Vopsire logan
![]() ![]() ![]() |
Vopsire logan
lenafnafets |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|||
54xxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 June 07 ![]() |
mai bine stai in banca ta ca nu o sa mai iasa ca din fabrica,o sa plingi cu vorbe
|
--------------------
dacia logan
berlina
2004 laureate
- PH-54-XXX
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Taci ma, a fost lovita, ce te bagi tu?
@lenafnafets: intrebi la un service si ne zici si noua? |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
pentru o simpla aripa in service autorizat mi-a cerut 700 ron ,imagineazati pentru toata masina
|
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
3800 ron anul trecut, un amic la adras, parca gri metalizat
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Masina nu este lovita, dar nu stiu din ce cauze pe capota plafon si acum si pe capac portbagaj a inceput sa se decoloreye vopseaua (pete albicioase parca intrate in vopsea). Curios este ca pe laterale nu are nimic. Vroiam sa o vopsesc toata ca sa prinda aceeasi nuanta.
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu il intrebi pe prietenul tau Vicentiu Stan de la Dacoserv?
Ai cumva Logan de generatie 2004-2005, prima versiune de rosu? Am vazut si eu cateva decolorate rau, pe suprafetele orizontale in special, aproape ajunsesera roz. Acum tocmai mi-am scos masina de la vopsit (aripa fata + bara) de la un service non-Dacia unde aveau au ora de manopera 100 RON iar pe mine m-a dus devizul (inlocuire bara, far, aripa si vopsirea aferenta) la 1.400 RON. Ce sa zic, vopsirea a iesit foarte bine, mult mai bine ca in reteaua Dacia, cu cateva mici exceptii (ca sunt si ei romani, nu?) pe care trebuie sa ma duc sa le corecteze. Serviceul este Top Lac Service Auto, din cate am inteles reprezentanta Glasurit, este pe Bd. Timisoara si poti sa-i suni sa-ti dea un pret. This post has been edited by YRX: 27 Jul 2009, 07:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(54xxx @ 26 Jul 2009, 21:54) Esti sigur? Ai fii uimit de cum poate sa iasa o masina vopsita integral intr-un service de bun simt, cu obraz, si oameni pe masura! QUOTE(valerica1 @ 26 Jul 2009, 22:24) Mie mi-a cerut 300 pentru capota. ma rog, au zis ca 300/ piesa, adica o usa 300, capota 300, aripa 300, si tot asa. Cred ca erau incluse si materialele. Daca nu erau, ar mai costa cam 100 de roni, deci sa zici 400. Mi se pare cam piperat 700.... Poate ca 700 cu tot cu materiale si pregatiri, dar tot e mult. QUOTE(lenafnafets @ 27 Jul 2009, 07:34) Masina nu este lovita, dar nu stiu din ce cauze pe capota plafon si acum si pe capac portbagaj a inceput sa se decoloreye vopseaua (pete albicioase parca intrate in vopsea). Curios este ca pe laterale nu are nimic. Vroiam sa o vopsesc toata ca sa prinda aceeasi nuanta. Sa o vopsesti pentru plafon si capac portbagaj mi se pare aiurea de tot. Decat sa dai peste 1000 de euro mai bine te duci si vopsesti piesele in cauza la COD si or sa iasa aproape la fel. Acum depinde si de ce culoare este masina ta si cat de matuita este vopseaua originala. Eu zic sa te consulti pe la niste service-uri mai serioase sa vezi ce preturi au. Daca o faci pe toata si nu o faci intr-un service bun, o sa iasa nasol. Si o sa trebuiasca sa cureti de pe urma neglijentei celor din service, adica sa nu iti fi acoperit geamurile bine, sa iti fi gazat geamurile, bara, etc. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar faptul ca in cativa ani i s-a decolorat vopseaua pe plafon nu ti se pare aiurea?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu este ceva normal, la fel cum nu este normal ca o mașină să ruginească din toate încheieturile după numai 8 ani ( vezi super nova). Dar la cât de devotați sunt cei de la dacia... de apreciat totuși că tabla este totuși de o calitate mai superioare față de suratele super nova, nova, 1310. Probabil lacul din zona plafonului a fost foarte subțire dat, la fel și vopseaua.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Masina este Laureat rosu passion din primele serii: achizionata pe 17 octombrie 2004. Multumesc celor care au raspuns promt .
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu am platit 350 pentru bara spate, si cam tot atat pe usa dreapta fata.
Apoi au vopsit ei pe gratis aripa dreapta in programul asta cu ceruire. Incet-incet o vopsesc pe toata. ![]() Dar nici o vopsire nu a iesit bine. Mai bine iti gasesti un vopsitor serios. Mi-aduc aminte cum m-am mirat acum vreo 10 ani cand mi-a scos Dacia 1300 veche saraca vopsita in 'nspe culori (original rosu, fusese si verde, era portocalie atunci), decolorata, si a iesit fix culoarea ca si restul masinii ![]() Eram student, m-am bucurat ca eram stresat sa nu observe parintii ca am busit masina ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 27 Jul 2009, 09:15) Nu este ceva normal la fel cum nu este normal ca o mașină să ruginească din toate încheieturile după numai 8 ani ( vezi super nova). Dar la cât de devotați sunt cei de la dacia... de apreciat totuși că tabla este totuși de o calitate mai superioare față de suratele super nova, nova, 1310. Probabil lacul din zona plafonului a fost foarte subțire dat, la fel și vopseaua. are lac pe ea? eu zic ca nu are ![]() |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
primele modele nu stiu, dar cele din noua colectie au sigur (ma refer la rosu pasion si albastru marin). eu am rosu pasion cu lac. masina are 2 ani si luceste ca in prima zi, desi sta aproape tot timpul in soare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
primele modele au fost vopsite in luciu direct, adica fara lac , ma refer la vopselele nemetalizate mai exact , rosu passion, albastru marine , alb artika si galben sport sau cum i-o zice , astea fiind nemetalizate nu au lac astfel sunt foarte sensibile la perii de spalatorie cu particule de nisip prin ele si la excrementele de porumbel care dau acele incretituri cu forma circulara. Odata cu trecerea la aplicarea lacului pe toata paleta de culori situatia s-a imbunatatit considerabil . Recomand vopsire integrala deoarece e greu de nimerit pigmentul la rosu asta si o sa ai o masina in n nuante mai ales ca mai nou se vopseste pe baza de apa cu strat de lac de protectie. Cauta un vopsitor bun chiar daca ti-o face acasa sau in te miri ce garaj bine izolat. Mana vopsitorului face mult ca degeaba ai cabina daca mana e proasta sau filtrele cabinei sunt ticsite de praf . Bafta la colorat!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
La Caremil Iasi am intrebat eu si mi-au spus ca e 8000 ROM. Bafta sa-ti accepte cei de la casco sa-ti vopsesti toata masina.... daca nu ai casco mai bine vindeo si i-ati alta ca nu se merita sub nici o forma sa fie revopsita.
This post has been edited by juann: 31 Jul 2009, 16:25 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate or mai fi si alte service-uri care vopsesc masini prin Iasi-ul ala. Si poate unele-s mai ieftine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
juann |
![]()
|
Klaus dar vestitul caremil e autorizat dacia
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si esti convins ca la Caremil iese ca din fabrica?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
juann |
![]()
|
Mie mi-au vopsit un spoiler si ai iesit bine; totusi e un pic diferita nuanta de restul caroseriei (se observa numai la soare si cind e curata masina)... probabil ca s-a mai decolorat vopseaua de la soare.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Salut,
un "binevoitor" mi-a zgariat masina pe aripa usa si oglinda. Zgarieturile sunt multe dar nu a ajuns la tabla, sunt zgarieturi fine ...parca ar fi zgariat lacul de pe vopsea (culoarea este metalizata). Am auzit de la cineva o varianta cum ca daca ai da cu pasta de dinti cu o carpa pe zarieturi acestea nu se vor mai observa la fel de tare. Mie mi se pare destul de ciudata aceasta varianta. Ce parare aveti , ati mai auzit de asa ceva ? |
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
da, pasta de dinti e o solutie, dar anumite paste de dinti au particule abrazive de granulatie mare si mai rau faci. mai bine iei un polish. eu am scos cu Prevent o aripa ca noua dupa ce mi-o zgariase un caine ...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Preventul asta il gasesc si in magazine de genul Auchan Real ?
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
tkx |
![]()
|
in real are sigur nu stiu auchan
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:06 |