amplificator semnal tv, ce recomandati?
![]() ![]() ![]() |
amplificator semnal tv, ce recomandati?
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am si eu unul aproape identic, daca nu e chiar identic. In loc de 20esg3 pe-al meu scrie 20sg3. Destul de multumit, sa nu te-astepti la minuni, da` per total isi face treaba binisor.
Am renuntat la el cand am trecut la digitala. Daca ai drum in Ct ti-l dau ca si-asa sta degeaba. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(pastrama @ 13 Sep 2009, 17:43) Destul de multumit, sa nu te-astepti la minuni Pai normal, se amplifica nu doar semnalul, ci si zgomotul. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu faci nimic cu amplificatorul, cel mai bine ia legatura cu furnizorul sa rezolve problema.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
de obicei cablistii folosesc axing-uri pe traseu, destul de capabile si reglabile
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
o sa iau legatura si cu ei
au niste echipamente...de te doare mintea |
--------------------
/
/
/
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ia-l pe asta AI_131_AI_133.jpg ( Size: 10.11k )
Number of downloads: 12007
mi se pare destul de bun iar CF_711_CF_715.jpg ( Size: 25.23k ) Number of downloads: 13470 asta e foarte bun dar cam scump iar asta amplificator_semnal_tv.jpg ( Size: 55.24k ) Number of downloads: 13279 este o pocnitoare chinezeasca care o gasesti prin multe standuri pe la dragonul rosu eu personal am vazut in multe locuri This post has been edited by bygy007: 13 Sep 2009, 23:36 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca vrei sa amplifici semnalul provenind de la cablisti, te descurci si cu pocnitoarea chinezeasca. Am eu una in funcriune, pe motiv ca sint mai multe televizoare in casa. Daca vrei sa amplifici semnal aerian, ia una dintre primele doua recomandate de bygy007.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
flovld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 January 08 ![]() |
Confirm treaba cu "pocnitoarea chinezeasca". Am 4 televizoare montate dupa acest tip de amplificator. Functioneaza multumitor.
This post has been edited by flovld: 14 Sep 2009, 19:32 |
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
daciafan |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
/
/
/
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Acum 3-4 luni au venit cei de la firma de cablu la usa cu o oferta pt televiziune digitala , am acceptat , aceasta era pentru un televizor celalate 2 functionand pe analog , inainte sa vina sa-mi monteze receiverul , pot spune ca nu se vedea lacrima pe cele 3 tv-uri , asta pana in momentul in care au venit mi-au spus ca pe vechiurile cabluri o sa functioneze impropriu , asa ca pentru 10 lei in care se includea instalarea receiverului mi-au schimbat toate cablurile din cutia securizata de pe scara pana la fiecare tv in parte si cele doua splitere puse de mine .
Cere operatorului tau de cablu schimbarea cablurilor si a spliterelor cu unele folosite de ei care nu pierd semnal ca la cele din piata , plus mufele care se sertizeaza nu ca cele vechi care se insurubau pe cablu . Acum depinde si de firma de cablu pe care o ai . Ei monteaza amplificatoare de semnal numai in cazul in care ai si internet si telefonie si daca lungimea cablului din cutie pana in apartament este foarte mare .( nu cred ca in contractul semnat cu ei ai vreo clauza in care sa se specifice nr de tv-uri bransate la retea , dar o clauza cu asigurarea functionarii si a calitatii semnalului cred ca ai si pe care ei sunt obligati sa o ofere clientului) Incearca intai prin a apela la serviciile lor si mai apoi daca nu se rezolva cumpara-ti un astfel de amplificator ! Parerea mea . This post has been edited by lucifer: 17 Oct 2009, 16:37 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu toti sunt asa amabili cum i-ai nimerit tu
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Presupun ca nu vroiau sa sa mai faca alte drumuri , in caz ca faceam reclamatie , ca functioneaza impropriu si sa faca abia atunci ceea ce au facut
![]() Daca cu reclamatia la firma respectiva nu se rezolva nimic , e foarte simplu sa rezolvati problema : reclamatie la Anpc sau chiar la Anrc , la oricare din reclamatii cereti numar de inregistrare !!! Scuze de offtopic , am dat-o in altele , dar lumea trebuie sa stie de drepturile pe care le are . This post has been edited by lucifer: 17 Oct 2009, 22:04 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am o intrebare: La mine daca leg un televizor direct la intrarea antenei in casa se vede bine, fara pureci/zgomot.
Daca pun splitter si pt. net, celelalte televizoare, se vad cu pureci unele posturi. Deci, solutia ar fi sa iau un amplificator de semnal pe care sa il pun in locul splitterului, nu? Sau si la mine semnalul dat de furnizor nu e prea bun si de asta se pierde asa de usor? This post has been edited by eXtenSion: 18 Oct 2009, 09:38 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Am montat si eu o pocnitoare chinezeasca ptr 3 TV-uri si sunt multumit.Daca ai semnal bun ptr un TV este bun amplificatorul ptr semnal la 3TV-uri.Este posibil ca netul sa fie nevoie sa-l iei inainte de amplificator.Am montat asa ceva la cineva care vroia sa vada niste programe transmise pe UIF si din cauza cablarii blocului erau pierderi mari(au recunoscut si cei de la cablu dar nu aveau ce face ,dar nici nu luau bani ptr acel pachet de programe),programele se vedeau alb-negru,puricoase si cu zgomot pe sonor.Cu amplificator se vad color,putin puricoase , sonor clar,persoana foarte multumita.Raportul calitate-pret este f bun(apropos,amplificatorul functioneaza de 3 ani non-stop).
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Incearca sa rezolvi problema cu cei de la cablu. Daca ai instalatie proasta in casa - cablu (poate fi nou si de proasta calitate), splittere, etc. - de proasta calitate, degeaba pui amplificator. Pot apare o groaza de chestii din cablu si conectica necorespunzatoare. Semnalul furnizat de ei ar trebui sa fie suficient pentru vreo 3 TV-uri(depinde si de ce e stipulat in contract) dar sa fie de calitate. Dar daca ai mai multe s-ar putea sa ai nevoie si de amplificator. Dar musai ca semnalul la intrare sa fie de calitate.
Si apropo'... poate merge prost si daca semnalul e prea mare... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(lucifer @ 17 Oct 2009, 22:55) Daca cu reclamatia la firma respectiva nu se rezolva nimic , e foarte simplu sa rezolvati problema : reclamatie la Anpc sau chiar la Anrc , la oricare din reclamatii cereti numar de inregistrare !!! sa stii ca o sa fac cum zici tu, dar sunt curios ce or sa faca, ca la noi in oras echpa de interventie nu au...cine mai este din mangalia poate confirma(furnizor servicii upc) This post has been edited by bobo77: 18 Oct 2009, 22:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
lucifer |
![]()
|
Probabil la tine in oras nu e concurenta mare cu alte firme care ofera aceleasi servicii la mai putini bani , cum pot spune ca e in Bucuresti (Upc vs Rds) si poate de aceea se rezolva problemele nevrand sa piarda clientii, dar reclamatiile la Anrc si Anpc ar trebui sa rezolve problema , mai ales ca spui ca nu exista echipa operativa , ar fi un + in reclamatia ta ! Acum depinde si ce scrie in contract , al meu are mai multe pagini si anumite chichite ascunse cu care ei se pot apara in anumite cazuri , dar totusi in contract ei isi asuma obligatia de bunafunctonare si de calitatea semnalului !
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
la trecerea prin splitere semnalul se pierde, si deci evitati sa puneti multe splitere mai ales sa vina semnalul de la un spliter iar apoi sa treaca prin alt spliter apoi la TV deci puneti unul mare si lat cu suficiente iesiri pentru toate televizoarele altfel se va pierde mult semnal.
Cand trebuie amplificat chiar si cu o chinezarie ieftina deoarece nu este nevoie de amplificare mare . Unii care au multe televizoare in caza 3-4 tv-uri amplifica semnalul care vine de "afara" apoi trece prin spliter cu 3-4 iesiri apoi la TV This post has been edited by panter1: 19 Oct 2009, 00:55 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu am trei televizoare si doar la unul se vede bine (banuiesc ca din cauza ca este aproape de splitter).Deci ar fi indicat sa iau si eu un amplificator ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
daca spui ca doar unul se vede bine iar mufa lui iese din splitter ca si la celelalte inseamna ai semnal bun, incearca sa verifici mufele, eu aveam un surub desfacut la o mufa si de cand l-am strans au disparut puriceii, sau sa nu fie tv-urile mai slabe care necesita mai mult semnal, poti aduce un tv care nu vede bine de proba in locul celui care vede bine sa vezi daca va vedea ok, daca da.. inseamna ca ai problema la mufele sau cablurile care ajung la celelalte tv-uri.. daca nu.. indrsmns ca necesita amplificator
This post has been edited by panter1: 19 Oct 2009, 02:47 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 19 Oct 2009, 01:54) Eu am trei televizoare si doar la unul se vede bine (banuiesc ca din cauza ca este aproape de splitter).Deci ar fi indicat sa iau si eu un amplificator ? Mai mult ca sigur ai cablurile proaste, de care miez au? ai cumva cu miez litat? Eu aveam aceiasi problema, am luat cabluri noi, si amplificator (made in RPC), si merge doar cu spliterul, nu am nevoie de amplificator. Nu stiu cat de importante sunt mufele, nu are ce sa fie prost la o mufa, poate cele care intra in televizor. Vezi ca sunt cabluri si cabluri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 18 Oct 2009, 23:16) sa stii ca o sa fac cum zici tu, dar sunt curios ce or sa faca, ca la noi in oras echpa de interventie nu au...cine mai este din mangalia poate confirma(furnizor servicii upc) Treci pe injoy ![]() Am avut upc... acum am injoy, diferenta de la cer la pamant, canale mai multe, se vede mai clar, net muuult mai bun, vorbesc moca in romtelecom. 75 de lei pe luna (cat dateam la upc inainte). This post has been edited by Iulikk: 19 Oct 2009, 17:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Deocamdata la mine in zona nu se poate Iulikk, mi-au spus sa mai am rabdare...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nasol... oricum.., cum au venit baga-te la ei. Eu de 6 luni n-am treaba cu net cazut sau altceva....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am luat amplificatorul si e ceva mai bine. Tinand cont ca nu am gasit mai ieftin de 30 lei cat costa cel pe care l-am luat, zic ca e ok, merita banii.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
daciafan |
![]()
|
am observat ca se discuta mult despre calitatea cablului
va rog sa dati si niste exemple de cabluri bune sa stie si cei mai putin avizati ce sa cumpere |
--------------------
/
/
/
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ala care e mai sump este mai bun si ca idee ecranul trebuie sa fie impletit sub mai are o folie subtire metalica iar "firul cald" sa fie din cupru iar izolatia lui un pic buretoasa
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru a atenuare cat mai mica, cupru si izolatia conteaza cel mai mult. Sa nu fie plina cu aer ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:45 |