ati umblat vreodata noaptea printr-un cimitir?
![]() ![]() ![]() |
ati umblat vreodata noaptea printr-un cimitir?
mihailogan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(mihailogan @ 16 Jun 2006, 23:08) a cutreierat careva de nebun vreun cimitir in miezul noptii? sau cel putin inainte sa se intunece definitiv ![]() ![]() BU HU HU....frate? ce-ai? Am colindat eu. In noaptea de PASTE, la mine in oras e o biserica care e chiar in mijlocul cimitirului. atat, in alte nopti n-am curajul. |
--------------------
.
.
.
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am avut eu ocazia sa colind in lung si in lat cimitirul "sfanta vineri" din bucuresti,intr-o noapte era cam ora 1 dupa ce am luat la bord putin mai mult decat puteam duce.. impreuna cu un prieten am luat-o la pas...catre cimitirul sfanta vineri...era in apropiere...am sarit gardul...si clatinandu-ne practic..destul de constienti... am cutreierat in toate partile...ba chiar ne odihneam pe morminte...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
mihailogan |
![]()
|
totusi , as aduna niste voluntari...si as merge intr-un cimitir renumit...
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da neaparat sa fie renumit cimitiru! Sa nu va duceti in vreun cimitir anonim ca nu se merita.
Distractie placuta, noapte buna! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.284 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Din pacate , am ratat distractia . Au fost astia ai mei in cimitir si s-a trezit paznicul . Astia ai mei au luat-o la fuga si la plecare l-a prins paznicul pe unul de picior fix cand sarea cardul . Asta a avut noroc ca a scapat pana la urma .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu vin cu bautura
|
--------------------
-
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Intr-o noapte de vara fiind foarte cald am iesit la o plimbare pe jos prin parcul unei localitati din germania.Nefiind nici un fel de garduri m-am trezit pur si simplu ca aleea parcului duce mai departe chiar in cimitir.Tot parcul dar si cimitirul fiind iluminat ca ziua nu ma incercat vreun sentiment de frica dar nu am putut sa nu constat METICULOZITATEA cu care fusese amenajat parcul dar si cimitirul.Noi nici intr-o mie de ani nu vom putea sa amenajam asa un parc sau un cimitir.Si alta data eram intr-o suburbie a Parisului unde datorita unei greve nu puteam sa descarc.Asa ca am luat-o la picior si ajung la gardul unui cimitir care parea parasit avand clar aspect de ruina.Gasesc poartile deschise(una dintre porti deabia se mai tinea intr-o balama)si intru.O perdea de arbori seculari acopereau cimitirul de in plina zi era o umbra de te infiora.Am vazut cruci,cavouri,statui si morminte pentru care s-au facut risipa de materiale,de munca si de idei fantasmagorice.Cred ca edili sau administratorii cimitirului au decis sa nu faca reparatii lasand totul in paragina pentru ca arata extraordinar de...Dar paragina tinea doar de capitolul morminte,cruci,cavouri si statui caci curatenia era impecabila si arborii,boschetii si florile erau atent ingrijite.Ziua in amiaza mare om batran nu m-am simtit chiar in largul meu vizitand cimitirul dar noaptea este exclus pentru orice om sanatos la cap sa viziteze un cimitir de acest gen.
|
--------------------
a
b
c
|
|
mihailogan |
![]()
|
adica eu nu sunt sanatos? in cimitirul unde am fost eu...era bezna.. nu prea vedeai pe unde calci..
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
vrei sa spui: "nu vedeai pe CINE calci" MWAHAHAHAAHAAA
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
si eu am fost intr-o noapte de pasti ! ca sa nu adorm in biserica am mai luat 2 baieti si am mers sa aprindem cateva luminari la niste rubedenii trecute in lumea cealalta . cimitirul era situat la vreo 2 kilometri de biserica , undeva pe un deal siguratec , fara case prin jur , inconjurat doar de dealuri solitare si padure . luna ne privea palida , speriata de ce voiam noi sa facem . noi am intrat voiosi , dar totusi cu respectul cuvenit ptr acel loc . linistea te asurzea . nici o pasare , nici un greiere amarat nimic , doar fosnetul ierbii calcate de picioarele noastre nemiloase . sarim gardul - nu-mi amintesc sa fi fost poarta acolo . pasim cu grija printre morminte , ne recunoastem crucile noastre cu ajutorul chibriturilor si aprindem lumanari . mith busted - nici o fantoma , nimic . nici macar un pui de bufnita amarat care sa buhaie. dar mie mi-e frica sa dorm singur in camera .....
|
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
micu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
NU STIU DACA SE PUNE CA NU AM FOST EU DA AM NISTE PRIETENI CRETINI DE LA SAT CARE AVEAU UN HOBY DE A FACE "PROSTII" PRIN CIMITIR IAR DE UNU (FRATELE PRITENULUI MEU CEL MAI BUN DE LA SAT) CHIAR SI-A TRASO CU GAGICA( TRUPA CU CARE ERA GAGICA ERAU AIA DEREGLATII!!) IN CIMITIR PE UN MORMANT DE ASTA ACOPERIT , IAR DE RESTU TRUPEI STIU CA AU FACUT POZE INTRO CRIPTA. DE ASTA STIU SIGUR CA SI-AU TRASO IN CIMITIR CA AM FOST ACOLO CAND AU INTRAT SI CAND AU IESIT NU CA FAC PARTE DINTRE EI DA ERA DISCOTECA FOARTE APROAPE. SUNT FOARTE SERIOS !!! EU NU STIU DACA AM CURAJH SA MERG NOAPTEA SINGUR DAR CU CINEVA SIGUR O FAC DAR DE CE AU FACUT AIA DOI E LIPSA DE RESPECT
|
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
NU MAI TIPA CA SCOLI TOTI M.ORTII DIN MORMINTE !!!
This post has been edited by pastrama_stelistu: 17 Jun 2006, 12:13 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Auziti mai? Radem, glumim da' nu parasim incinta, da?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Corect....despre asa ceva discutam numai pe www.covouclub.ro
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
mihailogan |
![]()
|
nu fii rau...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
eu stau langa cimintirul din ghencea si cand eram mic ,ne strangeam toti copiii de la bloc fete si baieti si ne duceam in cimintir si ne jucam fata ,ne ascundeam printre boscheti dupa cruci,cavouri ce gaseam p'acolo , unde mai pui ca unu din neatentie a cazut intr-o gropa inceputa ,avea cam 1,5 m.
sau ne mai duceam in timpul zilei la dude si corcoduse,copii tampiti. n-am nici o jena sa umblu prin cimintir insa nu-mi face placere,evit cat pot de mult sa ajung acolo,dar stiu ca la un mom dat nu voi mai putea sa evit acest lucru ![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In urma unui pariu, pe la 17-18 ani am fost in mijlocul cimitirului, pe la 11 noaptea sa recuperez un tricou...echipat cu o lanterna...A fost sinistru, recunosct, dar am castigat pariul, si am incetat sa mai cred in fantome
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am fost eu, e ca noaptea in oricare alt loc, daca nu iti bagi prostii in cap de genul "aici sunt oameni morti, umblu peste ei" etc, nu se intampla nimic.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mihailogan |
![]()
|
totusi cred ca treaz mi-ar fii frica sa calc pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
BURDA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 October 05 From: Iasi ![]() |
ce e asa de special sa te duci intr-un cimitir noaptea?
doar cenzurat is morti aia nu mai au ce sa-ti faca, io mai degraba ma tem de vii decat de cei de pe cealalta parte a baricadelor,chestia asta cu mersul in cimitir noaptea e o porcarie, odata plecat dincolo nu te mai scoala nici popa ![]() |
--------------------
Dracia
Logan 1.4MPI
- Provizorii
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
pe mine si ziua ma incearca un sentiment ciudat in cimitir..... noaptea ... ce sa mai zic ... poate doar de Paste ....
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A fost subsemnatul mai multe randuri si niciodata nu am vazut pe vreunul iesind din groapa sau ceva de genul asta.
In schimb erau o groaza de caini. Cre'ca erau vampiri reinviati, ca vroiau sa ne bea sangele. |
-------------------- |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
eu nu inteleg un lucru...
OK, daca sunteti credinciosi Ortodoxi/Catolici, pastele reprezinta invierea... invierea mortilor... pai si cum naiba sa fie mai OK sa te duci in cimitir de Paste? Poate ca sentimentul de "turma" da curaj... Pentru mine Cimitirul este "hotelul" unde, mai devreme sau mai tarziu, toti ne "cazam", asa ca... Lipsa de respect fata de acest loc inseamna o lipsa de respect fata de cei ramasi in urma, dar oricum "respect" a fost total exclus din vocabolarul celor sub 18 ani. |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
deci, va pot oferi in felul urmator:
cimitir linia lui 9, 120 de morminte simple, 442 de cavouri si 30 de cripte: tur ghidat la miezul noptii, simplu, 20 RON/persoana, reducere de 2/RON persoana pentru grupuri mai mari de 50. tur ghidat la miezul noptii, cu intrerupere de vircolac, 28 RON/pers reducere idem tur ghidat la miezul noptii, pachet complet, vircolac + 2 stafii (nu se garanteaza), 40 RON/pers, fara reducere optiuni: patrundere prin efractie in cripta, 3 RON/act jefuire, 50 RON + 15% din prada pentru furat marmura asiguram contra cost transportul. cimitir sagului, 300 morminte simple, 528 cavouri, 77 cripte: tur ghidat simplu, 25 RON si 5 RON reducere pentru grupuri >50 (organizate) +vircolac: 8/bucata, se garanteaza prezenta +stafie: 10/bucata, nu se garanteaza prezenta NOU! moroi autohton: 5/bucata, garantat prezenta, calitate cf STAS 2328/77 optiuni: patrundere prin efractie cripta: 5/act patrundere cavou: 3/act jefuire: 75 RON + 15% prada patrundere prin efractie in statia de preparare a mortilor, 200 RON +necrofilie 30/act +filmari 400 RON + consumabile (banda, dvd) cafteala paznici de noapte: 15 RON/paznic, NU se garanteaza rezultat favorabil cafteala ciini paznici: 4 RON/javra, idem omor ciini paznici: 10 RON/ciine, cu predarea cadavrului la ghid pentru valorificare, 25 RON/ciine cu pastrarea cadavrului de catre client. pentru clienti fideli (minimi 5 facturi in ultimele 6 luni, in valoare individuala de minim 50 de RON si totala de 400 de RON) oferim reducere de 10%. din septembrie vom deschide punct de lucru si in cimitirul de pe rusu sirianu. va asteptam! |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.675 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Criminal! M-am oprit din citit ca treceau sefii pe aici si credeau c-am innebunit!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Bai, io nu pricep ce e asa de interesant intr-un cimitir...
![]() Io am gasit ceva interesant - e drept, cand eram in facultate. Au astia la Arad un cimitir chiar langa caminul facultatii (cimitirul e pe Poetului). Practitc curtea caminului are gard comun cu cimitiru. Si int-o zi, eram anul doi, merg io ca Rambo cu pusca pe umar la baieti in camin. ![]() ![]() ![]() Acuma serios, am fost cu baietii la vanatoare de gugustiuci in cimitirul ala - si asta cateva zile la rand pana nu au mai fost gugustiuci! ![]() In rest.. hmmm.. sa faci sex in cimitir e cam tampenie- pt ca acolo sunt multi tantari... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:31 |