Vata minerala!...pt izolare termica mansarda
![]() ![]() ![]() |
Vata minerala!...pt izolare termica mansarda
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Habar n-am care e mai bună; însă, în calitate de potențial cumpărător de ce nu cauți pe net niște date tehnice despre ele?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai crezi ca nu am cautat ?
Sunt cam asemanatoare. Ma gandeam ca stie cineva din experienta. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am un amic care a folosit Isover pentru a izola o cămăruță construită din OSB pe afară, vată 5cm la mijloc, plăci gen rigips la interior și se comportă excelent.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu folie de aluminiu se foloseste de obicei pentru zone in care pui tevi de incalzire(panouri solare,izolatii tevi de ventilatii),si in cazul in care ramane vizibila.Pentru mansarda ta trebuie sa folosesti folie anticondens,vata minerala,astereala si acoperisul propriu-zis(tabla,tigla,carton,etc).Cam astea sunt straturile pentru izolarea sarpantei.la interior poti finisa cu rigips.foarte important este ca intre vata minerala si astereala sa ramana un spatiu de 2-3 cm pentru aerisire.nu uita sa montezi la aprtea superioara a acoperisului grile de aerisire.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Buna !
Vezi ca pe site la MisiuneaCasa (oare care o fi site-ul? ![]() Vata cu folie de al. e cam scumpa. Mai bine folosesti folie PVC. Unii pun folie PVC si pe o parte si pe alta ! Asta ca sa nu ajunga apa/umezeala in vata. Oricum, bariera de vapori (folia PVC sau aluminiu) se pune spre partea calda, adica spre interior. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
SilviuB |
![]()
|
Multumesc.
Intre timp am rezolvat, am luat Isover. Acum sper doar ca o sa tina cald cand ma mut in casa. Se poate inchide. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:58 |