Bord LOGAN pe DSN, calculator de bord
Bord LOGAN pe DSN, calculator de bord
CatalinNOVA |
22 Nov 2014, 17:01
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 November 14 |
|
||
--------------------
Dacia Nova GTI
Nova
1998
- AG00XDD
|
|||
ciponex |
22 Nov 2014, 18:26
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 November 07 From: Iasi |
Singura problema identificata la ceasurile de logan ar fi ca a trebuit sa renunt la reglajul farurilor. In rest consumul il indica foarte corect si fara rezistente. S-a rescris doar softul. Oricum in momentul cand se aprinde becul merg sa alimentez ca sa nu stric pompa, asa ca nu vad probleme in ceea ce inseamna indicator nivel benzina.
|
--------------------
Dacia SupeRNova
clima
2002
|
|
CatalinNOVA |
22 Nov 2014, 18:32
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 November 14 |
Stai calm sunt unii care merg pana la golire aproape cu el si nu are nimic daca trage o gura de aer
|
--------------------
Dacia Nova GTI
Nova
1998
- AG00XDD
|
|
Bogdelinho |
19 Feb 2015, 21:18
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 January 15 |
Salut! Mi-am.montat si eu ceasuri de logan pe sn si m-am impiedicat de o problema nu imi arata consumul instant si km pana la peco..entionez ca am ceasuri 6001! Poate sa ma ajute cineva?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- CT 72 NOI
|
|
muj4k3 |
6 Apr 2015, 10:31
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 23 September 13 From: München Germany |
Pai din cate am observat daca intra pe rosu nu mai arata km pana la peco (cel putin la mine inainte sa intre pe rosu cu o liniuta aveam 7 litri si 80+ km pana la peco, dupa nu mai apar), legat de consumul instant trebuie tras firul de la pinul 11 din calculator la 19 din mufa gri si sa mergi putin cu masina pana incepe sa indice consumul.
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- FFB TA 73 Project car: Dacia 1300 [URL=https://www.youtube.com/watch?v=WBZOYdhI7ZA&list=PLqVfcmNR3W1TLdh8PJI-qrSSvO9jDcG_z]Projekt TUTY[/URL]
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
Reguli topic / Topic rules
|
Mesaj automat |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th November 2024 - 18:50 |