cum verific jante second hand?
![]() ![]() ![]() |
cum verific jante second hand?
tao13 |
![]()
|
||
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un mecanic bun de la un service roti care indreapta jante iti poate spune daca te-ai pacalit sau nu.
Acu' sa nu te astepti ca jantele SH sa fie ca cele noi. This post has been edited by tunderbird: 20 Apr 2005, 15:27 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou poti sa le indrepti si pe cele din aliaj. Asa ca daca pretul este bun, ia-le.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
inca nu le-am cumparat.imi este frica sa nu-mi iau teapa.
o sa ii iau pe aia si merg cu ele la verificare. unde zici ca merg facute si cele de aliaj?cam cat costa? |
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da-i "cautare" dreapta sus; firma Sama are o reputatie buna !
www.samaservice.ro This post has been edited by costi: 20 Apr 2005, 19:22 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(tao13 @ 20 Apr 2005, 15:46) salutare.vreau sa-mi iau niste jante de la second hand dar imi este frica sa nu fie naspa.adica sa nu fie dezechilibrate.am inteles ca cele din aliaj daca s-au descentrat nu mai ai ce sa le faci.stie cineva daca la cei care echilibreaza roti iti spun si daca mai poti sa le faci cate ceva?sau alta metoda de verificare? Eu am fost nevoit sa cumpar 2 jante SH si am facut in felul urmator: am suspendat pe cric o roata spate si am montat janta in locul ei. Cu frana de mana eliberata, am invartit janta si cu un reper fix am verificat jocul radial si cel axial. Am citit undeva ca bataia n-are voie sa fie mai mare de 2 mm (parca...), insa la mine imi amintesc ca era ceva mai mare, insa nu se simte in mers... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
vedeti ca in targ la Vitan aia revopsesc jantele si le vand de noi
|
--------------------
-
-
-
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Se cauta una bucata vanzator care vinde eventual cu tot cu cauciucuri. Se merge cu el la vulcanizare si se face o echilibrare a rotilor. Daca greutatile nu sunt exagerat de mari sunt ok. Sau chiar si fara cauciucuri, pusa geanta pe aparatul de echilibrat si vazut ce greutati zice el ca trebuie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
manea78 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 October 04 ![]() |
pui janta pe roata din fata, bagi antaia o lasi sa se invarta si cu o creta pe margine si vezi daca fuleaza , e stramba sau ovala
daca da nu le lua |
--------------------
DACIA1310
AUTOTURISN
- CS44MAN Dacia-i Dacie, CINE ARE S-O PASTREZE
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e suficient de relevanta metoda, e prea subiectiva!
trebuie pe ap de echilibrat! am vazut pe unul care arunca in sus cauciucurile, ca pe minge, sa vada daca-s ovale! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:23 |