Prelata Logan pusa pe masina, cu motorul cald
![]() ![]() ![]() |
Prelata Logan pusa pe masina, cu motorul cald
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia prelata....
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Cautand ceva anume am nimerit pe topicul asta. Citindu-l de la un cap la altul am avut o strafulgerare. Sa va spun, ca n-o mai puteam tine in mine. La noi in cartier si-au facut salas amu' vreo zece ani prima pereche de randunici. La ora actuala neamul lui "randunelu' vesel", prolific de altfel pe baza miriadelor de tantari pe care ii evacuau constant subsolurile ultraermetice ale blocurilor lui ceasca, numara vreo 20 de cuiburi dispuse echilibrat pe la geamurile vecinilor. Considerand un minim de 2+1 (unul pe cale de aparitie ca urmare a harjonelilor vesele din cuib) per geam, rezulta o populatie de zburatoare in picaj, extrem de admirate de altfel, consistenta. Problema negativa apare abia acum: ce credeti ca se intampla cu miriadele de tantari ingurgitati? Datorita actimelului si a altor produse asemanatoare pe care le consuma cu aviditate impanatele dupa ce se uita la reclamele de la televizoarele vecinilor, prin geamuri, populatia de tantari care au dat coltu' se transforma, minune, in proiectile aer-sol de natura chimic-irakiana si care, in loc sa loveasca solul, pitrocesc vopseaua de pe masinile cuminti asezate pe asfaltul sau verdeata locala. Asa ca a devenit un obicei ca noi, posesorii minunatelor cu 4 roti, sa avem prin dotare carpa anti-gainat, bine umezita, pentru a inmuia proiectilul chimic, actiunea desfasurandu-se destul de des. Conform legilor lui Murphy, s-a observat ca, cu cat speli mai des masina, cu atat tendinta randunelelor de a zbura deasupra ei creste; mai ales daca pasaretul sufera si de diaree. Asadar asteptam in comert produsul dezactimel pe care sa-l presaram prin balcoane si la geamuri si sa constipe - temporar - zburatoarele.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Inteleg ca initiatorul a facut greseala fatala de adauga "logan" la "prelata" dar totusi 3 pagini de mistouri ?!
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Nu am avut de gand sa ma distrez pe seama initiatorului topicului sau a altcuiva. Imi cer scuze daca cineva se simte lezat. Pur si simplu, am ras cu lacrimi citind topicul si, cum am si spus, nu m-am putut abtine. Cu SEARCH se gasesc detalii pro si contra prelatei. Din ce am citit eu pare ca e mai bine fara, per ansamblu. Eu unul n-am. Si din vreo cateva zeci de masini din jur prelata n-am vazut la nimeni si doar o mana au garaje.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu era vorba de tine in mod special. Dar in topicul asta nu prea gasesti raspunsuri la intrebarea initiatorului.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai pentru a o proteja dai cu solutie anti-condens Logan. Are in cora.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
bine ca nu zboara vacile...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
de ce nu folositi un soim legat de antena? Eu zic ca e mai eficient decat spray minune, prelata, samd ....
This post has been edited by dRg: 14 May 2007, 15:45 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
are cineva prelata la Logan?sau mai bine zis foloseste cineva asa ceva?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inca nu foloseste multa lume, dar la citi gainati se aseaza pe loganuri (vezi topicul de profil), va deveni un accesoriu obligatoriu, livrat odata cu masina, si care va trebui prezentat la fiecare revizie pentru a nu se pierde garantia.
Ati auzit de notiunea de "respirabilitate"? Se refera la capacitatea unui material de a permite transferul de vapori in scopul evitarii condensului. Reno-Mioveni a semnat saptamina trecuta acordul cu Himalaya Co. pentru utilizarea patentului in scopuri auto. Materialul va fi similar cu Gore-Tex, dar se va numi Logan-Tex. Asa se face ca, pina in vara, va aparea husa "Logan's house" care poate fi folosita imediat dupa oprirea masinii, adica si cu motorul cald. Husa nu va fi optionala, ci inclusa in pretul masinii, pe care-l va majora cu 137 E+TVA. Culorile incep cu gris bourjois continua cu vert paysan si merg chiar pina la rose gitan. Designul va fi identic cu cel prezentat mai inainte de cineva in fotografiile facute la SIAP. Pina in toamna se va lansa si varianta lavabila, dupa ce se va ajunge la un acord si cu Noul Bonux. Sursa: Agence France Presse This post has been edited by corbex: 25 Mar 2008, 21:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Inseamna ca se spoate spala usor pipilica de cateii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Mi-am cumparat si eu prelata de cand cu loganul luat nou. Nu, nu prelata 'Logan'. Una albastra, chinezeasca, facuta din material sintetic. Prelata cu pricina a venit in husa ei. De vreo 3 ani tot am incercat sa-mi fac timp sa o probez pe masina. Pana ieri, cand mi-am luat inima-n dinti, ca am gasit-o cand am facut curatenie. Am scos-o din pivnita, apoi din husa ei, si-am constatat ca mucegaise .. asa ca am aruncat-o. Alta nici ca imi mai iau.
Asadar, inca n-am dus gunoiul. Vrea cineva o prelata ? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:40 |