bec pozitie, care este diferenta ???
![]() ![]() ![]() |
bec pozitie, care este diferenta ???
dl_dr25 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu e legal sa pui semnalizarea alba!
9 May 2008, 22:52: Iar pentru pozitii albe, recomand LED-urile. This post has been edited by AR-18-MOS: 9 May 2008, 22:52 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu din ce stiu este legal sa pui semnalizare alba pe aripi (acolo vreau sa pun bec albps: si se vede si foarte bine (am vazut la un tip in trafic)
This post has been edited by dl_dr25: 9 May 2008, 22:55 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt niste becuri philips Silver-nustiu-cum pentru semnalizare. Cand sunt stinse - se vad argintii, cand sunt aprinse - se fac portocalii.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
citisem si eu de becurile astea dar nu stiam ca sunt asa hoate
![]() dar pt pozitie niste becuri mai albe are ideie cineva???? mulam |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
daca vrei sa pui pozitie cu led era cineva pe forum care vindea asa ceva ... daca vrei bec normal atunci poti sa pui philips blue vision sau philips silver light w5w.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
multam cred ca blue vision este cu o tenta de albastru si nu vreau, ceea ce caut eu cred ca este philips silver light w5w( sper sa aiba lumina alba fiindca pe far am un vision plus). k multam mult
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
mi-am pus eu leduri pe semnalizare si pozitii fata / spate, stopuri pe frana (inclusiv lampa de pe luneta); pentru semnalizare trebuie modificat si UCH, ca sa nu dea eroarea de bec ars (am explicat pe un alt topiccum se face) - asta daca nu vrei sa pui si becurile in paralel cu ledurile..
|
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
chestia cu leduri nu ma intereseaza asa mult, pe mine ma intereseaza sa am o lumina alba(nu cum este acum galbuie) pe pozitie atita tot. multam pt interes si ajutor
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
philips blue vision w5w, cand sunt stine o usoara tenta albastra, cand sunt aprinse - alb curat si puternic - - - era vb de becurile de pozitie
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
eu am pe far philips vision plus si deasta vreau sa schimb sa scap de lumina galbuie dupa pozitie, dar nu vreau sa se vada nici un fel de albastru ( sa nu o dau in polizie sau altele )
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
pai iti poti pune led-uri doar pe pozitii fata; daca te pricepi cat de cat, ti le faci singur, daca nu, le cumperi gata facute..
|
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
philips blue vision w5w nu da lumina albastra. Nici albastruie, nici verzuie, nici roz, nici rogvaiv. Da lumina ALBA, mai puternica si "mai alba" decat cele normale.
Ce este asa de greu de inteles? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dl_dr25 |
![]() ![]()
|
dl klaus "philips blue vision w5w, cand sunt stine o usoara tenta albastra, cand sunt aprinse - alb curat si puternic - - - era vb de becurile de pozitie" eu de aici inteleg ca se vad albastre cind sunt stinse, fiindca sticla este transparetnta complet si se poate observa prin ea ceva albastru, ceea ce eu nu vreau. daca tu itelegi alceva ....... asta este esti mai bun, dar nu mai sari te rog pe mine. iti multumesc pt toate lucrurile bune care leam citit scrise de tine si care mau invatat foarte mult, numai bine si multam inca o data.
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aa... scuzoaiele mele (© marty)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca w5w cu leduri ! Sunt si albe , lumineaza si puternic , consuma si mai putin !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Eu am bluevision pe pozitii. Cnd sunt stinse, daca te uiti cu multa atentie vezi ceva albastru langa semnalizare. Cand sunt aprinse se vede ALB curat, nu albastru. Se vad super cu becurile de far Osram Silverstar...aceeasi nuanta:D
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Bombetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 09 From: Zimnicea ![]() |
io am dat 8 lei pe 2 leduri de pozitie dolphin sunt albastre am gasit si albe si verzi si rosii le-am luat sa le inlocuiesc pe cel de la plafon si pe cel din portbagaj .....si cele pentru numar spate 9 lei alb...... super ledurile alea albe o sa imi iau si eu cu prima ocazie si la numar si la pozitii, are un vecin pus pe un opel si arata foarte tare noaptea
|
--------------------
Logan
Berlina1.4 75 cai /MCV 1.5 85 cai
ambiance2007/laureatte2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:25 |