Zgarieturi retusate, si constatatre ulterioara la politie
![]() ![]() ![]() |
Zgarieturi retusate, si constatatre ulterioara la politie
einstein1984 |
![]() ![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pai ce sa cauti la Politie? Te duci direct la asiguratorul tau daca o faci pe CASCO.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu intentionez sa fac astea pe casco. E 100 de euro fransiza (mai scump decat revopsirea unui element) si n-am chef de prima marita la anul. Ah, si o zgarietura de cheie intra la vandalism, unde e 20% fransiza.
Casco il pastrez pentru furt, vreo dauna totala (Doamne fereste) sau vreun accident mai grav. Bine, pe de alta parte, daca fac constatarea la asiguratorul casco, obtin documentul de introducere in reparatie dar platesc eu factura (ii notific ca pot inchide dosarul de exemplu), se mai mareste prima anul urmator? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca nu platesc ei nimic, nu iti maresc prima.
Daca iti platesti tu reparatia cred ca orice service iti repara masina fara autorizatie. E totusi o banala zgarietura, nu poate fi tratata ca urma a unui accident. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Mda, multumesc, am citit si pe site-ul BPR bucuresti si m-a lamurit in privinta asta. Daca nu e zgariata de alta masina sau nu am zgariat-o eu parcand de exemplu, nu e accident.
De o grija am scapat, sper sa vada si receptionerul de la service lucrurile astfel. Dar de dragul discutiei, daca zgarieturile erau din cauza unei porti sau gard si ar fi fost deci accident, cam ce se putea intampla la declararea accidentlui la politiei daca erau oarecum cosmetizate? This post has been edited by einstein1984: 15 Aug 2010, 18:43 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Iei o carpa cu lichid de frana sau diluant si stergi markerul si ai rezolvat cosmetizarea.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BZN |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 15 Aug 2010, 19:20) Dar de dragul discutiei, daca zgarieturile erau din cauza unei porti sau gard si ar fi fost deci accident, cam ce se putea intampla la declararea accidentlui la politiei daca erau oarecum cosmetizate? De cand nu mai esti obligat sa mergi la Politie pentru orice autorizatie de reparatie, s-au cam simplificat lucrurile. Nimeni nu te mai intreaba cum au aparut diverse avarii minore, (ca in cazurile specificate de tine)... Daca erau cosmetizate..., poate exista pana la urma urmatoarea situatie: ai avut autorizatie/constatare de la asigurator, lucrarea a iesit prost, vrei sa o faci mai bine. Actele nu le mai ai (esti obligat pana la efectuarea reparatiei, aia care a iesit auirea). ![]() LE Poate ai facut-o chiar tu... This post has been edited by BZN: 15 Aug 2010, 19:08 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 15 Aug 2010, 18:20) Dar de dragul discutiei, daca zgarieturile erau din cauza unei porti sau gard si ar fi fost deci accident, cam ce se putea intampla la declararea accidentlui la politiei daca erau oarecum cosmetizate? declari ca nu s-a intamplat pe domeniul public, ci in curte la varu sandel de exemplu, si cand te duci dai jos cosmetizarea, iese cu diluant si dupa mult timp zeama aia de creion, sau spray, ori de care ar fi. Lichidul de frana afecteaza si vopseaua originala din jur, diluantul nu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:03 |