martor rosu multifunctional dreptunghi cu zig-zag
![]() ![]() ![]() |
martor rosu multifunctional dreptunghi cu zig-zag
vincere |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 June 10 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER 1.2 TCe, 125 CP, 4x4, E6
2015
- IS31DIO
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai lichidele OK (antigel, ulei) mergi pana la service, nu ar trebui platforma. E o eroare electrica.
Sa-ti citeasca eroarea si vezi apoi ce faci. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vincere |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 June 10 From: IASI ![]() |
Am sunat la Dacia asistenta si au zis sa ajung cu ea la primul service Dacia agreiat, desi le-am spus ca am cam 20 km de facut. Am sunat la service si mi-au zis ca nu isi asuma raspunderea pentru motor daca martorul e pe rosu si risc sa pierd garantia. Am sunat din nou la Dacia asistenta si in fine am beneficiat de transport pe platforma In fisa tehnica nu au consemnat decat diagnoza nu si cauza. Verbal mi-au declarat ca a fost o eroare la injectie si a trebuit reprogramat computerul. Nu-s carcotas dar corect mi se pare sa se consemneze si rezultatul diagnozei si incidentele la o masina in garantie. WE placut !
|
--------------------
DACIA
DUSTER 1.2 TCe, 125 CP, 4x4, E6
2015
- IS31DIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:23 |