ce parere aveti de firma Whirlpool?, achizitie electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de firma Whirlpool?, achizitie electrocasnice
dacotec |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Whirlpool cu incarcare verticala am si eu de putin timp si sint multumit. Ocupa mai putin loc si pt mine este mai comoda la incarcat.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am whirlpool de ceva mai mult timp si nu mai vreau. A avut vreo 2 reparatii, si acum cateva luni s-au deschis usile cand cuva era cu gura in jos (e cu incarcare verticala, si nu a fost tocmai ieftina). Am demontat-o de tot ca sa pot inchide usile, dar la reasamblare scoate un bazait ciudat. Deh, la 6 ani si-a trait viata utila. Am luat un Lg in loc, made in korea si nu in china.
Frigiderele zanussi (grup electrolux) schimba un termostat la 2 ani (al meu are 6 ani)si piesele de plastic ale rafturilor se sparg instant. E numai 80 de ron o porcarie din aia de plastic injectat. This post has been edited by einstein1984: 9 Oct 2008, 13:55 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am un frigider Zanussi care are vreo 7 ani parca, clasa C sau D, dar nu ma dereanjeaza, nu am schimbat nimic la el si nu s-a spart nimic, povesti cu 2 ani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
***** masini de spalat ******
Nu vreau sa ii fac reclama gratuita la Whirlpool dar... am o masina de spalat Whirlpool AWO12763 6th Sense cu incarcare frontala care spala de vreo 2-3 ori pe ZI din 2004 de cand am cumparat-o. Deci va imaginati de cate ori a spalat asta la viata ei. La un program normal de 1.07 minute consuma exact 35 litri de apa masurati pe contor. O singura data am avut probleme foarte mici cu ea cand a trebuit sa schimb cureaua ca slabise si sa dau cu ceva vaselina pe simeringurile de la tambur ca scartaia la stoarcere. Nasul meu are tot Whirlpool dar cu incarcare verticala. Pana acum de 2 ori s-a spart usita aceea de inchidere a tamburului. El o suspecteaza pe nasa ca nu a inchis-o cum trebuie. In rest nu a avut probleme cu ea. Mama are Whirlpool din 2006. Nicio problema. Cea mai mare problema la Whirlpool: Service-ul de kko si toti tehnicienii lui peshte prajit care vor sa te prosteasca pe fata. ****Frigidere***** La frigidere, m-am orientat spre Arctic la sugestia unui prieten frigotehnist. Am un D326+ din 2006. Super frigider. Merge ca berila, face frig de mori si e silentions. Eu vroiam tot Whirlpool dar nu mi-a recomandat pe motiv de fiabilitate si service nasol. Alte marci bune de la cunostinte care nu au avut probleme: Indesit si Electrolux. De restul nu am cunostinta. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Va dati seama ca parerile noastre sunt doar experiente personale cu valoare statistica zero...
Daca e sa vorbim de pareri oarecum personale, eu am avut experiente neplacute cu: - Ariston (o centrala termica si o masina de spalat ale parintilor mei, varza ambele, centrala au si schimbat-o, ce-i drept era un model destul de vechi). Indesit face parte din acelasi grup, eu personal chiar am hotarat sa le evit. - Bosch (un frigider no frost, destul de scump, facut in Polonia ![]() - Arctic, o combina noua (D306+ daca nu ma insel) a prietenei mele, a crapat traseul frigorific, umplut congelatorul de ulei ("freonul" s-a evaporat presupun... ![]() Si asta nou scoate niste sunete suspecte, dar poate e doar de la stres ![]() Partea pozitiva a fost ca tehnicianul de la service-ul din Iasi a fost de nota 10, ajutand cat a putut la rezolvarea problemei. @ydaniel: celelalte electrocasnice Arctic sunt facute in Turcia (de firma Arcelik, detine si brandul Beko). @RainHawk: din cate stiu eu, deschiderea "trapei" tamburului in timpul functionarii la masinile de spalat cu incarcare verticala e posibila doar daca se agata cumva rufele de un colt si trag respectiva trapa spre interior. Putin probabil, dar nu imposibil. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Desi BEKO e considerata marca premium a grupului, putine pareri pe forumuri si nici la vanzari nu exceleaza.greul il duce Arctic-ul pe care il consider in unele privinte superior in privinta design-ului interior fata de Beko.povestea cu spartul traseului frigorific am mai auzit- la un coleg de servici, i-a dat frigider nou in 5 zile!Sper sa nu fie nevoie si la mine, daca imi iau asa ceva, desigur!
Am mai auzit lucruri bune si despre masinile de spalat LG...iar sunyt in ceata... |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca iei un frigider/masina de spalat sub 2000-2500 ron nu conteaza ce marca e, te bazezi strict pe design/functii, nu inteleg ce atata bataie de cap, sunt niste tinichele, nici la nevasta nu alegi atat, God damet!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mama ei ca am laudat masina prea mult.
![]() Totul merge la ea, baga apa, scoate apa, numara minute dar motorul nu pleaca decat atunci cand vrea el. Ieri am desfacut motorul, carbunii sunt ok dar ... Ceva idei? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai carbuni la motor ????
ce naiba de motor e ala?? sigur ai desfacut masina de spalat? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
io stiam ca in ziua de azi majoritatea sunt electrice, alea cu aburi au fost abolite demult
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
mie mi s-a pus pasa pe o masina de spalat Miele... dar... cred ca o sa raman la whirlpool/indesit/ariston/zanussi etc. Daca se strica, o schimbi, si tot iesi mai ieftin.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RainHawk |
![]()
|
@Ov: Perii colectoare.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
grozadan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 April 04 ![]() |
ca sa va spun povestea mea cu whirlpool ,e clar de evitat. Bine, nu te prinzi de asta pana nu ai o problema. Nici macar un numar de telefon sau adresa de mail nu au in site-ul oficial. Evident, doar pt Romania.. la celelelate tari exista. Probabil la noi se vand toate rebuturile.
Am cumparat prin emag o masina de spalat whirlpool cu incarcare verticala AWE 55711 R si de la prima folosinta mi-a atras atentia mesterul care a instalat-o ca are rugina cuva. La prima folosire ?? stupoarea a venit cand am fost la service in cluj ( rio ) si mi-au spus ca pt asa ceva nu se acorda garantie, sa contactez direct whirlpool, poate daca au ei chef. Problema e ca nu ai unde sa ii contactezi direct ![]() La emag nu o mai pot returna intrucat evident am aruncat ambalajul original, cine s-a gandit ca o sa am probleme de la prima functionare ? Va atasez si poze. La emag le reprosez doar ca nu mi-au publicat review-ul negativ,deci se pare ca doar cele pozitive sunt publicate,deci atentie la reclama mincinoasa ! Attached thumbnail(s) WP_20160511_002.jpg ( Size: 290.04k ) Number of downloads: 179 WP_20160511_001.jpg ( Size: 270.04k ) Number of downloads: 187 |
-------------------- |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@grozadan: fa o reclamatie la protectia consumatorului pentru ca produsul nu face ceea ce trebuie sa faca, respectiv prin rugina produsa murdareste hainele, nu le curata, asa cum e scopul unei masini de spalat rufe.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imi pare rau pentru ghinionul tau, vorba lui Klaus, fa-le cat mai repede reclamatie la OPC.
Dar, ca fpat divers, eu am masina de spalat Whirlpool, cu incarcare verticala, de vreo 12 ani, n-are pata de rugina si nu am nimic sa-i reprosez. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Se publica toate recenziile pe Emag (am bagat si eu un negativ candva), dar dureaza mai mult (cica le verifica cineva inainte sa apara pe site).
As zice sa insisti cu returul, parca tin minte ca se scosese cretinitatea aia cu ambalajul original, poate stie klaus ca el e la curent cu legislatia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pentru garanții nu e nevoie de ambalaj original.
Pentru retur știu că da, dar nu am cunoștință dacă există vreo țâdulă care să "statuteze" asta. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si eu citisem undeva ca returul nu e conditionat de ambalaj.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asa e, chestia e de data recenta; ar trebui sa poata fi returnata (nu neaparat in ambalajul original, ca nu face nimeni depozit de cutii in casa - tocmai asta a fost motivatia) in cel mult 30 de zile, daca nu vor, te duci la opc.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Legea nr. 249/2015 (din 30 octombrie anul trecut) interzice conditionarea acordarii garantiei de pastrarea ambalajului original"
QUOTE(art. 18 al(8)) (8) Se interzice condiționarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrare a ambalajului .Aici daca ar fi vorba de garantie, exista obligatia de reparare. Insa presupun ca fiind luata de la Emag comanda s-a dat pe net, si intra sub incidenta legii 34/2014 (care a inlocuit 130/2008), partea cu contractele la distanta, si s-ar putea returna produsul in 14 zile. Eu as invoca faptul ca produsuluui prezinta un defect care impiedica utilizarea lui pentru insasi scopul achizitionat, respectiv curatarea hainelor, din moment ce el le murdareste plus faptul ca este neconform cu mostra (incalca art. 5 din Lg. 449/2003), mostra neprezentand urme de rugina ca produsul livrat, in situatia in care rugina este un defect principal si hotarator ce m-ar fi impiedicat sa achizitionez produsul pentru ca nu l-as putea folosi. Nu cred ca aia de la Emag ar face gat dupa o astfel de prezentare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
grozadan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 April 04 ![]() |
pana la urma s-a schimbat cuva in garantie de catre service (dupa insistente la service sa contacteze ei whirlpool). intre timp m-au contactat si cei de la emag ca o pot returna. n-am avut vreme de umblat pe la opc
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:29 |