Zgomot injectoare 1.5dci euro5, Injectoare
![]() ![]() ![]() |
Zgomot injectoare 1.5dci euro5, Injectoare
RazvanR96 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/1.5dci 88cp euro5
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ai mai avut diesel pana acum?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RazvanR96 |
![]()
|
Da! Renault Megane 1.5 dci 82cp. Niciodata nu a facut asa pana la 300.000 km si un bmw 530d. Nu vad ce legatura are.
Am pus o intrebare, as avea nevoie doar de un raspuns. Am spus ca nu am masina asta de mult timp si vreau sa stiu daca problema e generala sau trebuie sa schimb ceva. Din ce am inteles e generala (ca nu este asta unicul forum) |
--------------------
Dacia
Logan
2011/1.5dci 88cp euro5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si meganeul cu injectie delphi avea zgomot de injectoare.... pana prin 2009-2010 ca an de productie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
si loganul 1,5dci 65-70 cp cu injectie delphi avea zgomot de injectoare
megane-ul diesel 1,5dci 106cp cu injectie siemens era linistit, la fel si cel de 86cp |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Acelasi rontait sau tacanit il am si eu la Clio, si cica ar fi normal. Este de la injectoare se aude in sarcina, la relanti cat si cu motorul rece sau cald. Cineva zicea cum ca ECU ar regla debitul de motorina la injectoare in acele momente cand tacane.
Nu face tot timpul, are momente. Cat despre senzorul de apa in motorina eu l-am anulat si am cumparat filtru de motorina fara locas pentru senzor, nu stiu daca poti face si tu la fel fiind alt tip de filtru la masina ta. Cati km are masina? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si mie imi facea figuri senzorul de apa, se aprindea cand vroia el - cateodata la 500km, altadata la 5.000 km.
L-am schimbat si acum e OK. Tacanit la injectoare am si eu, de cand am luat masina. M-am obisnuit si ii dau pace, masina a functionat fara probleme pana la 125 mii km. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
RazvanR96 |
![]()
|
Am tot intrebat la diverse reprezentante si toti spun ca este normal. Mai am de intrebat un inginer de la mioveni si revin cu raspunsul sau. Masina are 56.000km. Folosesc ulei Dacia Oil Plus diesel DPF la recomandarea mecanicilor de la reprezentanta. Incep sa ma obisnuiesc cu zgomotul mai ales ca masina nu are nici un fel de alta problema nici pe loc nici in mers. Totul e normal.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/1.5dci 88cp euro5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:47 |