cum scriu in word in romana?, cu caciulite?
![]() ![]() ![]() |
cum scriu in word in romana?, cu caciulite?
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Trebuie folosite caractere speciale - romanesti. Pentru aceasta insereaza simbolurile din Insert-Symbol. Pentru fiecare simbol poti crea o scurtatura. de ex ctrl+s, ctrl+t...
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Asta stiam dar este un program care selectezi textul si ti face modificarile cu caciulite la a t,s, Avand de facut 30 de pagini nu poti intra mereu la insert de atatea ori.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie adaugata tastatura romanesca la windows: Control panel-regional and language options->languages->details->add
Apoi selectezi tastatura romanesca: pe taskabr in dreapta jos (stanga fata de ceas) trebuie sa-ti apara EN sau Ro in functie de care este selectata. Comuti intre ele cu Alt+Shift. Caracterele romanesti sunt in zona tastelor [];'\ This post has been edited by fnp: 7 May 2008, 16:16 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Dar un program care sa ti converteasca ce ai scris exista? Ms de raspunsuri
This post has been edited by Mihaitzu: 7 May 2008, 16:18 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau o alta varianta
Start-Control Panel-Date,Time,Language and regional Options-Regional and Language Options-Language-Details-Setings si selectezi de acolo romana, atit pentru keyboard cit si la language bar.Succes. Attached thumbnail(s) romana.JPG ( Size: 125.88k ) Number of downloads: 12660 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sus Times ROM
si dupa aia ai asa [...sh ]....th `...ah =...ahh nu mai stiu restul.. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu are corectare gramaticala in romana?
Mai intai inlocuiesti cuvintele uzuale gen in cu în, si cu și.... etc. Pentru aceasta apesi Ctrl+F si inlocuiesti [pauza]in[pauza] [pauza]în[pauza]. Restul cuvintelor le corectezi manual. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
1. instalezi tastatura RO
2. instalezi softul Romanian Proofing Tools 3. in word selectezi textul pe care dorești să-l corectezi 4. Tools -> Laguage -> Set language si alegi Romanian ! acum cuvintele care nu sunt in dictionarul RO vor apare subliniate cu o linie zimțată roșie 5. Tools -> Spelling and Grammar ... This post has been edited by pick73: 8 May 2008, 09:24 |
--------------------
---
---
1900
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am eu un program scris de un român care rezolvă problemele de înlocuire Y cu Z și disfuncționalitățile punctuației la ”tastatura” românească din windows. Programul este luat de pe cd-ul chip din 2005 sau 2006, nu mai rețin.
Pt cine vrea - PM. This post has been edited by Lostboy: 8 May 2008, 09:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Driver romanesc pentru layout US cu explicatii EXTREM de amanuntite gasesti la http://www.secarica.ro/ (din pacate se pare ca este offline acum
![]() In word nu am scris decat in engleza, daca vrei corector ortografic romanesc incearca Firefox ( https://addons.mozilla.org/ro/firefox/browse/type:3 ) sau verificarea ortografica de la Google (din pacate foloseste î in loc de â) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
mai poți încerca http://softset.ro/autocorect.html
eu doar m-am jucat puțin cu el, dar pare ok și e free. |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
ms mult pt programe.Lucrez la atestat stie cineva cum poti sa scri fractii puteri formule simboluri mai ciudate? Simboluri am gasit dar nu toate la insert simbol.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai Equations și Symbols în Word, cel puțin în 2007.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
unde sunt astea?eu am office 2003
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Mihaitzu @ 7 May 2008, 16:59) Am pachetul office 2003 si am nevoie urgent sa fac un un atestat de diploma si mi trebuie un program prin care sa pot scrie cu caciulite la a ,t ,s ,genu asta si nu stiu ce program imi trebuie si de und sa mearga la office 2003 eventual un link cine se pricepe Multumesc anticipat. Mie mi se pare ca ai versiunea aia ieftina de office 2003, aia fara virgule, puncte si cratime. Apropos, la ce-ti trebuie sa scrii cu diacritice din moment ce nu poti folosi punctuatia? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
ba da pot folosi virgule puncte si alte chestii
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poti, dar nu vrei...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai Marty, in loc sa-i recomanzi un program de pus virgula automat, tu il iei la misto.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Are si 2003 Equations, depinde daca l-ai instalat full sau typical
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
tastatura lui secarica:
http://www.secarica.ro/html/ro_keyboard.html |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:34 |