jante canada, ovalizate cred
![]() ![]() ![]() |
jante canada, ovalizate cred
dadoshel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|||
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca ai vazut-o cu cauciucul montat pe ea. Poate fi de la cauciuc, mai ales daca masina a stationat mai mult.
Se simte in mers? Am avut un cauciuc din asta pe rezerva si cand am pus rezerva odata salta de spate masina ca la desene animate. Gentile astea model nou se pot rolui. eu le-am facut pe Fundeni la piciorul podului si au iesit f. bine. This post has been edited by fnp: 5 Dec 2006, 22:49 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sfat. Janta se prinde in 3 prezoane, nu pe gaura din centru, ca nu e janta de aluminiu. Daca a prins-o asa, e clar. Nu e janta ta de vina.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiam!
![]() de ce janta de aluminu se prinde pe gaura si aia de tabla nu? |
-------------------- fan VAG!
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
@ fnp : masina nu a stationat,cauciucul era pe janta si in mers nu se prea simte
@ dr_mke : era prinsa cu prezoanele pe axul aparatului |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca tot se pune problema de inlocuit, decat sa dai banii pe cele de tabla, mai bine fugi la metro si ia-ti de alu'. Sunt singurele care vor merge la fel ca astea pe care le ai pe masina acum. Cele de tabla noi sunt fie ovale, fie fuleaza din fabrica. Pune una noua pe aparat fara cauciuc si te vei convinge. Plus ca diferenta de pret nu e chiar asa de mare la cele de alu' si chiar merita.
Bafta |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dadoshel @ 5 Dec 2006, 16:52) am jante canada si nu vreau sa iau din astea model mai nou ca sunt urate cu spume si mai slabe din cate am auzit. Nu cred ca esti in masura sa afirmi chestia asta, avand in vedere situatia in care esti cu "super" rezistentele canadiene ..ca daca erau rezistente nu se ovalizau ![]() Un set de aliaj te costa ~7 milioane. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Jantele tip canada sunt mai rezistente decat cele de tabla actuale. Stiu dupa ce am patit eu cu cele originale ale masinii. Cele de alu' isi fac toti banii. Asculta la mine. Totusi eu nu inteleg cum s-a ovalizat. E aproape sigur ca era ovala din fabrica. Doar deformata in plan frontal, adica sa fuleze o puteai deforma prin lovire. Gaurile pt prezoane e posibil sa nu fi fost centrate bine din fabricatie. E cu totul alta poveste asta.
Mergi pe alu'. Nu vei regreta. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dadoshel |
![]()
|
@ argon: canadienele de pe masina au totusi 17 ani.
si totusi nu am aflat daca exista vreo operatiune pentru remedierea acestei probleme....... This post has been edited by dadoshel: 6 Dec 2006, 14:49 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sigur nu e din cauciuc? incearca o roluire, sau eventual cauta jante canada superbalon..d'alea mai late, ca arata tare bine..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dadoshel |
![]()
|
Pai canada superbalon am.
Deci operatiunea se numeste roluire.Aveti cumva idee cam pe la ce pret ajunge o roluire?Si eventual unde prin Cluj as gasi pe cineva care sa se ocupe cu asa ceva? |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, eu stiu o firma, dar nu prea stiu sa iti explic cum sa ajungi acolo. Ii pe Plevnei cum mergi dinspre Marasti catre calea someseni pe partea stanga putin inainte (max 50-100 metri) de ceva casa cu dezmembrari Aro-Dacia. Success.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Dec 2006, 12:03) Nu cred ca esti in masura sa afirmi chestia asta, avand in vedere situatia in care esti cu "super" rezistentele canadiene ..ca daca erau rezistente nu se ovalizau ![]() Un set de aliaj te costa ~7 milioane. 7 milioane??!!!! ![]() Am luat din targ din Iasi acum vreo 2 luni jante superbalon(nu canada) cu 25ron/buc. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
bre flacai, roluire inseamna ca iti indreapta buza aia unde se pun bucati de plumb cand o echilibreaza. din cate stiu eu, daca e stramb cercul cu totu nu mai ai ce-i face
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
dadoshel |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 7 Dec 2006, 09:25) Ma, eu stiu o firma, dar nu prea stiu sa iti explic cum sa ajungi acolo. Ii pe Plevnei cum mergi dinspre Marasti catre calea someseni pe partea stanga putin inainte (max 50-100 metri) de ceva casa cu dezmembrari Aro-Dacia. Success. Mersi mult la toata lumea.O sa ma duc sa vad daca se poate face ceva sau nu, ca mi-e mila sa le arunc. |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca se iau si tepe destule la roluiri....
sa te duci sa stai langa ei, sa vezi ce fac baietii!!! |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:04 |