am probleme cu lampile pozitii fata si spate
![]() ![]() ![]() |
am probleme cu lampile pozitii fata si spate
enecmarian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dar consola centrala se aprinde cand aprinzi pozitiile?
Dar bordul? Dar radioul? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
enecmarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Imediat ma duc sa verific.in 5 minute revin.
Nu mi se aprinde nici bord nici radiou.Nimik This post has been edited by enecmarian: 24 Mar 2009, 20:00 |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
lucialina2000 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 April 08 ![]() |
e o siguranta arsa...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS FM
- BT 20 PAL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Inlocuieste siguranta F18 de 10A
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
enecmarian |
![]()
|
am verificat-o pe cea pt pozitii si nu este arsa.poate sa fie alta?
|
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
klaus |
![]()
|
Sunt 2 sigurante de pozitie, una de stanga (care alimenteaza si cele amintite de mine) si una de dreapta. In speta F18 si F19, conform schemei de amplasament:
Attached thumbnail(s) sigurante.jpg ( Size: 153.5k ) Number of downloads: 862 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
enecmarian |
![]()
|
am schimbat-o tot cu una de 10 si nu merge .sa o schimb cu alta de alt tip ?
eu am zis ca cele dupa partea dreapta nu merg si f 19 este pt dreapta?sa o schimb ? This post has been edited by enecmarian: 24 Mar 2009, 20:11 |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
klaus |
![]()
|
incearca si cu alta, dar sa ai grija sa o schimbi PE AIA CARE TREBUIE (sa nu o schimbi pe alta, pozitionarea e inselatoare).
Daca siguranta merge probabil e din mufarea blocului de sigurante. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
enecmarian |
![]()
|
Mai cobor o data la masina si stau doar la 9
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(enecmarian @ 24 Mar 2009, 19:38) QUOTE(enecmarian @ 24 Mar 2009, 20:09) Poate nu ar fi rau sa stabilesti clar care e partea pe care nu merg. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
enecmarian |
![]()
|
LE-AM FACUT VARZA.NU MERG CELE DUPA PARTEA STANGA
si SCUZE !! |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
klaus |
![]()
|
e din siguranta sau din mufarea in blocul de sigurante.
Daca cumva se arde siguranta, e de la vreun scurt pe un consumator alimentat de siguranta respectiva. Si vorbesc de F18. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
enecmarian |
![]()
|
am rezolvat-o era f 18,cred(era a 3-a de sus in jos pe randul al doilea la mine pe capac adica daca intorci poza ta la 180 grade)
This post has been edited by enecmarian: 24 Mar 2009, 20:38 |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Macar spune-i multumesc lui klaus pentru ajutor si rabdare...
This post has been edited by bobo77: 24 Mar 2009, 20:44 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
enecmarian |
![]()
|
Mersi pt sfaturi,si daca tot te-am prins poti sa-mi recomanzi un service serios pt revizia de 30 000 km IN Bucuresti ?Si inca ceva:eu am luat-o acum un an de la cineva si nu mi-a dat carnet de service,ca l-a pierdut copilul(zicea el).Masina nu mai este in garantie.Este vreo problema ?
24 Mar 2009, 21:46: Sunt atat de bucuros ca am rezolvat ca am uitat sa-i multumesc .Nu-mi sta in fire .MERSI FRUMOS SI SCUZE daca nu ti-am multumit indeajuns This post has been edited by enecmarian: 24 Mar 2009, 20:46 |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
daca te inter un service ptr revizie da-mi o adresa de mail si te trimit eu la cineva cunoscut si un service bun.sau ne intalnim acolo ca tot treb sa-mi fac rev de 50000.mariusciprian78@yahoo.ro
![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
enecmarian |
![]()
|
salutare si scuze pt intarziere.adresa mea este :enecmarian@yahoo.com
|
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 mpi
- B-87-KWE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:43 |