frecare roti de aparatori plastic, amortizoare sau arcuri cred
![]() ![]() ![]() |
frecare roti de aparatori plastic, amortizoare sau arcuri cred
tonyxx99 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
clima 2001
|
|||
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
nu inteleg intrebarea ? intreaba si ti se va raspunde ..... orcum se ingelege ceva ca ai cocosat masina
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
tonyxx99 |
![]()
|
intrebare e : tb schimbate amortizoarele , arcurile pe spate? sau e buba de suprnova...nu consider cocosata cu 100 kg maxim in portbagaj....precizez ca am mers cu ea si mai incarcata si nu au frecat rotile de aparatori....
|
--------------------
dacia
supernova
clima 2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am bagat in ea 6 oameni cu tot cu sofer si nu freca nimic... decat tragea mai greu evident. Asta inseamna aproximativ 400 kg... deci probabil ca ai muci amortizoarele si/sau arcurile. Si inca ceva... unde ti-au frecat rotile??? De aparatori? banuiesc ca te referi la aparatorile de noroi?? Ma indoiesc ca roata poate sa frece de aparatorile de noroi avand in vedere ca sunt situate in "spatele" rotii. Singurul lucru de care se putea freca roata e ARIPA pe muchia din interior, saaaaaaaau daca exista pe sn coaja in spate, sa se fi frecat de coaja... dar nu exista asa ca...
![]() This post has been edited by Maskatu: 7 Jan 2009, 12:38 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cred ca se refera la aparatorile de noroi care se afla deasupra rotii, sub aripa cumva, sper ca m-am facut inteles
![]() ps @ Maskatu : poate are vreo adaptare ceva si in aia a frecat. This post has been edited by Alexu7: 7 Jan 2009, 12:37 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu stiu cum va imaginati voi aparatorile de noroi... daca vorbim de acelasi lucru adica la "limbile" care prelungesc bara atunci e imposibil sa se frece roata in ele, pentru ca roata culiseaza sus/jos (ma rog, nu culiseaza roata, ci caroseria care se lasa sus/jos din amortizor+arc). Deci roata (sau ansamblul ,ati inteles voi) nu se misca stanga dreapta
![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 7 Jan 2009, 12:43 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poza asta de la ce model e??? Pentru super nova NU exista "carenaj roata" ! Decat pentru 1300 .
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
aveti idee cat e o aparatoare pentru partea din fata a masinii (dreapta ) pentru ca a mea e sparta si norpiu e aruncat pe clanxon si pe proiector si......
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
tonyxx99 |
![]()
|
deci aparatorile de noroi vin de sub aripa..rotile au frecat pe plasticul respectiv sus....pt cei care zic ca nu ating se inseala......e clar arcurile sau amortizoarele varza.........o sa incerc sa fac o poza a zonei unde s-a frecat....si inca ceva la drum lung cand mergi cu 130-140 masina se lasa pe spate dc e incarcata....deci apasarea e si mai mare.......
7 Jan 2009, 17:34: maskatu are dreptate....... This post has been edited by tonyxx99: 7 Jan 2009, 17:34 |
--------------------
dacia
supernova
clima 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:41 |