aripa stinga spate logan infundata, inlocuire sau reparare
![]() ![]() ![]() |
aripa stinga spate logan infundata, inlocuire sau reparare
gion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cu chitul cum este dar o sa-ti iasa rugina daca nu este sablata si tratata tabla dupa indreptare. Si atunci o sa o faci pe banii tai.
Eu as merge pe inlocuirea reperului. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Eu am mers pe varianta 3:
-am cumparat aripa -tinichigiul a taiat din aripa indoita a masinii si a sudat bucata lipsa (am marcat cu linie galbena pe unde a taiat) -zona putin indoita s-a indreptat fara probleme (linie verde) -s-a chituit si vopsit la cuptor. Astfel n-a fost nevoie sa demonteze luneta si taiata toata aripa. logan_rosu.jpg ( Size: 34.35k ) Number of downloads: 3038 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
gion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
@zanzie : Acum cit timp ai efectuat operatiunea asta ? A aparut rugina pe portiunea in care s-a facut sudura ? Din cele auzite de mine, dar doar din auzite , in general rugina apare unde a fost facuta sudura.
|
-------------------- |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De-abia azi am scos-o din service, deci n-am ce sa spun. Am facut accidentul acum 3 saptamani.
Daca la tine pot sa indrepte calumea aripa eu zic sa n-o inlocuiesti, e pacat sa tai din caroserie. PS: Ca sa-ti faci o impresie, asa arata a mea (eu a trebuit sa-i inlocuiesc si usa): logan_lovit.JPG ( Size: 147.43k ) Number of downloads: 1207 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
O lovitura asemanatoare am avut si eu, insa la mine a fost prinsa si portiera, s-au inlocuit toate reperele, arre cca un an reparatia si nu am avut probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Eu ti-o pot face fara sa inlocuiesti ceva, vopsesc numai locul unde e lovitura si iese perfect. Daca nu era profunda zgarietura langa bara, nici nu trebuia vopsita. Deci, nu e nevoie de schimbare a aripii. Ia-ti banii pe asigurare, si un meserias bun o face fara sa puna aparatul pe ea, iar vopseaua de pe interior va ramane intacta. Pot sa spun ca, cu maxim 250 lei , o faci. La servis, ori vor sa ia bani cat mai multi, ori sunt incapabili de a indrepta o tabla. La macelarit orice prost se pricepe.
13 Oct 2011, 20:31: Eu ti-o pot face fara sa inlocuiesti ceva, vopsesc numai locul unde e lovitura si iese perfect. Daca nu era profunda zgarietura langa bara, nici nu trebuia vopsita. Deci, nu e nevoie de schimbare a aripii. Ia-ti banii pe asigurare, si un meserias bun o face fara sa puna aparatul pe ea, iar vopseaua de pe interior va ramane intacta. Pot sa spun ca, cu maxim 250 lei , o faci. La servis, ori vor sa ia bani cat mai multi, ori sunt incapabili de a indrepta o tabla. La macelarit orice prost se pricepe. This post has been edited by PH-06-BOA: 13 Oct 2011, 20:31 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asa ar fi ideal, uite un topic unde s-a mai discutat despre asa ceva poate ii este de folos initiatorului.
http://www.daciaclub.ro/Reparatii-infundat...ml#entry3103332 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Bobo, intra din nou pe lincul ce l-ai dat, c-am postat ceva nou. Pentru cei ce pot sa-si faca, e util si merge bine. Un dorn cu varf de robalit (plastic mai moale ca teflonul), si un ciocan de cauciuc, poate fiecare sa-si faca, dupa imaginatie.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:11 |