folie auto pe geam termopan, are cineva?
![]() ![]() ![]() |
folie auto pe geam termopan, are cineva?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(2dor @ 14 May 2007, 11:23) Dar dupa ce se pune folia, geamul o sa aiba timbrul RAR? Si inca o intrebare nu merge cumva ionizat geamul? posibil timbru ICRAL ![]() oricum ideea e ca se poate pune folie auto, dar trebuie pusa cu grija d`asta din targ de 10 lei pt ca se zgarie usor si nu o sa se vada foarte bine in soare... cred ca maxim 60% e suficient ca sa fie bine... oricum spre seara o sa fie bezna ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Omologare RAR, Aprobare ICRAL si Autorizatie de la Asociatia de locatari
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveti mare grija ce fel de folie puneti. Eu am folie inchisa la culoare pe geamuri la munca si se incalzeste geamul ca o plita, abia se poate tine mana pe el. Toata iarna am stat cu caloriferul inchis cand era soare afara, iar de cand sunt peste 10 grade afara nu pot rezista fara AC.
Poate merge cu folie din aia gen oglinda, ar trebui sa aiba efect oarecum invers. This post has been edited by liviu_lb: 14 May 2007, 17:46 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
l@u, daca pui singur folia, e 10 ron pt 1,5 metri patrati. Nu e mult, si nici nu e greu de pus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Poate o intrebare aiurea ... la ce dimensiuni vine ? 1m * 1.5 m ?
Si ... unde gasesc ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am zis de 3 ori: sul de 0,5m x 3 m! Si In vitan gasesti garantat!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Geamul termopan se da jos destul de usor. Se scot cu o surubelnita dreapta sau un cutit ramele de plastic din interior, iar geamul sta pe 2 pene de plastic, cel putin in cazul meu.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(l@u @ 14 May 2007, 10:47) Giurgiuvea=Cercevea s. 1. cadru, ramă, toc. (~ de fereastră.) Cadru în care se fixează geamul la fereastră sau la o ușă; ramă CERCEVEÁ, cercevele, s.f. Cadru în care este fixat geamul la o fereastră sau la o ușă; lemnăria (în formă de cruce) din mijlocul ferestrei, în care sunt montate geamurile. [Var.: gergeveá, giurgiuveá s.f.] – Din tc. çerçeve. Sursa: DEX '98 Cred ca postul acesta nu l-a inteles einstein... |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai daca in dex exista cuvantul giurgiuvea, insemna ca m-am exprimat corect, nu? Sau explicai altora la ce m-am referit eu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
@ ainstein 1984 Tu ai spus ca sa desfaca giurgiuveaua ptr. a scoate geamul(sticla) , iar asta inseamna sa dea jos totata tamplaria caci giurgiuveaua este de fapt tamplaria (tocul de geam).
PS: Multi fac confuzie(nu ma refer acum la tine , totul a fost o simpla remarca si nu caut sa te combat pe aceasta cale) intre geamul termopan si tamplarie.Eu am acasa tamplarie din lemn cu geam termopan si un prieten stiind ca am aceasta combinatie a venit sa vada la care replica lui a fost...Pai asta nu e termopan! Tu nu vezi ca e din lemn?.....am ramas fara cuvinte si apoi i-am explicat ce este termopanul si ce este tamplaria. Attached thumbnail(s) 15052007.jpg ( Size: 80.25k ) Number of downloads: 611 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu e asa! Una e rama geamului, si alta sunt baghetele alea subtiri care fixeaza geamul in rama si pe care eu (si mesterul care le-a instalat ) le numim giurgiuvele. La un geam vechi, din lemn, aveai ori giurgiuvele ori chit, insa tocul e bucata ce se fixeaza in perete si rama e aia care se deschide si sustine sticla. Tatal meu a facut, printre altele, si geamuri timp de vreo 40 de ani, asa ca sunt destul de bine familiarizat cu terminologia.
Attached thumbnail(s) 15052007.jpg ( Size: 81.56k ) Number of downloads: 599 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
Batranii tamplari numesc asa cum ai spus si tu partea care se deschide cercevea sau giurgiuvea(cred ca denumirea asta provine de la unul care nu a putut sa spuna corect cercevea , acum 3-4-500 de ani) dar asta nu inseamna ca este corect(a se vedea DEX-ul) si nici nu inseamna ca la bagheta poti sa ii spui cercevea. Sunt doua lucruri total diferite.....Asa ca fapt divers ce vezi tu in poze este facut in timpul liber de mana mea 100% de la cumparat dulapul de lemn si pana la montaj , asa ca sunt si eu destul in tema.
La dormitoare este geam fumuriu iar la baie este geam oglinda. Attached thumbnail(s) 15052007_002_.jpg ( Size: 106.01k ) Number of downloads: 629 15052007_004_.jpg ( Size: 79.92k ) Number of downloads: 627 15052007_006_.jpg ( Size: 85.71k ) Number of downloads: 623 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
wolf_1637 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 12 January 07 ![]() |
gata am pus folie argintie.
M-a costat 10 ron si are 3 m lungime si juma' de metru latime Am lipit-o pe geam fara sa-l mai dau jos,am unit-o si de afara nu se vede nimic dar dinauntru e aproape ca inainte. La chestia cu unitu' de afara nu se observa ca este unita si se vede fain. Ma costat 10 ron 2 beri si o ora jumate de "munca". Apropo geamul nu se incalzeste si in camera este mai racoare ca de obicei. Spor la lucru daca se mai baga cineva sa-si puna folie(chiar se merita). |
--------------------
dacia
1310
1987 tlx
- gl 04 ugz
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
1 ) poze ....
2 ) e mai intuneric ? 3 ) esti din Bucuresti ? 4 ) ai luat din Vitan ( daca esti din Bucuresti .... ) |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu, fiind mai snob, mi-am luat ochelari cu lentile termopan. Acum, c-a venit caldura, as putea sa-mi pun folie pe ei, ca sa nu mai dau banii p-o pereche de ochelari de soare cu lentile termopan?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolf_1637 |
![]()
|
duminica revin cu poze
nu sunt din bucuresti sunt din galati am luat (pt galateni) de la ultimu' leu e cu 20%mai intuneric in casa |
--------------------
dacia
1310
1987 tlx
- gl 04 ugz
|
|
l@u |
![]()
|
De la ce magazin?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
wolf_1637 |
![]()
|
cum intri in parcare dinspre siderurgistilor primu' magazin pe dreapta.
mai are si langa magazinu ala mare de la dacia sau deltacar nu stiu ce scrie pe el cu 13 ron aceeasi marfa;) |
--------------------
dacia
1310
1987 tlx
- gl 04 ugz
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io mi-am pus folie auto-vitan pe geamul termopan de la balcon. Efect: nu se mai incalzea asa tare (de unde stiu asta? a/c mai avea si pauze
![]() Dar n-o mai am pentru ca am dat-o jos...nu prea imi placea cum se vedea. Prbl cu intunericu' n-am avut desi am avut super dark. Cred ca o sa-mi cumpar niste jaluzele verticale mai de Doamne Ajuta. ![]() Noapte Buna Bucuresti!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ieri mi-am pus si eu folia in bucatarie. E clar mai intuneric, dar nu mai vad vecinii de vis-a vis ce e la mine in bucatarie si e si mai racoare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si eu am probleme mari vara cu soarele.
Pana acum imi lipeam pe geamuri niste coli, ceva asemanator cu ambalajul de la flori, le luam din piata cu 10.000 coala, iar la o fereastra puneam 3 coli, 1,5 coli de ochi de geam. Cand se apropia frigul le dadeam jos. Faza naspa era cu florile, vara sufereau la greu. Au efect destul de bun, iti poti da singur seama, pui pe un ochi de geam iar pe celalat il lasi fara, si incerci pe la 12 sa stai in dreptul ferestrei, unde nu ai pus, transpiri instantaneu. M-am gandit si eu la folie tip auto, dar pana la urma cred ca ma orientez pe jaluzele orizontale de aluminiu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am auzit un zvon ca cica folia respectiva nu ar face bine la dezvoltarea copilului.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pana la urma a crapat la careva geamul termopan din cauza foliei auto? Ca am mai auzit si eu pe cativa spunand ca vezi domne s-ar depresuriza geamul si s-ar face tandari din cauza foliei.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Asta este precum gluma aia, daca spargi un geam termopan te trage in interiorul lui din cauza vidului.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ihi, mi-a zis mie odata pe-un santier, un faiantar asa mai brozat: "-Usurel dom inginer cu geamu ca face emplozie! -Ce face ma? -Emplozie! Ca e plin cu vid si daca crapa face ca tuburile de televizor!" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Ce noutati mai aveti, cei care ati montat folie neautorizata la ferestre?!
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:40 |