miros urat, nu mai suport
![]() ![]() ![]() |
miros urat, nu mai suport
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mda ... si eu locuiesc in berceni si sa e
dar parca anul asta nu prea s-a simtit despre provenienta au circulat tot felul de zvonuri, ca e de la abator, de la fabrica de clei (e pozitionata acolo unde splaiul se intersecteaza cu centura), ca e de la groapa subscriu la treaba cu fabrica de clei, care fabrica am observat ca anul asta nu prea a "lucrat" (nu prea s-a mai strans caini vagabonzi) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am iesit si eu sambata dimineata pe la intersectia splaiului cu centura si era sa dau afara de la miros. Intradevar irespirabil. Eu am bagat talpa in acceleratie si am intrat pe autostrada, dar pe voi va compatimesc.
Nu stiu o solutie rapida care sa rezolve problema asta. Pe termen mediuuuuuuuu-luuuuuuuuung stiu ca se cauta solutia pentru amplasarea unei a doua gropi "ecologice" si astuparea celei de la glina. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut de cateva ori anul asta pe la intersectia dintre centura cu splai. Acolo e o sursa de miros de - ti vine sa versi.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(bj @ 23 Aug 2006, 07:13) era sa dau afara de la miros. Intradevar irespirabil. Eu am bagat talpa in acceleratie si am intrat pe autostrada, dar pe voi va compatimesc. E normal sa fie asa. Cei ce stau in zona sint antrenati la mirosul ala si nu il remarca decit atunci cind intr-adevar unu nou venit e gata sa dea ortu popii... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Acum circa 20 de ani in zona BIG Berceni vara mirosul avea combinatia ideala:Miros de hoit de la ecarisaj+de gunoi de la groapa de gunoi Glina alias Groapa Ochiul Boului.Era ceva de ...
|
--------------------
a
b
c
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pe centura miroase aproape tot timpul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
geva_38 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 August 06 ![]() |
![]() Mie imi vine sa ma mut. La marmacie. |
--------------------
dacia
1410
1993
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Hmmm, prietena mea sta prin cartierul 23, aproape de centura. In unele seri vine un miros de iti moare si pasiunea... Ea zice ca ar fi undeva o fabrica de clei de oase.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur este de la fabrica de clei, Protan parca se numeste.
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hmmm...io cand am citit numele topicului am crezut ca miroase initiatorul.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sa stii ca mirosul asta l-am simtit si eu saptamina trecuta si eu stau pe la intersectia baba novac
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Logon |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 June 06 ![]() |
Si eu locuiesc tot in Berceni si am lucrat un an de zile chiar aproape de Glina, la capatul liniei de tramvai care vine dinspre Titan, nu mai stiu ce numar era.
Este corect, mirosul vine de la fabrica de clei de oase sau ce mai fac ei pe acolo. Ceea ce ma irita pe mine este faptul ca aia de la Garda de mediu nu iau nici o masura, ii doare undeva de aceste mirosuri. dar pe de alta parte, cind au auzit ca firma mea s-a inchiriat niste hale prin zona, au venit imediat sa controleze cum foloseam halele, daca foloseam ceva vopsele, daca poluam mediul cu ele, etc; de fapt au venit sa controleze cita spaga se putea colecta... |
--------------------
Logan
1.4
2004
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cite am inteles exista un plan ca in citiva ani sa se inchida toate fabricile si zonele industriale din Bucuresti - sa se faca cladiri de locuit, birouri, parcuri, etc. Am vazut la TV. Mi se pare o masura buna.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
intradevar .... daca s-a spus la TV chiar asa o sa si fie
sa inteleg ca prin 1990, 1994 si 2000 tot de la TV ai aflat ca trebuie sa votezi cu iliescu |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Am stat 3 luni intr-un oras din franta - curat, frumos - orasul langa rau, Erdre. Numai ca mirosea canalizarea de te dadea jos - orasul e cumva in panta, strazile converg catre rau. Si mirosea non stop !
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Solutia e sa te muti pur si simplu intr-o zona unde nu miroase.. Sau in alt oras.
Asta e. io asa am facut! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai frumos miroase la Budesti (30 Km spre Oltenita). Au si casute pe malul Dambovitei !
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
va mutati:)) si mie pe mare venea un miros urat de mici de pe mal=))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:25 |