V-ati trezit vreodata cu unul pe contrasens?, Adica sa va vina din fata, pe banda voastra.
V-ati trezit vreodata cu unul pe contrasens?, Adica sa va vina din fata, pe banda voastra.
C@talin |
16 Jan 2011, 17:57
|
||
Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
rodi |
16 Jan 2011, 19:06
|
Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 |
De aceea sunt foarte utili catadioptrii.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
16 Jan 2011, 19:13
|
altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure |
Ti-ai tras dioptrii din alea?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
iulian'71 |
16 Jan 2011, 22:20
|
membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 |
Era de craciun in 2001 in jur de ora 7.00 ma duceam spre Bacau. Pe drum ceata sa nu vezi decat botul masinii ca mai mult vedeam in lateral decat in fata si atat eu cat si colegul care era cu masina. La un moment dat doua faruri ce venea din sens invers prin dreapta noastra. Pentru cei ce merg pe E85 acesta are sa zicem 4 benzi, iar noi eram pe mijloc cu siguranta. La intoarcere, pe la 4.00 dupa-amiaza am vazut urme in sant in zona unde l-am intalnit pe respectivul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Nissan_Murano_V6 |
29 Jan 2011, 08:59
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 |
Zilnic
|
--------------------
Nissan
Murano
2007
- DJ-XX-XXX
|
|
Dj Valy |
8 May 2011, 09:59
|
Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta |
Dap,mi s-a intamplat, era prin ianuarie daca nu ma insel, pe drumul Drajna-Calarasi.
M-am trezit pe contrasens, insa nu cu unul, ci cu una.O femeie la volan, sa zic in jur de 30-35 de ani, cu o masina mica,nu mai stiu ce era....un VW Lupo,sau ceva asemanator, si vroia sa depaseasca un tir. Cred ca era in viteza a 5-a, si asa vroia ea sa depaseasca.Nu stia sa bage a 4-a pt demaraj pt a depasi rapid.Am vazut ca d-abia se misca pe langa tir, numai depasire nu era aia.De la distanta am vazut-o.I-am facut flash-uri foarte multe, claxoane, ea nimic, nu a renuntat deloc.A trebuit EU sa reduc drastic viteza,si sa trag pe dreapta,ca sa reuseasca o amarata de depasire... Probabil ca daca ar fi fost altul in locul meu,ar fi intrat in ea.Ar fi avut tot dreptul.Si eu la fel, ca doar era pe sensul meu.Insa as fi stricat masina pt o tampita... Deh, femeia la volan! |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
2xGI |
8 May 2011, 12:43
|
Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti |
QUOTE(Dj Valy @ 8 May 2011, 10:59) A trebuit EU sa reduc drastic viteza,si sa trag pe dreapta,ca sa reuseasca o amarata de depasire... Probabil ca daca ar fi fost altul in locul meu,ar fi intrat in ea.Ar fi avut tot dreptul.Si eu la fel, ca doar era pe sensul meu.Insa as fi stricat masina pt o tampita... Deh, femeia la volan! ai redus drastic viteza, si ai tras pe dreapta...... daca nu faceai lucrul asta si intrai frontal in ea, probabil acum nu mai scriai aici. |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Modus |
28 Jun 2011, 14:39
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.482 Joined: 21 August 08 |
QUOTE(tatabobu @ 7 Sep 2010, 13:06) Bion, mie astia care intra pe contrasens pe o strada cu sens unic imi plac cel mai mult. Cand lucram pe Negustori prindeam macar unul la doua zile. Fata pe care o fac in momentul in care isi dau seama ca ai oprit motorul si nu-ti dai masina de acolo pana nu elibereaza strada e nepretuita Ce te faci daca dai de un tigan? Ori te dai tu, ori te scuipa si te injura; daca ai curajul sa-l infrunti dupa aia te vei confrunta cu un clan intreg. QUOTE(bion @ 10 Sep 2010, 09:54) Sa nu te mai f..a grija.In Banat mai sunt 25% banateni restu`s vinituri .Olteni sefutzi,mitici cocalari de firme si moldoveni cat cuprinde.Si un praf de gust din nordu ardealului.Ma rog ca etnie intre astia o gramada `s tigani Iar acei 25% dintre banatenii ramasi cirucla perfect legal. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
drone |
17 Oct 2011, 18:48
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 February 05 |
Din pacate DA. Si a trebuit sa ies cu doua roti in sant. Si am sunat la Militie ca era un echipaj la 2-3 km mai in spate si ia durut ... in spate.
|
--------------------
Dacia
Logan & Logan
2005 & 2006 Viata e complexa si plina de aspecte!
|
|
cristianrobert |
17 Oct 2011, 21:12
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni |
mie in vara asta cand mergeam la munte m-am trezit cu 2 idioti aproape de azuga pe dn1 care intrasera in depasire pe banda continua si nu aveau loc sa se replieze,a trebuit sa franez si i-am facut semn cu farurile si nesimtitul mi-a bagat si el faza lunga si un bmw-ist cretin pe drumul spre calarasi care a luat curba cu 100km/h si a intrat pe sensul meu
This post has been edited by cristianrobert: 17 Oct 2011, 21:15 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
kxz |
17 Oct 2011, 21:59
|
Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. |
de cateva ori, da. dar m-am repliat repede pe banda mea.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tatabobu |
18 Oct 2011, 09:32
|
membru Group: Members Posts: 4.646 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti |
QUOTE(Modus @ 28 Jun 2011, 14:39) Ce te faci daca dai de un tigan? Ori te dai tu, ori te scuipa si te injura; daca ai curajul sa-l infrunti dupa aia te vei confrunta cu un clan intreg. In momentul in care o sa-l las pe unu' sa faca ce-o vrea, incalcandu-mi mie un drept, ca poate vine cu gasca si-mi face si-mi drege sau "ma scuipa" e momentul in care o sa ma duc sa-mi predau ouale, ca le-as purta ilegal. Si inafara de asta, ce te face sa crezi ca n-am dat deja? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kog |
18 Oct 2011, 18:10
|
epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad |
mi s-a intamplat de vreo doua ori pe aceeasi portiune de drum (la 50 de metri de casa) Un autocar cat toate zilele depasea un tir, si depasea... si depasea.... Am oprit si am tras pe un podet ca nu era nici o sansa sa fi incaput toti trei pe drum. Ca idee cat de "safe" e bucata de drum, intr-un singur loc in doua zile consecutive au fost trei accidente grave. intr-unul un sofer s-a trezit pe sens cu remorca unui tir intrata in derapaj
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
4x4 |
18 Oct 2011, 19:13
|
Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 |
kkt.png ( Size: 19.12k ) Number of downloads: 299 Cea mai tare senzatie la o depasire, am trait-o cand veneam de la o excursie de la vatra dornei spre iasi. Conducea un bun prieten de al meu, eu in fata, 2 fete in spate + bagaje. Mersesem in spatele la o coloana formata din 3 TIR-uri din rep moldova. Depasim ultimul tir si asteptam in spatele la primele doua momentul potrivit. Vedem drum drept, pe contasens un tir, dar mergea incetisor si aveam destul loc sa terminam manevra fara stres. Intram in depasire... Tirul din spatele nostru accelereaza si ocupa locul unde statusem noi. Trecem de jumatatea depasirii, cand deodata, iese de dupa camionul de pe contrasens dita namila de tir, in depasire cu viteza. Nu avea loc decat unul dintr noi, insa iesise asa de tare si de brusc incat nu avea cum sa se mai replieze, acuma avansa pe langa remorca colegului sau terifiant de incet. Ma uit in dreapta si vad cu oroare ca inapoi nu ne mai putem intoarce iar in fata nu aveam unde ne baga. In momentul ala eram sigur ca urma sa ne busim. Noroc de sofer si de masina, a inceput sa claxoneze si a dat pedala la fund, in acelasi timp camionul din dreapta noastra a franat cu dare iar ala din fata a bagat viteza. Cu respiratia taiata am reusit sa ne strecuram intre tiruri, dobitocul de pe constrasens trecand milimetric de oglinda noastra, nici macar nu a incetinit, indiferenta totala. Cand vezi ca se indreapta un mad max de asta spre tine, si te gandesti intre care roata ai sa ramai infins, zau daca nu regreti ziua cand te-au urcat in masina si nu in tren. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
testike |
19 Oct 2011, 09:04
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj |
Si eu am patit o chestie oarecum asemanatoare.
Aveam in fata un TIR cu remorca si era liber in fata destul, depaseam 3-4 tiruri. Era in fata mea un Mercedes din acela vechi. Se baga in depasire, eu ma bag dupa el, si o duba dupa mine. Nu sunt sigur ca ce am facut si eu e chiar corect.. Nu stiu ce a facut ala cu Mercedes, ca se misca parca in reluare, nu a depasit in vreo 10-15 secunde. Deja se apropia masina din fata, si eu eram la jumatatea tirului, blocat intre Mercedes si duba din spate. In spatele tirului era alt tir. A fost o senzatie foarte nasoala. Am avut noroc ca soferii au fost OK. Am inceput sa semnaliz dreapta si sa franez, a facut la fel si cel cu dubita, tirul din spate ne-a facut loc, si in ultimul momen am reusit sa intru la loc. Mercedesul a reusit si el sa depaseasca tot asa in ultimul moment, dar cred ca a durat vreo 20-30 secunde toata treaba, nu imi explic ce o fi fost cu el. Era o rabla din aia Cobra, dar totusi.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
DannyY |
19 Oct 2011, 09:25
|
Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 |
Tot e bine ca ai invatat sa nu te mai bagi niciodata in depasire daca ala dinainte nu a terminat manevra...
Cea mai tare faza cu contrasensu' mi s-a intamplat pe undeva intre Caransebes si Herculane, eu eram in dreapta, un amic conducea. Un camion cu remorca in fata noastra, tufaris pe marginea drumului, linie continua, curba la dreapta, amicu' sta potolit. Se termina curba, se termina linia continua, amicul se da usor spre stanga, vizibilitate 3 Km, nu se vedea nimic in zare. Semnalizeaza, intra in depasire si, pe la jumatea remorcii, GROAZA! Unul care venea pe sensul nostru de mers si era mascat de camion reintra pe banda lui! Am zis ca s-a terminat... Noroc cu amicu', frana violenta, cred ca si celalalt a franat, abia am avut vreme sa ne bagam inapoi in spatele camionului... Ala ocolise niste gropi de pe sensul lui si, vazand in fata doar un camion lent, nu s-a grabit sa reintre pe banda proprie. Nu cred ca am sa uit vreodata experienta asta. In rest, mi se intampla chiar frecvent sa franez eu ca sa scap de zevzecu' de pe contrasens. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
hash |
19 Oct 2011, 22:04
|
calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 |
Depasirea e cea mai tampita manevra. Odaca mi s-a intamplat ca, in depasire fiind (vedeam inainte), a tasnit de pe dreapta, prin fata ambelor masini (eu si depasitul), un .. caine. aveam 120, la viteza aia abs-ul si -a facut datoria.
Acuma, era drum uscat, vara; daca nu, poti sa ai si mama ML-ului, ca nu o mai poti struni daca, in depasire fiind, ti se intampla ceva neprevazut. Morala ar fi: atentie, shit happens - lasa-ti loc de manevra; ori o curba stransa fara vizibilitate (ce faci daca-ti vine unul pe contrasens?), ori depasesti si ceva se intampla - un altul care face aceeasi manevra, caine, pieton care trece in fuga etc. Bineinteles, daca nu vreti sa va legati la cap, exista si varianta mersului cuminte, in coloana. |
--------------------
-
-
-
|
|
Geox16v |
21 Oct 2011, 16:38
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 |
Faza cu contrasensul suna cam asa La iesire din beclean spre fagaras e un pod destul de cocosat atfel incat nu poti sa vezi dincolo de el. In fata mea pe urcare era oprit unul cu o dacie cu remorca ramas in pana. Un amic cu care eram si care se afla intro alta masina in fata mea imi spune pe statie ca pot sa-i dau dupa loganul albastru Zis si facut ,am asteptat loganul albastru sa treaca si am intrat in depasire. Si sa vezi ca m-am trezit fata in fata cu un logan albastru Ce oameni inconstienti d-le!
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
claudiuploiesti |
7 Feb 2013, 22:12
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti |
Da .
Iarna prin 2007 parca , aveam cam 40 km/h spre norocul meu. Unul din contrasens cand a vazut ca nu ii tin franele(cei din fata lui franasera) a intrat pe sensul meu de mers. Accident (despagubire canci ) mi-a dat firma Unita cat a vrut muschiul ei (a evaluat masina ca fiind epava). ......... |
--------------------
dacia 1310 TX
break
1988 / 4 viteze
- o dacie break
|
|
BoR |
9 Feb 2013, 22:22
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.862 Joined: 20 October 08 From: Buzau |
Da, mi s-a intamplat pe centura capitalei, cand din fata mea venea un inconstient ce intrase in depasire. Din fericire am fost inspirat si am tras dreapta cat am avut loc(in dreapta era parapet),astfel incat nu ne-am atins. Oricum, ma trecusera toate apele, mai ales ca aveam familia in masina
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
AR-18-MOS |
9 Feb 2013, 23:11
|
( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen |
Da, mai ales pe Arad-Deva. De fiecare data ii evit.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ericj |
21 Feb 2013, 12:49
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 20 February 13 |
De obicei cand se transforma o strada in Sens unic, mai apar obisnuiti de-ai locului care nu se mai uita dupa indicatoare .
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
tapiterieauto |
25 Jul 2013, 10:08
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 9 July 13 |
prin 2006 veneam spre Bucuresti,si pe drumul de teleorman,unul intrase in depasire(intr-o vale) si cand sa urce valea,m-am trezit cu el in fata.Nororc ca am avut reflex pe moment,am tras dreapta si am ridicat un nor de praf in urma mea.Totul s-a terminat cu bie,am revemit pe bamda de mers,si asa am evitat impactul
|
--------------------
vw
golf4
2004 1.9tdi Servicii profesionale de detailing auto - Cu deplasare la domiciliul clientului - Bucuresti si Ilfov
|
|
maru |
1 Jun 2014, 19:04
|
Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 |
zilnic ma intalnesc cu astfel de hahalere..
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 23:46 |