cap imprimanta, cum se curata ?
![]() ![]() ![]() |
cap imprimanta, cum se curata ?
incubus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 March 05 From: Medgidia-Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,4 mpi
- CT-07-NYO
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Incerca cu spray de contacte (contine alcool izopropilic). Eu am reusit o data sa desfund la Canon capul de imprimare cu asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inmoaie in apa calda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Foloseste alcool daca nu vrei sa mergi pe mana unei solutii speciale pentru asa ceva care se gaseste la magazinele de calculatoare. Secretul e sa lasi cateva ore capul in soltie. Dar sa nu bagi si partea cu contactele!!!!!!! Doar diua trebuie sa fie in contact cu solutia. Dupa cateva ore poti sa incerci daca ai o pompa la dispozitie sa suflu putin capul. Eu asa fac de vreo 7 ani cu capetele de imprimanta si merge in 90% din cazuri.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cu mica remarca ca acea pompa exista dar de vacuum si e mai bine asa.. si acea pompa este exact dispozitivu de incarcat cartusu.. cum e la hb.. are o chestie din silicon cu o gaura... se baga cartusul si siliconul etanseaza in jurul capului si cu o seringa se trage de pe partea cealata a siliconului.. si tragi cu tot cu cerneala.. stiti voi.. ati mai incarcat cartuse hp? atunci n-aveti cum sa nu stiti.. e mai util sa tragi decat sa suflii..
oricum alcool izoproilic si the best way.. si ca sa fie interesant incearca sa il incalzesti un pic .. lucreaza mai bine la cald, dar vezi cu ce il incalzesti ca nu merge cu tigaia pe aragaz ca poate sa ia foc instant! |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
BURDA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 October 05 From: Iasi ![]() |
se poate desfunda la un centru pt imprimante cu alcool si ultrasunete, metoda nu da gres dar costa intre 5 si 10 lei
|
--------------------
Dracia
Logan 1.4MPI
- Provizorii
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BURDA @ 9 Mar 2006, 00:51) se poate desfunda la un centru pt imprimante cu alcool si ultrasunete, metoda nu da gres dar costa intre 5 si 10 lei mi-a cerut la un centru dinasta 100ron pentru desfundat un cap in valoare de 500de ron la o imprimanta de 1000ron.. concluzia a fost ca l-am facut.. l-au facut prost, si pana la urma am ajuns sa iau alt cap desi era cat jumate de imprimanta. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Mar 2006, 20:42) Spanac, ca nu vrea....eu am HP si aseara cand sa printez un tabel, pauza ca nu mai printa, cand scot cartusul negru si pun mana pe capatul de printare, sa constat ca era incins rau, am incercat sa-l bag in apa cald dar deloc, pana ala urma am luat un servetel si am dat cu un pic de spray pe cap apoi am curatit un pic si si-a mai revenit, dar imi trage cu niste linii intrerupte pe orizontala... This post has been edited by XMihai: 9 Mar 2006, 15:17 Attached thumbnail(s) Scan0001.jpg ( Size: 162.06k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
.
.
.
|
|
Asi |
![]()
|
nu sunt toate gaurelele deshise pe cap.. deci gaura care se ocupa cu scrisu pe acea parte nu scrie.. si deci se obtine un gol, iar cum se repeta chestia adica din x in x mm acel cap trebuie sa scrie si nu scrie formeaza goluri intrerupte pe orizontala, iar pe verticala urmeaza urmatorul rand care pentru o mai usuara indicatie catre cap, acesta scrie tot timpul la fel unul sub altul.
solutia.. ai hp.. cu capul pe cartus? ai kit de refill? acolo ai si jucaria cu care sa tragi cu siringa cerneala prin cap, da cu alcool si apoi trage 2-3ml de cerneala.. apoi poti s-o pui la loc in cartus daca vrei. ar trebui sa desfunde gaurelele alea mici. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:51 |