distributie dacia papuc 1.9d, probleme distributie dacia papuc 1.9d
![]() ![]() ![]() |
distributie dacia papuc 1.9d, probleme distributie dacia papuc 1.9d
catzilla |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|||
chirilasorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 27 March 12 ![]() |
Si eu am patit sa imi sara acel cauciuc dar nu a intrat la distributie, am schimbat fulia.
|
--------------------
Dacia
Pick-up 1.9D
2004
|
|
catzilla |
![]()
|
ai avut noroc ...sau eu foarte mare ghinion ...tinand cont ca nu am mers niciodata 60mii km intodeauna am schimbat-o mai devreme.si sa fac motoru praf de la un rahat de semering. daca ar fi doar distributia sarita de la punct 1-2 dinti nu ar fi o tragetie prea mare...dar daca am dauna totala in motor..se complica lucrurile
|
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|
catzilla |
![]()
|
nu a schimbat nimeni distributia la papuc 1.9d??
|
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|
chirilasorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 27 March 12 ![]() |
eu inca nu, sper ca la vara sa o schimb.
|
--------------------
Dacia
Pick-up 1.9D
2004
|
|
mariusmoraru |
![]()
|
![]() Mauu Group: Members Posts: 84 Joined: 14 November 12 From: Tulcea ![]() |
vezi ca trebuie sa aibe cate un semn pe fiecare fulie si pe curea daca nu te pricepi mergi la un mecanic cu ea si eu am patit treaba cu fulia de la arbore, s-a descprins acel cauciuc si a trebuit sa schimb fulia
|
--------------------
Dacia
pick up 1.9D
2004
- TL-92-MAU
|
|
catzilla |
![]()
|
cred ca sambata o sa umblu la ea sa scot plasticele de la distributie sa vad daca mai e la semne ...are cineva vre-o fulie de vanzare?
|
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|
catzilla |
![]()
|
am desfacut plasticele de protectie si m-am uitat la distributie cureaua e stearsa nu se mai vede nimic pe ea (are35000 km) pe fiecare rola am vazut ca e cate un semn un punct dar nu am gasit corespondent decat la fulia de la pompa de injectie punct pe fulie si semn pe carcasa din aluminiu (punctele erau drept in drept)..restu fuliilor se pun in functie de semnele de pe curea sau cum?mai sunt si alte semne pe motor inafara de cel de la injectie,daca nu cumpar curea noua am cum sa-mi dau seama daca e vre-o fulie sarita de la semn? am incercat sa invart motoru cu mana si nu am reusit e normal sau o fi blocat
This post has been edited by catzilla: 17 Feb 2014, 15:42 |
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
un sfat
nu te baga daca nu ai facut niciodata o distributie mai ales la diesel sunt semne pe toate pinioanele care corespund altor semne pe motor,si mai trebuie sa calezi si vibrochenu cu max 200 lei tio schimba un mecanic acasa,care a mai facut astfel de operatie |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
catzilla |
![]()
|
pai atunci recomandati-mi si mie un mecanic bun care se poate deplasa la masina sa vada sa constate problema ...masina nu e in stare de functionare deci nu o pot deplasa...inafara de targ vitan unde mai sunt magazine cu piese dacia ..toate care le stiam s-au desfintat..
|
--------------------
dacia
1307 duble cab (papuc)
2004 1.9
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
te poti duce la un service,cand se inchide programu si poti sa intrebi pe vreun mecanic daca vrea sa te ajute,la tine acasa
pe Muntii Carpati pe undeva prin Rahova.prin Pantelimon vechile magazine care erau si inainte de 89,sau pe Bdul.Gloriei,pe linia tramvaiului 24,or mai fi dar nu stiu |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:30 |