa luam mai mult?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:52 |