martor airbag, martor airbag
![]() ![]() ![]() |
martor airbag, martor airbag
bogdanel88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|||
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai probabil s-a intrerupt panglica aia de la airbag.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
bun s-a intrerupt. da-mi un sfat ce sa fac?
aseara m-am intalnit cu un prieten sa-mi faca o diagnoza si de acasa pana la el si inapoi nu s-a aprins deloc martorul...nu aceam nici o eroare la diagnoza |
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Poti verifica daca e intrerupta cu un aparat de masura. Scoti mufa de la airbag si mufa care intra in comanda sub volan(aia mica de pe mijloc cu 2 pini) si verifici continuitatea panglicii din comanda de sub volan. Ar trebui sa ai continuitate intre pinii mufei de la airbag si cei din comanda sub volan (pinul 1 - 1 si pinul 2 - 2). Sper ca ai inteles la ce ma refer.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
stiu la ce te referi...am scos azi airbag-ul si panglica pare buna la prima vedere...ca sa am acces la mufa din volan trebuie scos volanul? nu am reusit sa scot volanul pt ca nu am avut o cheie buna...faza e ca am tras de panglica si a iesit din volan si nu am putut sa o mai bag la loc in locasul din volan.dupa ce se termina panglica ea continua in volan un snur alb mai subtire si nici ala nu era intrerupt.era OK. spune-mi cum sa procedez cu aparatul de masura? niste valori ceva...ca nu ma pricep deloc la masurat
si pe mufa aia galbena care intra in airbag scrie 1 si 2....conteaza cum e pusa mufa?ca mie mi s-a parut ca era pusa inversa pt ca panglica nu statea dreapta ci era rasucita si acu eu am bagat-o invers ca sa stea panglica dreapta.... m-am dus la DACOTEC-ul de la renault si mi-a spus ca nu e bun DDT2000 si ca nu pot sa vad nimic cu el si sa vin sa imi faca el diagnoza cu testclip(50 ron) ca cica ala e cel mai bun program....am gasit la ei la magazin panglica pe comanda la 90 de ron....cica aia de logan e la 370 ron, asa mi-au spus... oare are dreptate cu diagnoza? sau vrea sa imi ia banii aiurea? This post has been edited by bogdanel88: 7 Jun 2011, 11:11 |
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Din cate stiu nu conteaza cum bagi mufa in airbag. Cu aparatul de masura incerci continuitatea ca si atunci cand incerci un bec sa vezi daca e ars. Ca sa ai acces la mufa din spatele comenzii sub volan trebuie sa desfaci cele 2 semicochilii care acopera axul. Volanul nu trebuie dat jos, scoti doar airbag-ul.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
diagnoza era 50 de lei daca acceptam sa o faca el acasa. la service cu factura era 70 de lei....o sa desfac maine cochiliile si sper sa reusesc sa o masor. faza e ca azi am dat airbag-ul jos si a tras de panglica si a iesit din locasul ala din care era bagata in volan si nu am putut sa o mai bag la loc...e vreo problema daca o las asa?
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Nu prea ii face bine.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Colegul anecula_08 iti sugereaza cu un aparat de masura(multimetru) sa fie dat pe buzzer,si pui o sonda a aparatului pe un pin al panglicii si cealalta sonda la capatul celalalt al panglicii pe celalalt pin.Daca aparatul suna continuu,inseamna ca traseul este bun.Identic pt celalalt traseu.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
azi am desfacut panglica...era toata infasurata aiurea pe rotorul ala acolo...am scos-o afara si am descoperit si unde e intrerupta...crapata putin...deci s-a dus panglica
am apelat la doctorashul si pana fac rost de bani mi-a spus cum sa anulez airbag-ul, mai exact cum sa pacalesc becul din bord sa nu se mai aprinda...o sa imi iau tot de la el o panglica sau ansamblul cu totul, sa vad ce bani o sa am...bine ca am descoperit ce are...daca va intereseaza preturi pot sa va spun dar nu stiu daca am voie aici...multumesc celor care mi-au raspuns This post has been edited by bogdanel88: 8 Jun 2011, 21:03 |
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
sustinromania |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 January 15 From: Brasov ![]() |
colegu' pana la urma cum ai rezolvat ca poate mai intereseaza pe cineva...
multumesc 11 Aug 2015, 16:30: bine intrebarea de baza ar fi daca mai ai masina ca acum am vazut cand ai postat ultima oara scuze This post has been edited by sustinromania: 11 Aug 2015, 16:30 |
--------------------
skoda
octavia
2001 Ambiente 1.6SR benzina combi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sugerez o panglica de la dezmembrari - simplu si ieftin.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:08 |