fotbal
fotbal
Ake |
29 Sep 2005, 20:52
|
||
Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
silverone_82 |
29 Sep 2005, 22:05
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti |
BRAVO RAPID!!!
Bravo Steaua!!! Dinamo...nu vrem surprize...deci...Bravo Dinamo!!!(sper sa nu ajung sa editez mesajul din motive neplacute) BRAVO BAIETI!!! BRAVO ROMANIA!!! This post has been edited by silverone_82: 29 Sep 2005, 22:05 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
AND |
29 Sep 2005, 23:16
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti |
Este o perioada buna pentru fotbalul romanesc. Rapid , Steaua si Dinamo s-au calificat in grupele cupei UEFA. Echipa nationala arata ca poate (2-0 cu Cehia acum cateva sapt) , iar in campionatul intern , echipele din provincie incep sa miste (Farul si Cluj).
Referitor la meciul Everton - Dinamo .. ce-a facut Plesan a fost complet deplasat. Insa initial nici mie nu mi s-a parut ca a vrut sa-l loveasca cumva , ci doar l-a zbuciumat puternic , din inertie . Am ramas socat cand l-am vazut pe Arteta la pamant tremurand! Ati observat ca tremura? Frate... in locul lui Plesan ma duceam si ma puneam in genunchi in fata suporterilor englezi. Ce credeti ca s-a intamplat? De ce tremura Arteta? , posibil ca lovitura sa-i fi cauzat ceva la sira spinarii? Lovitura l-a zguduit nu numai la spate ci si direct in ceafa! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
luci_cta |
29 Sep 2005, 23:18
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta |
Bravo Rapid! Bravo Steaua! Bravo Dinamo! Dar cu un repros pt. magaria lui Plesan! Nu era nevoie de acel gest dealtfel 100% justificat avand in vedere cum au jucat englezii.
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
nairam |
29 Sep 2005, 23:26
|
Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
URAAAAAAAAAAAAAAA
Dar din pacate nu cred ca trec de grupe Parerea mea |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bogdan3l |
29 Sep 2005, 23:45
|
Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti |
Ma bucur pentru toate cele 3 echipe si sper ca aceasta perioada de succese sa dureze cat mai mult.
Stie cineva ce a patit Arteta ? Nu am gasit nicaieri nici o informatie . Sper sa fie un semn ca nu este nimic foarte grav . Hai Dinamo |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
cristyyy2003 |
29 Sep 2005, 23:46
|
R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti |
IN SFARSIT! 3 ECHIPE ROMANESTI IN GRUPE....PACAT CA NU'S GRUPELE CL!
DATA VIITOARE! SPER SA TRECEM MACAR CU UNA DE GRUPE! Hai Dinamo!!! Bravo Rapid! Bravo Steaua! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
bogdan3l |
30 Sep 2005, 00:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Valentine |
30 Sep 2005, 00:27
|
Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California |
Bravo Rapid! in primul rand pentru ca ei au avut cea mai grea misiune, si cel mai tensionant meci
Apoi Bravo Steaua pentru spectacol, si Bravo Dinamo pentru meciul tur! Eu zic ca Steaua si Dinamo ies din grupe sigur |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
rcd |
30 Sep 2005, 07:04
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 August 04 From: Bacau |
|
--------------------
Solenza Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
|
|
Charlton |
30 Sep 2005, 07:14
|
ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania |
De 3 ori BRAVO , si cel mai mult pentru Razvan Lucescu , si pentru prima de 10.000$ promisa pentru fiecare jucator de la Rapid. HAI POLI TIMISOARA !!!
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
raduboy |
30 Sep 2005, 09:00
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca |
BRAVO DINAMO
BRAVO STEAUA BRAVO RAPID A fost o seara super,inceputa de Rapid care a scos un rezultat excelent,sincer puteau sa-i bata mai tare,Steaua a facut spectacol iar Dinamo a jucat excelent si a stiut sa-si conserve rezultatul.Ar fi bine sa cada echipele in grupe diferite,sa avem mai multe sanse de a accede in tururile superioare.Vad ca in ceasul al 12-lea se trezesc si romanii....bravo lor. |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Marty |
30 Sep 2005, 09:06
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
Bravo Rapid, bravo Steaua!
Meciu lu' Dinamo n-a facut altceva decit sa ma enerveze! De la centrarile inalte pe Fl. Petre si pina la pumnii, talpile si brinciurile englezilor, culminind cu imbecilitatea intrarii lui Plesan, m-au enervat groaznic! Nu ma asteptam ca englezii sa joace atit de dur si lipsiti de fair-play, au fost mai nesportivi si decit Ceahlaul! Oricum, bravo Dinamo! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
30 Sep 2005, 09:15
|
Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti |
2, 10... 2, 10... proba... se audia si acolo in spate? daaaa??.... Hai Craioooovaaaaaa!!!!... Hai Crai... Cum? Astia sunt din alta serie? Bine.
Hai Dinamo! Hai Steaua! Hai Rapidu'! Hai baietii! Pe ei, pe ei, pe poarta lor! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
A.C_LOGAN |
30 Sep 2005, 09:22
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 21 June 05 From: Bucuresti/D-na GHICA |
BRAVO celor 3 echipe romanesti care au ajuns in grupele UEFA.
Pacat ca TVR-abonament s-a bagat sa transmita toate meciurile.Nu am inteles nimic din prima repriza la STEAUA si a doua la RAPID. TVR -sucks. Arbitrajul de la Liverpool a fost de kko.Pacat ca arbitrul ala francez si-a cam batut joc. |
--------------------
CITROEN
BERLINGO 1.9D
2006
- B 044151 COHN ANDREI
|
|
luxcor |
30 Sep 2005, 09:56
|
Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi |
QUOTE(Mache @ 30 Sep 2005, 09:15) 2, 10... 2, 10... proba... se aude si acolo in spate? daaaa??.... Hai Craioooovaaaaaa!!!!... Hai Crai... Cum? Astia sunt din alta serie? Bine. de esti rau ??? cum poti sa spui ca nu a jucat Craiova ??? a jucat prin Plesan ... mare noroc ca saracu' Arteta a scapat intreg dupa comotia suferita ... Eu o sa spun culmea numai Hai Rapid, ptr. ca ptr. Dinamo si Steaua nu am avut emotii ... bine ... bine ... Hai Dinamo !!! Hai Steaua !!! Si bafta la tragerea la sorti de pe 4 noe 2005 ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
FLEX |
30 Sep 2005, 12:43
|
Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti |
Desi nu credeam sa ajung vreodata sa spun asta, o spun: BRAVO RAPID! (nu ca sint stelist, ci fiindca Rapid nu mi-a dat vreodata impresia unei echipe solide, nici in perioada Luce senior, prea multe probleme existentiale la echipa asta). Restul in grafic, un pic dezamagit de prestatia lui Dinamo, cred ca se putea mai mult si mai cred ca nu era cazul sa se incaseze 3 sau 4 jolt-cartone in ultimele 5 minute.
Plesan traieste o criza de identitate, de la balaurul ce spargea poarta lui Kahn a ajuns maturatorul de la mijlocul terenului; cu 2 taisuri decizia lui Andone de a nu-l scoate dupa episodul Arteta, l-a lasat sa-si asume pe teren magaria facuta la nervi - daca trece peste acest moment psihologic, poate incerca sa devina un jucator de fotbal, nu stelutza cazatoare. Arteta a plecat pe picioarele lui de la stadion, dupa o jumatate de ora petrecuta in ambulanta - comotie a fost diagnosticul. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
bogdanescu |
30 Sep 2005, 13:17
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti |
QUOTE(Valentine @ 30 Sep 2005, 02:27) eu zic ca nu, poate doar steaua uite echipele calificate si imparteala pe grupe valorice http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=78139 |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
mil |
30 Sep 2005, 13:37
|
ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x |
Oleeeeeeeeeee olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hai mami, hai baietiiiiiiiiiiiiiiiiii, hai juvetiii...si gata
Ca mai e mult pana departe...la clasement la UEFA tot cenusarese suntem, Steua este in grupa valorica 4????????? pai trebuia sa ia Cupa UEFA ca sa treaca in 3? Pa cine a batut Palermo ha sa intre in 3...vreo Valencia, vreun Anderlecht... huuhuhuuuuuuuuu....bine ca nu joaca F.C. Corleone. Iar Besiktas e in ...1, pai astia anu' trecut nici nu au trecut de grupa UEFA, au furat-o de la Steaua, nu mai zic de Lens care abia a scapat nebatuta la Cluj...bravo tata...sa tot traiesti din glorie. Ar trebui sa se faca un clasament mai normal in functie si de forma actuala...adica Rapid sau Dinamo au batut echipe cu coeficient de Champions League si le vedem in grupa amarastencelor? Si bulgarii la fel, au 3 echipe in UEFA si cot la cot cu noi...las' ca poate e mai bine...ca ies repede umflatii cu pompa. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AND |
30 Sep 2005, 14:12
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti |
mil , conteaza si ce-au facut echipele in ultimii ani! Besiktas a fost destul de constant in liga campionilor si daca nu ma insel parca a jucat finala cupei uefa cu liverpool acum cativa ani!
Mai mult ca sigur toate echipele noastre vor trece in stagiul urmator! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Valentine |
30 Sep 2005, 17:57
|
Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California |
Cica suntem primul oras din europa cu 3 echipe in grupele cupei UEFA din istorie
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Ake |
30 Sep 2005, 18:53
|
Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti |
o istorie lunga de cat? de doi ani?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
30 Sep 2005, 19:08
|
Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
1 Oct 2005, 00:06
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Andy_ACS |
1 Oct 2005, 22:20
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.295 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
conform regulamentului si algoritmului de extragere echipele noastre NU vor fi in aceeasi grupa.(eu zic ca e bine, vedem meciuri mai multe cu romani).
FORZA STEAUA!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
luci_cta |
3 Oct 2005, 17:18
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta |
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
SUPERCAR |
3 Oct 2005, 20:52
|
Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta |
Nu ma asteptam sa se califice si Rapid dar se pare ca au avut noroc si ei oricum felicitari tuturor echipelor care s-au calificat.
Acuma mai ramane sa castige si Romania in meciul de sambata cu Finlanda. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Valentine |
3 Oct 2005, 20:55
|
Gresit, ramane sa piarda Cehia cu Olanda!
|
--------------------
Ford
Focus
|
Mache |
3 Oct 2005, 21:02
|
Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti |
Si, dupa ce pierd, ce se intampla?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
3 Oct 2005, 21:07
|
Mai trebuie sa mai faca un egal ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 03:32 |