Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Pai nu le stiu nici ei pe toate! Puteai citi sau dupa caz cere prospectul medicamentului... Sa nu fim chiar asa rautaciosi! Daca nu ti-a putut da/citi din prospect atunci intr-adevar e rea intentie.
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aulin, Dentocalmin (se aplica cu vata), Tador, Ketonal dar mai indicat un dentist, eu am urlat de durere 2 sapt pana intr-un final am fost la dentist si a scos nervul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru daciotii pasionati de surubarire este si varianta REPARA SINGUR IN FATA BLOCULUI
![]() by Metacafe /do_it_yourself_dentist |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cea mai 'simpatica' durere e aia aparuta cand iti curata canalele maselei .. inaite de 'imbracare'. Restu' le mai suport, da' la asta imi vine sa-l strang pe dentist de gat ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
bioane, e sick de-a dreptu' filmuletul ala...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
omg !
oare mosulica ala are nokia? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
cosbuc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 March 08 ![]() |
buna
am si eu o problema. Mi-am scos maseaua de minte acum 4 zile si de 2 zile am dureri de ma urc pe pereti. Nu pot sa inghit nimic , ma doare tot, gaglion, maxilar,ureche(cate odata) si nu mai stiu ce sa fac, pana maine cel putin cand ajung la stomatolog. Daca cineva poate sa-mi dea niste sfaturi (ce as putea lua sa ma mai lase durerea si sa pot dormi si eu un pic) |
--------------------
dacia
logan
2005
- is-02-mhi
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
o fiola de algocalmin sau un nurofen de ala strong.trece orice durere
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ce-mi place mie forumul, mereu are cate unul nevoie si revitalizeaza topicuri de genul asta sau ala cu mahmureala
![]() sper sa te ajute sfaturile lui zippy ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
cosbuc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 March 08 ![]() |
am incercat cu algocalmin dar nu prea merge. am folosit si sapodeine dar tine doar 1 ora jum dupa care iar incepe calvarul
|
--------------------
dacia
logan
2005
- is-02-mhi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
solutia extrema! Dentocalmin, cam greu de gasit duminica la ora 18:oo dar daca esti cu adevarat disperat poti sa incerci. te amorteste de te ia naiba, daca iti dai si pe limba putin nici n-ai sa poti sa mai inghiti bine
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
mircea_preda2000 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 07 From: Oltenita Calarasi ![]() |
dentocalmin nu se mai gaseste dar cel mai bun medicament este "zeama de cleste"
This post has been edited by mircea_preda2000: 27 Nov 2008, 16:22 |
--------------------
LOGAN 1,4MPI CL03BIA
DACIA 1310 /1996 CL-01-GRJ
1996 / 2008
- CL 01 GRJ, CL 03 BIA [COLOR=red]Rau cu rau dar mai rau e fara rau[/COLOR]
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, bietul om a postat pe 16 martie si deja se plangea ca il durea de doua zile de-i venea sa se urce pe pereti. Si, in plus, se plangea ca durerea l-a apucat dupa o extractie. Asa ca sfatul tau este de doua ori inutil. Odata, ce drac de zeama de cleste, ca tocmai asta i-a provocat durerea, iar in al doilea rand, dupa jumate de an...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
hai ca vin si eu
fir-ar a nabii de masea la minte..cum a iesit praf tandari s-a facut...carie..durere...draci... mi-e curatat doctoru jegu de acolo a pus un pansament sa testeze daca e vreo problema...in 2 zile nu s-a intamplat nimic....dupaia a pus plomba dupa o luna....iar a inceput sa doara...el spune ca e din cauza ca o fi dormit cu dintii stransi.... mi-a zis ca masele de minte toate sunt tampite..ori se cariaza, ori ies prost si imping alte masele, ori ies stramb...si ca sunt bune de scos...si ca sunt o exceptie ca pacient si am vrut sa salvez maseaua... cel mai eficient pana acu mi s-a parut algocalmin ![]() AINS-urile(antiiinflamatoarele nesteroidiene) nu ar trebui luate dupa ureche si ar trebui mers numai dupa reteta.... sanatate |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa se numeasca maseaua DEMENTA, nu de minte.
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
eu am scos o masea chiar ieri si nu am avut decat o problema cu sangerarea abundenta care nu s a mai oprit pana seara in rest nici o durere nik, din propria experienta cel mai bun calmant este TADOR ,in rest sannatate ca e mai buna decat toate
This post has been edited by alin007: 23 Apr 2009, 23:50 |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Doamne ce tare poate sa doara locul unde a fost maseaua!astazi am executat-o si dupa ce mi-a trecut efectul anestezicului am zis ca-mi bubuie capul,nu altceva!Am luat advil,apoi 2 algocalmine si mai m-a lasat in pic....pt urmatoarele ore mi-am programat Aulin sa vedem ce zice.....
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai bine luai un Ketonal decat un pumn de alte pastile. Parerea mea e sa te duci maine inapoi ca sa te curete si sa vada cum evolueaza rana. Si pe urma o data la 2 zile, pana trece o saptamana si se inchide rana.
Eu i-am zis doctorului meu cand mi-a facut extractie: dom' doctor, o sa ne vedem foarte des saptamana asta... |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cicisxn |
![]()
|
![]() Dacia 1310 driver & Honda CBR rider Group: Members Posts: 91 Joined: 14 December 08 From: Braila ![]() |
salut. De vreo 2 zile a inceput si la mine calvarul. Ultima masea din stanga jos isi face de cap. Am fost la stomatolog,am facut o radiografie si se pare ca am infectie,mi-a curatat canalele si m-a sfatuit sa "trag din masea" ca sa iasa infectia. A ramas ca dupa tratamentul prescris (augmentin 1g si ketorol 10mg luate una la 12 ore) sa ma duc abia luni pt extractie. In prealabil ,ieri noapte pe la 1:30 am luat din proprie initiativa 2 tetracicline de 250mg,inca una pe la ora 6 dimineata...si in paralel am bagat in mine aulin pastile,nimesil pastile si praf(astea cate doua). Se pare ca nu vrea sa ma slabeasca deloc. Am urmat si cateva dintre sfaturile de mai sus,plus unele noi cu o tigare aprinsa bagata in ureche,evident cu filtrul. Singurele momente de liniste pe care le-am avut in ultima vreme au fost ieri dimineata cand am reusit sa dorm intre orele 8 si 10 si aseara cand m-am bagat in cada pana peste nivelul maselei si am adormit acolo... Binenteles ca mi s-au inflamat galcile si colac peste pupaza simt si o sensibilitate generala a tuturor dintilor.
Cred ca azi voi insista pe langa doctorita sa o scoata,in momentele in care te doare maseaua nu iti mai pasa de nimic altceva ... Oare are ceva daca macar de vreo 2-3 ori iau augmentinul ala in doza dubla? Stiu ca e si asa in concentratie mare,dar...de-a lungul timpului s-a dovedit ca am o rezistenta marita la cam tot ce e medicament,in sensul ca imi cam trebuie doza dubla cam la orice. This post has been edited by cicisxn: 27 Aug 2010, 05:50 |
--------------------
Dacia
1310
1994
- BR82CNS
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Din perspectiva unuia care habar n-are, doctorul tau nu mi se pare ok. Aia cu "suge din masea ca sa iasa infectia" suna ca dracu.
Ia vezi cu "sensibilitatea generala a tuturor dintilor", ca daca se extinde infectia peste tot, ai s-ajungi sa mesteci cu gingiile. Si inca ceva, "ultima masea din stanga de jos"... n-o fi cumva o maseluta de minte? Ar putea fi, daca tot zici ca ti s-au umflat ganglionii. Daca da, trece de la sine in cateva zile. Bottom line: mai vezi un dentist. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cicisxn |
![]()
|
![]() Dacia 1310 driver & Honda CBR rider Group: Members Posts: 91 Joined: 14 December 08 From: Braila ![]() |
Am rezolvat-o cu zeama de cleste. Inca ma doare capul de la cele 3 doze de anestezic facute ca sa simt si eu ceva cat de cat. Eh,bine ca s-a rezolvat
|
--------------------
Dacia
1310
1994
- BR82CNS
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
N-am fost pe fază să îți dau un răspuns mai rapid, dar de fiecare dată când am avut vreo infecție (sau a avut dentistul suspiciunea că am o infecție) am luat ampicilină de 500 la 6 ore și durerea a scăzut simțitor. Plus remediul local la îndemâna oricui, pasta de dinți pusă cu simț de răspundere pe dinte (atât că asta nu se face înainte de vizita la dentist pentru că inflamează gingia).
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Am avut intr-o noapte (eram la camin) o durere de masea groaznica...daca aveam de ales intre durerea aia de masea si o bata in dinti alegeam fara ezitare bata. Ce naiba sa faci la 1 noapte intr-o camera de camin. Am luat pastile, am baut juma d elitru de palinca, am bagat sare, mi-am bagat o tigare aprinsa in ureche, daca bagam apa rece imi mai alina putin durerea...am stat si in cap ca parca era mai bine
![]() ![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
leac pentru durere?
ma eu stiu ca daca te apuci de C#R si stai in sus trece orice |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
ibalgin, efect garantat.
This post has been edited by razvan_3asy: 29 Aug 2010, 00:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, vazui eu la teve acu' ceva vreme o tanti care folosea naftalina. Efect garantat, nu mai avea nici macar un dinte-n pupatoare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
aia e toxica! http://ro.wikipedia.org/wiki/Naftalin%C4%83
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Era tot tanti asta cumva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
La dracu,revin pe acest topic.....s-a bulit maseaua de minte de pe partea stanga ,jos...dureri oarece suportabile...azi ma hotarasc sa ma duc s-o scot...ajung la dentista,imi face 3 doze de anestezic si nu -mi amorteste gura!dupa ce a zgarmat pe acolo,imi zice k nu are timp de mn sa mai stam sa amorteasca bn si-mi zice sa revin maine fara sa mai beau cafea si cola caci azi am baut,si de aia nu-si face efectul anestezicul...faza e k acum ma doare gatul,sau amigdala,cv pe acolo....ce fac k nu pot nici gura s-o casc,nici sa mananc...cred k in seara n-o sa nimeresc urgenta...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:06 |