DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cap imprimanta, cum se curata ?

incubus
post 8 Mar 2006, 20:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Medgidia-Constanta

am o imprimanta inkjet, ca tot romanul si desi o folosesc regulat, capul rosu s-a infundat de tot; i-am dat din meniu curatare, dar tot nu vrea sa o ia.... cica exista o solutie minune care le desfunda, altii mi-au zis de alcool tehnic; eu...m-am gandit la flaconul de dezghetat incuietorile la masina, ca tot sta nefolosit in garaj de 2 luni si are in compozitie tot felul de alcooli care mai de care... voi ce ziceti, e cineva care s-a confruntata cu aceasta problema si a reusit sa o rezolve ?

--------------------
Dacia Logan 1,4 mpi - CT-07-NYO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SYL
post 8 Mar 2006, 20:39
Post #2

doc

From: IF, Balotesti

Incerca cu spray de contacte (contine alcool izopropilic). Eu am reusit o data sa desfund la Canon capul de imprimare cu asa ceva.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
argon
post 8 Mar 2006, 20:42
Post #3

Mesaj semiautomat

inmoaie in apa calda.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
TheSaiLor
post 8 Mar 2006, 20:48
Post #4

Membru autentic

From: Constanta

Foloseste alcool daca nu vrei sa mergi pe mana unei solutii speciale pentru asa ceva care se gaseste la magazinele de calculatoare. Secretul e sa lasi cateva ore capul in soltie. Dar sa nu bagi si partea cu contactele!!!!!!! Doar diua trebuie sa fie in contact cu solutia. Dupa cateva ore poti sa incerci daca ai o pompa la dispozitie sa suflu putin capul. Eu asa fac de vreo 7 ani cu capetele de imprimanta si merge in 90% din cazuri.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
Asi
post 8 Mar 2006, 21:30
Post #5

Camaro SS

From: Bucuresti

cu mica remarca ca acea pompa exista dar de vacuum si e mai bine asa.. si acea pompa este exact dispozitivu de incarcat cartusu.. cum e la hb.. are o chestie din silicon cu o gaura... se baga cartusul si siliconul etanseaza in jurul capului si cu o seringa se trage de pe partea cealata a siliconului.. si tragi cu tot cu cerneala.. stiti voi.. ati mai incarcat cartuse hp? atunci n-aveti cum sa nu stiti.. e mai util sa tragi decat sa suflii..
oricum alcool izoproilic si the best way.. si ca sa fie interesant incearca sa il incalzesti un pic .. lucreaza mai bine la cald, dar vezi cu ce il incalzesti ca nu merge cu tigaia pe aragaz ca poate sa ia foc instant!

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
BURDA
post 9 Mar 2006, 00:51
Post #6

Membru incepator

From: Iasi

se poate desfunda la un centru pt imprimante cu alcool si ultrasunete, metoda nu da gres dar costa intre 5 si 10 lei

--------------------
Dracia Logan 1.4MPI - Provizorii
+
Asi
post 9 Mar 2006, 14:30
Post #7

Camaro SS

QUOTE(BURDA @ 9 Mar 2006, 00:51)
se poate desfunda la un centru pt imprimante cu alcool si ultrasunete, metoda nu da gres dar costa intre 5 si 10 lei
*

mi-a cerut la un centru dinasta 100ron pentru desfundat un cap in valoare de 500de ron la o imprimanta de 1000ron.. concluzia a fost ca l-am facut.. l-au facut prost, si pana la urma am ajuns sa iau alt cap desi era cat jumate de imprimanta.

--------------------
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
XMihai
post 9 Mar 2006, 15:15
Post #8

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

QUOTE(argon @ 8 Mar 2006, 20:42)
inmoaie in apa calda.
*

Spanac, ca nu vrea....eu am HP si aseara cand sa printez un tabel, pauza ca nu mai printa, cand scot cartusul negru si pun mana pe capatul de printare, sa constat ca era incins rau, am incercat sa-l bag in apa cald dar deloc, pana ala urma am luat un servetel si am dat cu un pic de spray pe cap apoi am curatit un pic si si-a mai revenit, dar imi trage cu niste linii intrerupte pe orizontala...

This post has been edited by XMihai: 9 Mar 2006, 15:17

Attached thumbnail(s)
Scan0001.jpg ( Size: 162.06k ) Number of downloads: 16

--------------------
. . .
+
Asi
post 9 Mar 2006, 15:50
Post #9

Camaro SS

nu sunt toate gaurelele deshise pe cap.. deci gaura care se ocupa cu scrisu pe acea parte nu scrie.. si deci se obtine un gol, iar cum se repeta chestia adica din x in x mm acel cap trebuie sa scrie si nu scrie formeaza goluri intrerupte pe orizontala, iar pe verticala urmeaza urmatorul rand care pentru o mai usuara indicatie catre cap, acesta scrie tot timpul la fel unul sub altul.

solutia.. ai hp.. cu capul pe cartus?
ai kit de refill? acolo ai si jucaria cu care sa tragi cu siringa cerneala prin cap, da cu alcool si apoi trage 2-3ml de cerneala.. apoi poti s-o pui la loc in cartus daca vrei. ar trebui sa desfunde gaurelele alea mici.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 08:51
Forum Renault