parere Dacia Lodgy programul RABLA
parere Dacia Lodgy programul RABLA
cristixxh |
28 Aug 2020, 18:52
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 August 20 |
|
||
--------------------
Renault
Scenic I
1997
|
|||
Victorine |
28 Aug 2020, 19:13
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.996 Joined: 20 April 05 From: Timișoara |
Curios. Zic și eu, cred ca tipul combustibilului / motorului (benzina/ motorina/ GPL/ hibrid/ electric) e de obicei unul din primele criterii la alegerea unei mașini. Sau ar trebui sa fie. Pentru ca si costurile de întreținere difera. Plus alte aspecte care deriva de aici.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
alfabit |
29 Aug 2020, 06:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 |
Mai bine un SUV, e bun și de dus copii / nepoții la școală, măcar Duster să te încadrezi în 18,000 € dar în cazul tău aș face un efort și i-aș lua maică-mii un Tucson sau Santa Fe să fie suficient de mare.
This post has been edited by alfabit: 29 Aug 2020, 06:28 |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
cristixxh |
29 Aug 2020, 12:44
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 August 20 |
QUOTE(alfabit @ 29 Aug 2020, 06:19) Mai bine un SUV, e bun și de dus copii / nepoții la școală, măcar Duster să te încadrezi în 18,000 € dar în cazul tău aș face un efort și i-aș lua maică-mii un Tucson sau Santa Fe să fie suficient de mare. m-ai crede daca ti-as spune ca ea e fixata pe Dacia - Renault? initial s-a gandit la un Captur, am zis eu ca e prea micut, ea vrea SUV sau monovolum - eu le prefer pe ambele. Azi am fost la Dacia, ca a fost libera de la lucru, a fost inchis, peste doua saptamani ii expira ITP-ul la rabla asta, probabil atunci o sa trecem si pe la Dacia, vazand azi un Lodgy in trafic, ea vazandu-l din trecere a zis ca e prea mare, probabil o sa isi ia un Duster sau, de ce nu, ceva de la Renault. Problema e ca i-a placut si Zoe |
--------------------
Renault
Scenic I
1997
|
|
george75m |
29 Aug 2020, 21:00
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 31 October 10 |
Depinde cate persoane vrea sa transporte cu masina, asta voi stiti.
Lodgy se cumpara pentru cele 7 locuri, sau pentru spatiul mare de transport, daca se rabateaza banchetele. Intr-adevar, este mare. Este foarte utila o camera la mers cu spatele, pentru parcari. |
--------------------
Dacia
Logan / Lodgy /
2007_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 05:37 |