benzina in loc de motorina, alimentat gresit
![]() ![]() ![]() |
benzina in loc de motorina, alimentat gresit
florinel_lva |
![]()
|
||
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Eu zic sa stai linistit. Puteai sa pui peste aia 9 litri de benzina linistit motorina pana se facea plinul si nu avea nimic. Eu am patit-o la un Renault Symbol si nu a avut nimic...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eh, la cativa litri, cum zice si robbie_ro, puteai sa continui cu motorina, si scapai.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b97zai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu acum vreo 3 ani....apucasem sa bag de vreo 15 lei benzina in loganul lui tata (mai avea vreo 8 litri de motorina) pana sa imi dau seama ca e benzina, iar pe urma am bagat motorina peste de inca vreo 50 de lei si nu a avut absolut NIMIC. Bafta!
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
- B 251 RZV nimeni nu moare virgin, viata i-o trage fiecaruia
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
am vrut sa fiu sigur ca nu ajunge in motor.
acu ma gandeam ca in filtru a ajuns si sa nu il fi afectat cu ceva. |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca se schimba numai elementul filtrant il poti da jos sa-l cureti , asta ca sa-ti iasa din grija.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Daca nu ai ce face cu banii schimba filtrul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa stai linsitit...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
de regula "sare" turbina daca da de benzina,se pot sparge pistoane,e cam grav...la cat ai scos tu din ea acum n-are nici pe naiba !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
acum vreo 2 ani mi-a facut-o un nene la o benzinarie. din pacate m-am dat cu masina vreo 20 km cu un amestec 1:1 benzina + motorina. Evident, la un momentdat, ceva a inceput sa mearga prost. Am golit complet rezervorul (cu un burete) toate tevile si am inlocuit filtrul de motorina. Pe cheltuiala celor de la Petrom. Deocamdata nu am avut niciun fel de reactii negative ... sper nici sa nu apara vreodata.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cum pe cheltuielile celor de la petrom, ti-au platit ei pentru greseala facuta operatiunea din service?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Banuiesc ca teoretic da, dar practic i s-a tras din salar lu' "desteptu" de angajat.
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
ady24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 23 December 09 ![]() |
Atat timp cat ai scos benzina din rezervor, nu are absolut nimic, nu trebuie schimbat fitrul decat daca ai facut prea multi km cu el, in rest la mai multi km fara incidente auto.
|
--------------------
Logan
Laureate
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:59 |