montare pilot automat, pe ford focus
![]() ![]() ![]() |
montare pilot automat, pe ford focus
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mi-e jena sa mentionez ca e doar vreo 300 RON montatul unuia cu tot cu butoane pe megane...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
subtitlul la cafenea este ...pentru cei ce s-au saturat sa tot vorbeasca despre masini....ar trebui deschis la diverse...sau mutat acolo
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu as incerca sa caut si pe un forum de utilizatori ford.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat si sunt ca in Star Trek "to boldly go where no one has gone before". Nimeni nu a mai incercat acest lucru.
P.S. am vrut sa deschid topicul la diverse dar rubrica e Dacia- Diverse si am zis ca poate nu se incadreaza. This post has been edited by mauru007: 18 Apr 2007, 02:23 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand te interesezi la Ford ce piese iti trebuiesc
![]() 1.iti trebuie volanul cu comenzi + activarea din ECU a functiei + switch ambreiaj 2.iti trebuie volanul cu comenzi + computer de cruise control + actuator cu cablu + switch ambreiaj ( asta daca nu ai functia respectiva in ECU ) |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
mauru007 |
![]()
|
Raspunsul de la Ford Colina
Teoretic se poate monta dar ar trebui schimbate ,,cateva’’ repere foarte importante : PCM – 3967 RON; Instalatie electrica motor – 1510 RON; Volan – 1297 RON; Tablou sigurante – 860 RON. Manopera, nu poate fi cuantificata deoarece nu se stie exact ce alte operatii mai trebuiesc effectuate. In acelasi timp exista posibilitatea ca noul PCM ( Power Control Module) sa nu recunoasca unii actuatori cum ar fi clapeta de acceleratie, asta s-ar traduce prin functionarea motorului doar in regim de ralanti, dat fiind faptul ca pentru motorul dumneavoastra nu poate fi selectat ,, pilotul automat’’, deci in realitate ne-am putea confrunta cu mari dificultati care ne-ar inpiedica sa va realizam in timp util lucrarea. Ies mai ieftin sa angajaez sofer pentru drumurile lungi pe care le fac ![]() Cred ca se poate inchide m-am cam lamurit. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu cred ca ala a fost un raspuns doar asa ca sa scape de tine. Mai incearca si la alt dealer.
De ex. la Opel se schimba maneta de semnalizare cu una care are si butoanele pt. pilot automat, se pune un switch la pedala de ambreiaj si se activeaza functia din soft. Costa cam 400-600 lei in functie de dealer. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
cu siguranta stiu ca se poate monta ulterior la Golf V, octavia 2.
majoritatea au cablajul cu mufa ptr tempomat existent in bord. la octavia 2 pretul cu montaj cica ar fi 4-500 ron ( info de pe forumul vw ) la megane 2 stiu ca doar modelele chele nu au cablaj ptr tempomat, dar si acolo s-a putut rezolva ceva. baietii de la reno stiu problema la ford incearca sa intrebi la reprezentanta |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
mdnc100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 November 07 ![]() |
salut as dori sa stiu si eu cat costa :
1. tempomat 2. computer de bord 3. volan cu comenzi in volan (ma refer la pilot automat) 4. maneta aia pentru comenzi la computer de bord 5. orice altceva mai este necesar Masina : Seat Toledo 2000, motor 1,8l, 20V, 92KW. multumesc |
--------------------
Seat
Toledo
20V 125CP / 2000
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
http://clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=16051 inlocuire volan cu butoane pentru pilot-automat pas cu pas tutorial in gen Klaus.
si topicul de pilot automat http://clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=11457&st=0&sk=t&sd=a sper ca nu e o problema daca e link extern. oricum vesnica probleama cu butonul de search si aici si acolo. ![]() teoretic peste tot se poate monta dar la preturi fff mari, mai bine dai o bere in stanga in dreapta dar numai dupa ce treaba s-a terminat ca altfel e periculos. |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:04 |